Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

AAA -paristot (10)

AAA -paristot

Järjestä:
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell GC VitalCharger Batterieladegerät Ladegerät für Ni-MH AA / AAA Akkus mit Micro USB und USB-C
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 2GR03
14,95 €
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR03
8,95 €
kapasiteettia: 800 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR04
7,95 €
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR07
7,95 €
kapasiteettia: 800 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR08
6,95 €
11,95 €
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 3GR03
19,95 €
kapasiteettia: 800 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 2GR04
11,95 €
kapasiteettia: 800 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 3GR04
16,95 €
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 4GR03
24,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Nykyaikaisen tekniikan langaton vapaus ei olisi mahdollista ilman tehokkaita ja tehokkaita akkuja. Riippumatta siitä, onko kysymys älypuhelimista, kannettavista, kotikäyttöön tarkoitetuista laitteista tai langattomista näppäimistöistä: Paristot takaavat luotettavan työn ja pitkän käyttöiän. Akkujen valikoima on yhtä suuri kuin langattomat laitteet. AAA akkua käytetään useimmissa kotitalouksissa ja yrityksissä. Niiden haittana on kuitenkin niiden rajallinen käyttöikä. Purkautuneet kennot soveltuvat vain hävittämiseen. On kuitenkin olemassa ekologinen vaihtoehto, joka ei vain välitä ympäristöstä vaan myös budjetistasi. AAA-ladattavat paristot voidaan ladata useita kertoja ja ne voivat korvata suuren määrän kertakäyttöisiä paristoja. Suuri todellinen kapasiteetti takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Verkkokauppa Battery Empire tarjoaa laajan valikoiman Green Cell -merkin AAA -paristoja. Tunnetun yrityksen kennot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, minkä vuoksi niille on ominaista pitkä käyttöikä ja kestävyys. Vain AAA -paristot voivat korvata jopa 1000 perinteistä alkaliparistoa. Uudelleenkäytettävät akut kestävät jopa 500 latauskertaa, minkä vuoksi tämä on houkutteleva investointi, joka maksaa nopeasti takaisin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja luota ekologiseen ratkaisuun!

Miksi kannattaa ostaa AAA -paristot?

Ladattavat AAA -paristot ovat paras sijoitus, jos sinulla on kotona langattomia laitteita, jotka tarvitsevat virtaa tästä kennotyypistä. AAA -paristot voidaan ladata useita kertoja, mikä tekee niistä loistavan tavan säästää rahaa! Uusien kennojen ostamisen sijaan sinun tarvitsee vain laittaa AAA -paristot laturiin ja ne latautuvat nopeasti energialla.

Ladattavien AAA -paristojen säännöllinen vaihtaminen ei ole vain ongelmallista, vaan sillä on myös kielteinen vaikutus ympäristöön. Valitsemalla ladattavat AAA -paristot huolehdit tehokkaasti ympäristöstä ja autat torjumaan planeettamme liiallista saastumista. Korvaa perinteiset mignonit Green Cell moderneilla AAA -paristoilla ! Battery Empire -verkkokaupan laajaan valikoimaan ja liity tyytyväisten asiakkaidemme piiriin!

Mitä tulee ottaa huomioon käytettäessä uudelleen käytettäviä paristoja?

Suosituimmat AAA-paristot valmistetaan nikkelimetallihydriditekniikalla (Ni-Mh). Niille on ominaista suuri yleismaailmallisuus ja käyttöikä. Niitä voidaan käyttää pelottomasti monissa eri laitteissa. Uudelleenkäytettävät AAA Ni-Mh -paristot ovat suhteellisen helppoja hoitaa. Green Cell nykyaikaisille kennoille on ominaista alhainen itsepurkautumisnopeus ja luotettava toiminta raskaissa kuormituksissa.

On kuitenkin otettava huomioon muutama tärkeä asia, kun valitset sopivan uudelleenkäytettävän AAA -pariston . Tärkein parametri, joka vastaa käyttäjän tyytyväisyydestä, on kapasiteetti (mAh). Milliampeeritunnit kertovat, kuinka paljon energiaa tiettyyn AAA -paristoon mahtuu. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä pidempi käyttöaika yhdellä latauksella. Verkkokaupastamme löydät akut, jotka takaavat vaikuttavan suorituskyvyn, ja tämä kaikki johtuu suuresta todellisesta kapasiteetista!

Parametri, joka määrittää uudelleenkäytettävien AAA -paristojen käyttöiän, on valmistajan määrittämien latauskertojen määrä. Green Cell erittäin tehokkaat AAA -paristot kestävät jopa 500 sykliä! Tämän seurauksena tällainen akku voi korvata jopa 1000 perinteistä Mignon -akkua.

Toinen erittäin tärkeä asia on itsepurkautumisnopeus. Tämä on prosenttiosuus kapasiteetista, jonka käyttämätön AAA -paristo menettää tietyn ajan kuluessa. GC: n korkealaatuinen ladattava AAA -paristo menettää vain 30% 10 vuoden kuluttua! Tämä osoittaa, että soluilla on poikkeuksellinen elinikä.

Muista myös tarkistaa lämpötila -alue, jossa AAA -paristo säilyttää maksimaalisen suorituskyvyn. Green Cell -merkin Ni -Mh -kennojen tapauksessa niitä voidaan käyttää ilman ongelmia -20 -60 celsiusastetta! Edistynyt tuotantotekniikka takaa täydellisen turvallisuuden sekä sinulle että langattomille laitteillesi. Älä epäröi enää ja osta alkuperäiset AAA -paristot Green Cell ! Valitse ekologinen ratkaisu, joka ei rasita budjettiasi.

Tutustu ainutlaatuiseen tarjoukseemme!

Battery Empire on paikka, josta löydät laajan valikoiman akkuja ja latureita eri mobiililaitteille. Valikoimamme laajenee jatkuvasti vastaamaan kaikkien asiakkaiden vaatimuksia. Green Cell -merkin AAA -ladattavat paristot nauttivat suurta suosiota käyttäjien keskuudessa suuren kestävyytensä, työn laadun ja houkuttelevan hinnan vuoksi.

GC: n ladattavat AAA -paristot ovat yhteensopivia kaikkien AAA -paristojen lataamiseen tarkoitettujen latureiden kanssa. Suosittelemme kuitenkin, että tutustut Green Cell innovatiivisten latureiden valikoimaan. Yleislaturi on varustettu mikro- ja USB-C-porteilla sekä LED-valoilla. Niiden avulla voit ladata jopa neljä AAA- tai AA -paristoa samanaikaisesti.