Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

LG (1)

Akku LG -kannettaville

Järjestä:
Green Cell -kannettavan akku SQU-702 SQU-703 LG E510 E510-G E510-L Tsunami Walker 4000: lle
kapasiteettia: 4400 mAh
jännitystä: 11.1V / 10.8V
Tuotekoodi: LG01
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Löydä laaja valikoima kannettavien akkuja myymälässämme. Jokainen tarjoamamme LG akku täyttää kaikki turvallisuusstandardit. Akut on varustettu korkealaatuisilla kennoilla, mikä tekee niistä poikkeuksellisen pitkäikäisiä ja tehokkaita. Takaamme korkeimman tason tyytyväisyyden ja houkuttelevat hinnat. Tarkista koko valikoimamme ja varmista itse, että täydelliset tuotteet ovat käden ulottuvilla!

LG Electronics -yhtiö keskittyy pääasiassa uusien innovaatioiden luomiseen elektroniikkalaitteissa. LG Group on Etelä-Korean neljänneksi suurin yritys, jossa sillä on premium-tuotemerkki. Kuuluisa Jaebeol koostuu 69 yrityksestä. Tämän yrityksen tuotteisiin kuuluvat muistikirjojen lisäksi myös elektroniikka- ja kodinkoneet, ajoneuvojen osat, kosmetiikka, modernit IT-ratkaisut ja monet muut. LG kannettavat tietokoneet ja akut ovat epäilemättä laitteita erityistehtäviin.

Yritys perustettiin 1. lokakuuta 1958. Vuosien kokemuksella oli valtava vaikutus yrityksen suosioon. Tyytyväisten asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Elektroniikkateollisuuden lippulaiva on Gram-sarjan ultrabook. Laadukas LG akku mahdollistaa 17 tunnin langattoman työskentelyn! Muistikirjat ovat poikkeuksellisen kestäviä, kotelo sai positiivisen tuloksen MIL-STD-810G-testissä. Kestävyys- ja luotettavuustestissä testataan iskunkestävyys, pöly ja äärimmäiset lämpötilat.

Batteryempire tarjoaa moderneja komponentteja monien valmistajien kannettaville. Kaupassamme esitetyt paristot voidaan sovittaa ihanteellisesti yksilöllisiin tarpeisiisi, laitteistovaatimuksiisi ja budjettiisi. Suositeltujen valmistajien kennoille on tunnusomaista korkein laatu, tehokkuus ja käyttöikä. Innovatiivisten ratkaisujen avulla voidaan palauttaa mobiilivapaus ja varmistaa, että LG akut täyttävät kaikkien käyttäjien tarpeet.

Mikä LG akku minun pitäisi valita?

Kannettavan tietokoneen elvyttäminen on erikoisuutemme! Tästä syystä verkkokaupastamme löytyy vain paristoja, jotka laajentavat tehokkaasti kannettavan langatonta työtä. Tallennuslaite koostuu soluista, jotka keräävät energiaa. Tärkeä näkökohta on parametrit, joiden on oltava täysin yhteensopivia. LG akuilla on oltava oikea jännite ja kapasiteetti. Tyyppikilvestä löytyvä yksittäinen akkukoodi on myös tärkeä.

Jopa parhaat paristot kuluvat ajan myötä. Väärän käytön aiheuttamia vahinkoja ei voida sulkea pois. Batteryempire tulee pelastamaan juuri tällaisissa tilanteissa. Mutta mikä LG akku meidän pitäisi valita? Ensimmäinen päätös, jonka sinun on tehtävä, on valita arvostetun Green Cell alkuperäinen akku tai vaihto. GC-paristoissa on korkealaatuiset kennot, jotka takaavat niiden pitkän käyttöiän. Innovatiivinen tekniikka kulkee käsi kädessä kohtuuhintaan, minkä vuoksi tällaista ratkaisua tulisi harkita. Kun on aika vaihtaa LG akku kannettavaan tietokoneeseen, tutustu valikoimaamme, valitse yhteensopivat solut ja käytä laitetta missä tahansa.

Mobiilivapaus - nouse alukselle!

Green Cell litiumioniakut ovat sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti. LG akuilla on tärkeä tehtävä: Niiden avulla kannettava tietokone toimii langattomasti. LG kannettavan korkealaatuisten komponenttien yhdistelmä vaatii poikkeuksellisen tehokkaan akun. GC-tuotteet ovat epäilemättä paras korvaava alkuperäinen akku.

Green Cell on perustettu vuonna 2013 ja on erikoistunut litiumionitekniikkaan. Se nauttii suurta suosiota ja tyytyväisyyttä asiakkaiden keskuudessa, laajentaa jatkuvasti valikoimaansa ja kehittää uusia innovatiivisia tekniikoita taatakseen käyttäjille mahdollisimman suuren mobiilivapauden. Tämän yrityksen tuotteita voidaan käyttää myös muiden valmistajien kannettavissa tietokoneissa. GC-akut täyttävät vaativimpien asiakkaiden vaatimukset.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK