Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

tehopankit (5)

virtapankki

Järjestä:
Power Bank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh mit Schnellladung 2x USB Ultra Charge und 2x USB-C Power Delivery 18W
Powerbank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh mit Schnellladung 2x USB Ultra Charge und 2x USB-C Power Delivery 18W
Power Bank GC PowerPlay Ultra 26800 mAh 128 W 4-Port mit der Möglichkeit, Ultrabook, Tablet und zwei Smartphones aufzuladen
kapasiteettia: 20000 mAh
Tuotekoodi: PBGC03
38,95 €
kapasiteettia: 10000 mAh
Tuotekoodi: PBGC02S
28,95 €
109,95 €
kapasiteettia: 16000 mAh
Tuotekoodi: CJSGC01
154,95 €
kapasiteettia: 26800 mAh
Tuotekoodi: PBGC04
159,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Akun varaustason ilmaisin vilkkuu pahimmassa vaiheessa? Tällaisissa tilanteissa kannattaa olla 12 voltin akku! Kaapelin avulla voit liittää 12 V: n virtapankin puhelimeen ja toimittaa akulle virtaa ilman pistorasiaa. Virtapankki on ihanteellinen kumppani jokaisella matkalla. Sen ansiosta voit ladata älypuhelimia, kannettavia tietokoneita, älykelloja, konsoleita, MP3- ja MP4-soittimia, navigointilaitteita ja kaikkia laitteita, joilla on asianmukainen yhteys. Moderni Powerbank Jump Starter käynnistää moottorin autossasi korkean käynnistystehon ansiosta! Löytää kaikki edut ulkoisen paristojen ja ostaa paras teho pankki Nopea lataus.

Battery Empire -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ja tehokkaita virtapankkeja. Esittelemämme laitteet on varustettu tunnettujen valmistajien kennoilla, jotka takaavat liikkuvuuden ja työnvapauden. Virtapankit eroavat paitsi kapasiteetiltaan myös lisätoiminnoiltaan, porttien lukumäärästä, tehokkuudesta ja suunnittelusta, koosta ja painosta. Valikoimaamme kuuluvat ulkoiset paristot tunnetuilta valmistajilta. Tämä on paras takuu erinomaisesta laadusta ja 100% tyytyväisyydestä käyttöön.

Voimapankit voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan:

● kevyet ja pienikokoiset mallit, jotka ovat ihanteellisia matkapuhelimen lataamiseen matkoilla,

● joustavat mallit, joissa on useita portteja,

● Tehokkaat laitteet erityistehtäviin.

Tärkeät parametrit hyvässä virtapankissa

Kun valitset hyvän virtapankin, muista kiinnittää huomiota tarjottuun kapasiteettiin. Tarkista myös ulkoisesta akusta käytetyn laitteen energiatiheys. Jokaisella virtapankilla on tietty lähtö, joka syntyy muuntamalla akkukennon matala jännite latureille tarvittavaksi 5 V: ksi. Useimpien laitteiden todellinen suorituskyky on 70-90% ilmoitetusta kapasiteetista. 10000 mAh: n tehopankin todellinen kapasiteetti on välillä 7000 ja 9000 mAh. Jos älypuhelimessasi on 4000 mAh: n akku, muista valita korkeamman kapasiteetin virtapankki. Tarkista tarjous verkkokaupastamme ja osta pikalataustoiminnolla varustettu tehopankki, jonka kapasiteetti on jopa 30000 mAh!

Ulkoinen akku tekee epäilemättä itsestäsi riippumattoman verkkovirrasta, ja mobiililaitteesi voi saada virtaa missä tahansa. Mallista riippuen voit käyttää sitä älypuhelimen, tabletin tai muistikirjan tai useiden laitteiden akun lataamiseen samanaikaisesti. Virtapankkia, jossa on 12 V: n liitäntä, eli ylimääräinen tasavirtalähde, voidaan käyttää jopa suurten ja hienostuneiden laitteiden lataamiseen.

Virtapankkien perusversiot tarjoavat yleensä portin sopivan USB-kaapelin liittämistä varten. Suuremmissa malleissa on jopa neljä porttia, joiden ansiosta voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Erinomainen esimerkki on Green Cell Power Play Ultra Charge -malli, jossa on neljä USB-porttia. 12 voltin virtapankilla on pikalataustoiminto, ja sitä voidaan käyttää onnistuneesti akkujen lataamiseen kannettavissa tietokoneissa, Mac-kirjoissa, iPadissa, iPhoneissa, Nintendo Switchissä ja muissa. Laajennettujen USB 2.0 -porttien lisäksi hyvät virtapankit tarjoavat USB-C-liitännän. Joissakin malleissa on myös Schuko-liitäntä, johon voit liittää sähkölaitteita, joiden teho on jopa 100 W.

Langaton lataus

Jos haluat ladata mobiililaitettasi langattomasti, valitse virtapankki, jossa on langaton lataustoiminto. Yksi tällainen vaihtoehto on Xiaomi tuotemerkin ulkoinen akku. Toinen mielenkiintoinen valinta on RDY-induktiovirtapankki. Löydät tämän tyyppisiä laitteita verkkokaupastamme. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja unohda tyhjät akut.

Verkkokaupassamme tarjoamme vain korkealaatuisia laitteita, jotka ilahduttavat jopa vaativimmatkin asiakkaat. Meillä on aurinkoparistoilla varustettuja virtapankkeja, ulkoisten akkujen lisävarusteita, kaapeleita, latureita energian varastointitoiminnoilla ja paljon muuta. Meillä on Green Cell , Xiaomi ja RDY-tuotteita. Virtapankit voidaan varustaa myös lisävaihtoehdoilla, kuten näyttö, integroitu taskulamppu tai akun varaustason osoitin.

Hyvällä virtapankilla tulisi olla suojaus oikosululta, ylijännitteeltä, ylikuormitukselta, syvältä purkaukselta ja ylikuormitukselta. Tarjoamamme laitteet täyttävät kaikki turvallisuusstandardit. Jokainen virtapankin akku on varustettu edistyneellä turvaelektroniikalla ja merkkikennoilla, mikä heijastuu uskomattoman korkealla tehokkuudella ja käyttöikällä.

Lisää energiaa mobiililaitteellesi

Unohda akkuongelmat. Virtapankki ratkaisee tehokkaasti puretun laitteen ongelman. Kotelon sisällä on litiumioni- tai litiumpolymeerikennoja, joiden energiatiheys on erityisen korkea, jopa 30000 mAh.

Jos arvostat parasta laatua ja houkuttelevia hintoja, älä odota ja osta hyvä virtapankki verkkokaupastamme tänään. Merkkikennot takaavat pitkän käyttöiän ja korkean todellisen kapasiteetin. Edistyksellinen ohjauselektroniikka takaa täydellisen käytön turvallisuuden.

Sinun ei enää tarvitse huolehtia akun loppumisesta pahimmalla mahdollisella hetkellä. Virtapankki huolehtii liikkuvuudestasi ja työnvapaudestasi. Tämä on ihanteellinen kumppani kaikille langattomien laitteiden käyttäjille. Tarkista tarjouksemme ja sijoita uuteen virtalähteeseen. Virtapankit löytyvät esimerkiksi avainsanoista: Powerbank-pikalataustoiminto, Powerbank 12V -lähtö, Powerbank USB C tai Power Bank Mah.

Green Cell - innovatiivisia ratkaisuja

Green Cell akkupankki Power Play10 on varustettu USB-A-Ultra-latausportilla, jonka avulla voit ladata vaativimmatkin laitteet nopeasti.

Ultra Charge on Green Cell Tätä käytetään tämän yrityksen uusimmissa laitteissa. Se on täysin yhteensopiva markkinoiden standardien kanssa ja takaa 3,5 kertaa paremman suorituskyvyn. Ultra Charge perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5, 9 ja 12 V. Sopiva jännite valitaan kytketyn laitteen mukaan. Joten jos tarvitset 12 V: n virtapankin, Green Cell ulkoinen akku valitsee automaattisesti sopivan jännitteen.

Green Cell -merkkiset voimapankit tarjoavat luotettavan kestävyyden, korkean suorituskyvyn ja tyypillisen, tyylikkään muotoilun. Läpivientitoiminnon avulla virtapankki ja siihen liitetyt laitteet voidaan ladata samanaikaisesti. Tämä on upea ajan- ja energiansäästö. Hyvin harkittu rakenne ja käytetyt korkealaatuiset materiaalit takaavat vaurioiden kestävyyden ja mukavan käytön kaikissa olosuhteissa.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK