Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Green Cell (5)

Green Cell -varavirtapankit

Järjestä:
kapasiteettia: 26800 mAh
Tuotekoodi: PBGC04
159,95 €
kapasiteettia: 20000 mAh
Tuotekoodi: PBGC03
38,95 €
kapasiteettia: 10000 mAh
Tuotekoodi: PBGC02S
28,95 €
kapasiteettia: 16000 mAh
Tuotekoodi: CJSGC01
154,95 €
109,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Green Cell Power Banks ovat korkealaatuisia mobiililatureita. Green Cell on dynaamisesti kehittyvä tuotemerkki tuotteista, jotka valmistaa ja suunnittelee suoraan yrityksemme. Tärkein edellytys on tarjota pankeille korkealaatuista ja korkealaatuista palvelua, joka ei rasita budjettia. Tarjoamme erikokoisia ja -kokoisia virtapankkeja sekä monia hyödyllisiä toimintoja, kuten sisäänrakennettu kaapeli, taskulamppu tai pikalataus (pikalataustekniikka).

Green Cell -pankki on oikea valinta?

Kaikki riippuu tarpeista ja tavasta, jolla varmuuskopiointipankkia käytetään. Kaikki riippuu tarpeista ja tavasta, jolla varmuuskopiointipankkia käytetään. Pienet, jopa 5000 mAh: n kapasiteettipankit ovat erittäin käytännöllisiä, kevyitä ja hyödyllisiä hätätilanteissa, joissa voimme ladata puhelinta ainakin kerran. Green Cell virtapankit, joiden kapasiteetti on jopa 10000 mAh, ovat hyödyllisiä matkoille, joissa meillä ei ole pistorasiaa muutaman päivän ajan. Suurten Green Cell -virtapankkien kapasiteetti on jopa 30000 mAh, ja ne voivat ladata puhelinta jopa 10 kertaa, mikä tekee niistä täydellisen pidemmille matkoille.

Virtapankit Qualcommin pikalatauksella

ja useiden käytettävissä olevien porttien avulla voimme ladata useita laitteita samanaikaisesti lyhyessä ajassa.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK