Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

AA- ja AAA -paristot (4)

AA & AAA paristot

Ohje-alue

Mitä AAA/AA tarkoittaa paristoissa?

Symbolit AAA(R03) ja AA(R6) ilmaisevat pariston koon.


Symbolit AAA(R03) ja AA(R6) ilmaisevat pariston koon.

Mitä eroa on alkali-, litium- ja muilla paristoilla?

Alkaliparistot ovat kertakäyttöisiä – kun ne on käytetty loppuun, niitä ei voi ladata uudelleen. Litiumakut sen sijaan ovat ladattavia akkuja. Yksinkertaisesti sanottuna, kun ne on purettu, ne voidaan ladata uudelleen. Tämä tarkoittaa, että yhtä ja samaa akkua voidaan käyttää useita vuosia!


Alkaliparistot ovat kertakäyttöisiä – kun ne on käytetty loppuun, niitä ei voi ladata uudelleen....
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AA Ni-MH 2000mAh-Akkus ein
Batterie Akku 1x 9V HF9 Ni-MH 8000mAh Green Cell
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR01
20,95 €
kapasiteettia: 950 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR03
18,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.5V
Tuotekoodi: GRSETGC01
27,95 €
kapasiteettia: 250 mAh
Jännitystä: 9V
Tuotekoodi: GR17
17,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Green Cell AA- ja AAA -paristot ovat energialähde, jota voimme käyttää yhtä helposti kuin perinteisiä paristoparistoja. Niiden kiistaton etu on mahdollisuus ladata uudelleen, minkä ansiosta saat paitsi luotettavan virtalähteen, myös autat suojelemaan ympäristöä.

Vihreät paristot

Green Cell -akkujen käyttö auttaa suojelemaan ympäristöä ja voidaan ladata jopa 1000 kertaa, mikä vähentää tavanomaisten kertakäyttöparistojen kulutusta. Tämä ei ole ainoa argumentti Green Cell -akkujen ostamisen puolesta - pienien latauskustannusten ansiosta ne maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti käyttöiän aikana! Ladattavat AA- ja AAA -paristot ovat kätevämpiä ja säästävät sekä aikaa että rahaa.

Uudelleenladattavat patterit

Uudelleenkäytettävät ladattavat AA / AAA -paristot ovat mukavuutta, johon totut nopeasti. Pariston vaihtamiseksi sinun ei tarvitse ostaa uusia sarjoja tavallisia tikkuja, jotka menettävät nopeasti energiansaannin, korkea työn laatu ja innovatiivisten ratkaisujen käyttö tekevät AA- ja AAA -paristoista tehokkaita pitkään (jopa vuosia) ja anna laitteillesi pääsy energiaan. Ladattavat AA -paristot ovat erittäin hyödyllisiä erilaisissa lasten elektronisissa leluissa, kuten ohjattavissa autoissa. Tuotteemme tulevat luotettavilta toimittajilta ja valmistajilta. Tällä tavalla asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat todellista laatua, joka tuo havaittavia ja myönteisiä muutoksia. Kaikilla AA- tai AAA -paristoilla on takuuaika. Tämä on investointi, joka maksaa nopeasti takaisin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. AA- ja AAA -paristot tuottavat uutta virtaa monille laitteille ja säästävät sekä rahaa että aikaa, joka tarvitaan uusien paristojen ostamiseen. Ladattavat AA- ja AAA -paristot, joissa on vihreät kennot, ovat askel kohti suurempaa liikkuvuutta ja energian riippumattomuutta.

Ladattavien AA- tai AAA -paristojen käyttö vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja auttaa välttämään monia sivuvaikutuksia (esim. Vanhojen paristojen hävittäminen). Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme, olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain sinulle.

Akkulaturi AA- ja AAA -paristoille

Kun ostat ladattavia AA- tai AAA -paristoja, älä unohda tehokasta laturia, joka korjaa nopeasti energiapuutteen. Myymälämme tarjoaa monia vaihtoehtoja sormien nopeaan ja turvalliseen lataamiseen. VitalChargerin AA- ja AAA GC -akkulaturilla voit ladata akut nopeasti ja missä tahansa USB -liitännän kautta. Sinun ei välttämättä tarvitse kytkeä sitä pistorasiaan. Laturi voidaan liittää kannettavaan tietokoneeseen, työntekijän keskittimeen (sovitin), pöytätietokoneeseen tai virtalähteeseen. Riippumattoman 4 -kanavaisen virtalähdejärjestelmän ansiosta sinun ei tarvitse täyttää koko laturia paristoilla - voit ladata helposti 1–4 akkua. Liitetyt LEDit osoittavat selvästi akun tilan ja kunnon, jotta olet aina ajan tasalla ja näet helposti tarvitsemasi virran. VitalCharger-laturi on yhteensopiva kaikkien ladattavien AA- ja AAA-paristojen (NI-MH) kanssa, joten sinun ei tarvitse ostaa erityisiä latureita merkkisi tikkuille. Tämä laite takaa turvallisuuden ja nopean latauksen. Tämä on yksi monista Battery Worldin valmistamista vaihtoehdoista. Valikoimastamme löydät kaiken, mikä nostaa laitteidesi päivittäisen virtalähteen täysin uudelle mukavuuden ja turvallisuuden tasolle. AA- ja AAA -paristot ovat ratkaisu, joka sopii nopeasti kaikille käyttäjille, jotka käyttävät laajasti erilaisia laitteita.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK