WARMING SALE!
Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Green Cell ® -akku (3 Ah 14,4 V) EcoGenic, Hoover, Indream, JNB, Kaily, Robot, Samba

Green Cell
Varastossa.
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Tunnettu valmistajaGreen Cell.
 • Alkuperäinen akkuGreen Cell -merkkisoluilla pidempään.
 • Paristoissa käytetty tekniikka ei poikkea alkuperäisestä
 • Kapasiteetti: 3Ah | Jännitys: 14.4V | Takuu : 12 Monate
42,95 €

Määrä:

 

Vihreä solu

Paristot
sähkötyökaluille

Palauta sähkötyökalusi takaisin huipputehoon paristolla Vihreä solu

Green Cell -akut on suunniteltu huomioiden kaikki yksityiskohdat, ja ne tarjoavat täydellisen yhteensopivuuden merkkisten sähkötyökalujen, alkuperäisten laturien kanssa ja korvaavat akut muilla kapasiteeteilla. Green Cell -akku käyttää korkealaatuisia kennoja varmistaakseen laitteesi pidennetyn, vakaan ja turvallisen toiminnan. Solut  on ominaista muistin puute, ja siten huomattavasti pidempi akun käyttöikä ja luotettavuus kaikissa käyttöolosuhteissa. Riippumatta siitä, oletko kotihakemistoharrastaja vai käytätkö sähkötyökaluja ammattimaisesti päivittäin - Green Cell -akku tekee työn.

Suorituskyky, jolla on merkitystä

Green Cell -kennot ovat todistettuja paristoja, joilla on korkea todellinen kapasiteetti ja pitkä käyttöikä. Koska olet akun sydän, ne antavat sinun käyttää laitteidesi potentiaalia ja antaa heille energiaa työskennellä suurimmalla nopeudella. Valitse luotettavuus ja enimmäistyöaika yhdellä latauksella.

Ensinnäkin turvallisuus

Porat, ruuvimeisselit ja kaikki muut sähkötyökalut ovat erittäin vaativia laitteita, jotka vaativat erittäin tehokasta virtaa. Olemme pyrkineet kaikin tavoin varmistamaan, että tämä korkea suorituskyky kulkee käsi kädessä maksimaalisen turvallisuuden kanssa. Siksi GC-akut on varustettu kaikilla tarvittavilla suojauksilla - ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylijännitteiltä.

Lämmönkestävyys

Lämpötilan säätö saa kennot toimimaan turvallisella alueella.

Oikosulkusuojaus

Kun uhka havaitaan, se katkaisee automaattisesti solut ja elektronisen järjestelmän.

Yli- ja syväpurkaussuoja

Alueen ulkopuolella olevien arvojen havaitseminen suojaa soluja vaurioilta.

100% vastaa elektroniikkaa ja ohjaimia

Akku on yhteydessä laitteeseen aivan kuten alkuperäinen akku.

Vakaa ammattitaito

Green Cell -akku on vastaus vaativimpienkin käyttäjien tarpeisiin. Laadukkaan ABS-materiaalin käyttö takaa kotelon poikkeuksellisen kestävyyden ja erinomaisen suojan elektroniselle järjestelmälle ja kennoille. Lisäksi elementtien tarkka sovitus ja akun rakenteen tarkka kartoitus tekevät siitä täydellisen sopivan sähkötyökaluihisi ja alkuperäiseen laturiin.

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
   Tekniset tiedot
   kapasiteettia:
   3Ah
   jännitystä:
   14.4V
   Solun tyyppi:
   Ni-MH
   Solujen valmistaja:
   Green Cell
   Osavaltio:
   Neu
   Syväpurkautumissuoja:
   Ja
   Ylikuormitussuoja:
   Ja
   Takuu:
   12 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   45x65x95mm
   Tuotekoodi:
   PT73
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Mielipiteesi:
   ×

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?
   Katso
   Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.
   Kuinka valita akku pölynimuriin?
   Katso
   Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On erittäin tärkeää verrata uuden akun jännitettä alkuperäiseen akkuun - jos nämä parametrit täsmäävät, voit ostaa akun.
   Kuinka tarkistaa akun kapasiteetti pölynimurissa?
   Katso
   Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo löytää - ne ovat itse akussa sekä laitteen teknisissä tiedoissa. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan oikean akun - jos haluat pölynimurisi kestävän pidempään, valitse laite, jonka kapasiteetti on suurempi!
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole vasta-aiheita, jos uusi akku on suurempi kuin tehtaan akku. Mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteen toiminta-aika.
   Akun vaihto pölynimurissa
   Katso
   Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku voidaan vaihtaa ilman ongelmia, suosittelemme, että menet valtuutettuun huoltokeskukseen. Akun vaihdossa voi auttaa myös jokaisen pölynimurin mukana toimitetuista käyttöohjeista - tämän ansiosta voit tehdä vaihdon itse.
   Kuinka kauan akku kestää pölynimurissa?
   Katso
   Useat tekijät voivat vaikuttaa pölynimurin akun käyttöikään. Tärkeintä on pölynimurin käyttötapa. Esimerkiksi langattomat pölynimurit turbotilassa kestävät yleensä vain muutaman minuutin jatkuvassa käytössä. Jos haluat pidentää pölynimurin käyttöikää, kannattaa valita isompi akku. Näin voit olla varma, että laitteesi puhdistaa kotisi perusteellisemmin.
   Mitä akun jännite tarkoittaa pölynimurissa?
   Katso
   Kun valitset uutta akkua pölynimuriin, sinun on ohjattava alkuperäisen akun jännite. Muista, että sen jännitteen on oltava sama kuin aiemmin käyttämässäsi akussa. Tämä varmistaa laitteen turvallisuuden ja edistää sen sujuvaa toimintaa.
   Kuinka usein johdotonta pölynimuria kannattaa ladata?
   Katso
   Green Cell -akku tulee ladata jokaisen puhdistusprosessin jälkeen - näin voit parantaa akun suorituskykyä.
   Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?
   Katso
   Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.
   Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?
   Katso
   Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.
   Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
   OK