Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Nikon (1)

Nikon laturi

Järjestä:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapasiteettia: 1000 mAh
Jännitystä: 7.4V
Tuotekoodi: CB06+ADCB03
35,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Kameralaturit ovat välttämättömiä matkoille. Pidä kameravälineet turvallisella tasolla ja varmista, että se voidaan ladata nopeasti. Nikon kamera on tehokas , mutta intensiivisen käytön avulla se voi nopeasti tunkeutua käytettävissä olevaan energiaan. Kameralaturilla voit kohdistaa laitteesi nopeasti oikeaan energiseen pystysuoraan asentoon ja kaapata tärkeät hetket korkealla resoluutiolla. Kamerat ovat edelleen yksi matkan tärkeimmistä matkatavaroista. Näyttää siltä, että älypuhelimet, joissa on sisäänrakennetut kamerat, korvaavat nopeasti perinteiset järjestelmäkamerat ja digitaalikamerat. Nikon avulla voit kuitenkin ottaa valokuvia tasolla, jota ei ole saatavilla edes markkinoiden parhaimmalle matkapuhelimelle. Koska valokuvan on tarkoitus siepata ohikiitävä, tärkeä hetki, ja laadukas valokuvaus antaa tuohon hetkeen erityisen kosketuksen. Battery Empire -kaupassamme on laaja valikoima vaihtoehtoja Nikon kameralatureille, jotka vastaavat nopeasti nykyaikaisten asiakkaiden jatkuvasti kasvavia tarpeita.

Nikon

sinulla on 12 kuukauden takuu, joka antaa ostajille varmuuden siitä, että he saavat parhaan laadun ratkaisuja, jotka eivät tuota pettymystä.

Kameralaturi käden ulottuvilla

Paradoksaalista kyllä, vaikka kameralaturit ovat välttämättömiä, ne unohdetaan useimmiten matkatavaroita pakattaessa. Sitten suuret ongelmat alkavat matkan aikana. Puhelimessa voidaan tallentaa mitä tahansa, mutta laatu jättää usein paljon toivomisen varaa , ja matkapuhelimen napsauttaminen kaikkialle levittää kokemusta. Nikon on tuotemerkki, joka antaa sinulle paljon mahdollisuuksia tuotteisiisi. Nikon kameroilla voit kaapata jokapäiväisen maiseman hämmästyttävällä tavalla ja nauttia vaikutuksesta vuosia - kunhan sinulla on tarpeeksi energiaa. Kameran laturin tulee olla luettelon kärjessä eikä liian kaukana kamerasta.

Erilaisia kameralatureita

Battery Empire -kaupasta löydät erilaisia latureita, jotka vastaavat nopeasti laitteidesi ja omistajan tarpeisiin. Kyseessä on mittatilaustyönä tehty osto, jonka kaikki modernia ajattelevat ostajat haluavat kiittää nopeasti yhdistelmästä laatua, suorituskykyä ja vastinetta rahalle. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme. Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.