Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Green Cell (5)

Green Cell -varavirtapankit

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita tehopankki?

  1. Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun kapasiteetti ja se voi vaihdella hieman yli 1000 mAh:sta jopa 4000 mAh:iin. Huomaa, että latauksen aikana tapahtuu väistämätön energian menetys, mikä voi heikentää tehopankin todellista suorituskykyä jopa 75 %. Tämä on täysin luonnollinen ilmiö, ja se on otettava huomioon.
  2. Älypuhelimen virtapankki - mitä parametreja tulisi ottaa huomioon? Jos sinulla on puhelin, joka mahdollistaa nopean latauksen, kannattaa valita virtalähde, joka tukee 2.1A- tai QC 3.0 -latausta, jolloin voit ladata jopa kaksi kertaa nopeammin muihin malleihin verrattuna. Huomaa kuitenkin, että jos puhelin ei ole yhteensopiva sen kanssa, pikalatausvaihtoehdosta ei ole meille hyötyä.

Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun...

Mikä on Ultra Charge?

Ultra Charge -pikalataus perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5/9/9/12V. Riippuen siitä, minkä laitteen liität, voit olla varma, että oikea latausjännite on valittu ja intensiteetti on mahdollisimman korkea. Tekniikka takaa turvallisen ja nopean latauksen kytketystä laitteesta riippumatta. Ultra Chargen avulla voimme ladata useimmat älypuhelimet 0-100% 1-1,5 tunnissa.


Ultra Charge -pikalataus perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5/9/9/12V. Riippuen siitä, minkä...

Onko virtapankkiin kytketty kaapeli?

Jokaisen virtalähteen mukana tulee USB-Micro-USB- tai USB-C-kaapeli (katso tekniset tiedot), jolla voidaan ladata virtalähde ja jos puhelimessa on sopiva pistorasia, sen voi myös ladata tämän kaapelin kautta.


Jokaisen virtalähteen mukana tulee USB-Micro-USB- tai USB-C-kaapeli (katso tekniset tiedot),...

Sopiiko tämä virtapankki puhelinmalliini?

Itse asiassa mikä tahansa virtapankki sopii puhelimellemme, kunhan se on älypuhelin. Kaikki riippuu mieltymyksistämme ja tarkoituksestamme. Jos tarvitset kätevän laitteen, joka ei vie paljon tilaa ja jota voi kuljettaa taskussa, suosittelemme jopa 10 000 mAh:n tehopankkeja. Jos kuitenkin haluamme tietyn tehopankin toimittaa energiaa muille laitteille, ehdotamme mallia kaksinkertainen 20 000 mAh.


Itse asiassa mikä tahansa virtapankki sopii puhelimellemme, kunhan se on älypuhelin. Kaikki...
Power Bank GC PowerPlay Ultra 26800 mAh 128 W 4-Port mit der Möglichkeit, Ultrabook, Tablet und zwei Smartphones aufzuladen
Power Bank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh mit Schnellladung 2x USB Ultra Charge und 2x USB-C Power Delivery 18W
Powerbank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh mit Schnellladung 2x USB Ultra Charge und 2x USB-C Power Delivery 18W
kapasiteettia: 26800 mAh
Tuotekoodi: PBGC04
159,95 €
kapasiteettia: 20000 mAh
Tuotekoodi: PBGC03
38,95 €
kapasiteettia: 10000 mAh
Tuotekoodi: PBGC02S
28,95 €
kapasiteettia: 16000 mAh
Tuotekoodi: CJSGC01
154,95 €
109,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Green Cell Power Banks ovat korkealaatuisia mobiililatureita. Green Cell on dynaamisesti kehittyvä tuotemerkki tuotteista, jotka valmistaa ja suunnittelee suoraan yrityksemme. Tärkein edellytys on tarjota pankeille korkealaatuista ja korkealaatuista palvelua, joka ei rasita budjettia. Tarjoamme erikokoisia ja -kokoisia virtapankkeja sekä monia hyödyllisiä toimintoja, kuten sisäänrakennettu kaapeli, taskulamppu tai pikalataus (pikalataustekniikka).

Green Cell -pankki on oikea valinta?

Kaikki riippuu tarpeista ja tavasta, jolla varmuuskopiointipankkia käytetään. Kaikki riippuu tarpeista ja tavasta, jolla varmuuskopiointipankkia käytetään. Pienet, jopa 5000 mAh: n kapasiteettipankit ovat erittäin käytännöllisiä, kevyitä ja hyödyllisiä hätätilanteissa, joissa voimme ladata puhelinta ainakin kerran. Green Cell virtapankit, joiden kapasiteetti on jopa 10000 mAh, ovat hyödyllisiä matkoille, joissa meillä ei ole pistorasiaa muutaman päivän ajan. Suurten Green Cell -virtapankkien kapasiteetti on jopa 30000 mAh, ja ne voivat ladata puhelinta jopa 10 kertaa, mikä tekee niistä täydellisen pidemmille matkoille.

Virtapankit Qualcommin pikalatauksella

ja useiden käytettävissä olevien porttien avulla voimme ladata useita laitteita samanaikaisesti lyhyessä ajassa.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK