Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Autolaturit (5)

USB-laturi-auto

Järjestä:
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Autolaturien on oltava jokaiselle kuljettajalle, joka haluaa jättää vaihde tyhjäkäynnille, mutta käyttää hieman enemmän virtaa ajaessaan pisteeseen B. Autolaturi on tehokas tapa ladata tai ladata puhelinta, tablettia tai kannettavaa tietokonetta. Puhelimet ovat laitteita, jotka vaativat lataamista useimmiten ajon aikana. Monet kuljettajat käyttävät konetoimintoa päivittäin, ja pidemmillä matkoilla aktivoidut lisäohjelmat nopeuttavat purkamista. Kun pääset sinne ja menetät paljon virtaa puhelimessasi, on helppo häiritä päiväsi ja muuttaa prioriteettejasi - sinun on harkittava puhelimen kytkemistä johtoon jonnekin kadulla, eikä sinulla ole aina vaihtoehtoa. Nykyään puhelimen on oltava oikealla tasolla akunsa kanssa . Virtapankin käyttö on usein mahdotonta, ja se voi olla hankalaa ajon aikana. Autolaturit ovat kustannustehokas sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Battery Empire -myymälämme tarjoaa pääsyn moniin eri vaihtoehtoihin

USB-autolaturit

pitämään laitteesi hyvässä kunnossa. Kaikille tuotteille on tae, joten asiakkaamme tietävät saavansa testattua laatua.

Autolaturi tien päällä

Matkan tekemisellä ei usein ole aikaa ladata kaikkia laitteita. Usean portin USB-autolaturin avulla voit priorisoida, mitkä laitteet tulisi ensin liittää kaapeliin. Laturien korkea laatu varmistaa, että ne toimivat tehokkaasti pitkään ostamisen jälkeen. Tähän luokkaan kuuluville USB-autolatureille on tunnusomaista korkea mekaanisten vaurioiden kestävyys, tehokkuus ja alhainen hinta . Yhdistelmä, joka vastaa nopeasti nykyaikaisten kuluttajien yksilöllisiä tarpeita, jotka etsivät aktiivista tukea laitteilleen matkan aikana.

Sinun tarpeisiisi räätälöidyt autolaturit

Battery Empire -kauppamme, jossa on erityisesti valittu ja jatkuvasti päivitettävä valikoima, tarjoaa pääsyn latureihin, jotka antavat sinulle enemmän joustavuutta joka päivä. Ne sopivat saumattomasti ajoneuvotilaan, toimittavat laitteillesi tarvittavaa energiaa ja lisäävät käyttäjän päivittäistä mukavuutta. USB-autolaturi on ostos , josta voit onnitella itseäsi nopeasti. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen, olemme varmoja, että löydät jotain itsellesi.