Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Metabo (1)

Laturi Metabo akkuruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?

Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.


Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä...

Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?

Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.


Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme....
25,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Ruuvimeisselit ovat yksi yleisimmin käytetyistä sähkötyökaluista, jota ilman monia korjaus- ja rakennustöitä ei yksinkertaisesti voida tehdä. Ruuvimeisselin avulla voit tehdä pieniä korjauksia tai päivityksiä nopeasti - jos se toimii. Akkukäyttöiset ruuvimeisselit ovat vakiovaruste työpajassa ja työkalujen valmistuksessa ammattilaisille ja itse vetämille kultaisille käsille. Ajan myötä ruuvimeisselit voivat kuitenkin kieltäytyä tottelemasta, eivätkä vikaantumisen seurauksena. Ruuvimeisseli on niin tehokas niin kauan kuin akku toimii. Tämän puolestaan on kyettävä lataamaan tehokkaasti. Ruuvimeisselin laturi on tuote, joka ei kiinnitä paljon huomiota ennen kuin se alkaa epäonnistua. Viallinen laturi estää välittömästi laitteen käytön. Pelkästään laturin ostaminen on paljon taloudellisempaa kuin uuden ruuvimeisselin ostaminen. Alla esitämme laajan valikoiman Metabo ruuvimeisselien latureita, jotka voidaan mukauttaa nopeasti laitteidesi yksilöllisiin tarpeisiin, budjettiin ja teknisiin vaatimuksiin. Battery Empire -kauppamme tarjoaa korkealaatuisia, tehokkaita latureita Green Cell Metabo ruuvimeisseleille. Ne yhdistävät laadun, suorituskyvyn, istuvuuden ja arvon tuomaan uutta energiaa laitteisiisi. Kaikissa latureissamme on ylikuumenemissuoja sekä ylikuormitussuoja ja syväpurkaussuoja. Lisäksi jokaisella on

Metabo sähkötyökalujen laturit

12 kuukauden takuu.

Ruuvimeisselit, joihin voit luottaa

Metabo on tunnettu tuotemerkki, johon luottavat tuhannet kuluttajat ympäri maailmaa, ja sen seurauksena sen sähkötyökalut ovat edelleen erittäin suosittuja. Asiakkaat, jotka haluavat yhdistelmän laatua, suorituskykyä, luotettavuutta ja vastinetta rahalle, eivät tule pettymään Metabo Metabo laitteisto ei ole loppujen lopuksi tuhoutumaton. Green Cell tarjoaa tehokkaat laturit Metabo pitämään laitteesi oikealla energiatasolla ja oikealla nopeudella. Kaikki tässä luokassa esitetyt laturit on valittu erityisesti ja ne ovat Metabo ruuvimeisselien eri mallien kanssa. Tämä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he tekevät sijoituksen, joka maksaa nopeasti takaisin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Laturi on välttämätön lisävaruste

Viallinen laturi on viallinen ruuvimeisseli. Latausjakson häiriöt voivat siten johtaa vakaviin ja kalliisiin seisokkeihin. Green Cell Metabo -laturit ovat laatu, jonka voit tuntea nopeasti. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme . Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.