Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Metabo (1)

Laturi Metabo akkuruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Ruuvimeisselit ovat yksi yleisimmin käytetyistä sähkötyökaluista, jota ilman monia korjaus- ja rakennustöitä ei yksinkertaisesti voida tehdä. Ruuvimeisselin avulla voit tehdä pieniä korjauksia tai päivityksiä nopeasti - jos se toimii. Akkukäyttöiset ruuvimeisselit ovat vakiovaruste työpajassa ja työkalujen valmistuksessa ammattilaisille ja itse vetämille kultaisille käsille. Ajan myötä ruuvimeisselit voivat kuitenkin kieltäytyä tottelemasta, eivätkä vikaantumisen seurauksena. Ruuvimeisseli on niin tehokas niin kauan kuin akku toimii. Tämän puolestaan on kyettävä lataamaan tehokkaasti. Ruuvimeisselin laturi on tuote, joka ei kiinnitä paljon huomiota ennen kuin se alkaa epäonnistua. Viallinen laturi estää välittömästi laitteen käytön. Pelkästään laturin ostaminen on paljon taloudellisempaa kuin uuden ruuvimeisselin ostaminen. Alla esitämme laajan valikoiman Metabo ruuvimeisselien latureita, jotka voidaan mukauttaa nopeasti laitteidesi yksilöllisiin tarpeisiin, budjettiin ja teknisiin vaatimuksiin. Battery Empire -kauppamme tarjoaa korkealaatuisia, tehokkaita latureita Green Cell Metabo ruuvimeisseleille. Ne yhdistävät laadun, suorituskyvyn, istuvuuden ja arvon tuomaan uutta energiaa laitteisiisi. Kaikissa latureissamme on ylikuumenemissuoja sekä ylikuormitussuoja ja syväpurkaussuoja. Lisäksi jokaisella on

Metabo sähkötyökalujen laturit

12 kuukauden takuu.

Ruuvimeisselit, joihin voit luottaa

Metabo on tunnettu tuotemerkki, johon luottavat tuhannet kuluttajat ympäri maailmaa, ja sen seurauksena sen sähkötyökalut ovat edelleen erittäin suosittuja. Asiakkaat, jotka haluavat yhdistelmän laatua, suorituskykyä, luotettavuutta ja vastinetta rahalle, eivät tule pettymään Metabo Metabo laitteisto ei ole loppujen lopuksi tuhoutumaton. Green Cell tarjoaa tehokkaat laturit Metabo pitämään laitteesi oikealla energiatasolla ja oikealla nopeudella. Kaikki tässä luokassa esitetyt laturit on valittu erityisesti ja ne ovat Metabo ruuvimeisselien eri mallien kanssa. Tämä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he tekevät sijoituksen, joka maksaa nopeasti takaisin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Laturi on välttämätön lisävaruste

Viallinen laturi on viallinen ruuvimeisseli. Latausjakson häiriöt voivat siten johtaa vakaviin ja kalliisiin seisokkeihin. Green Cell Metabo -laturit ovat laatu, jonka voit tuntea nopeasti. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme . Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK