Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Akut

1 000 000 laitetta yhdessä paikassa

Nykyään energian tarve on suurempi kuin koskaan ennen. Kun ostat uutta laitetta , yksi tärkeimmistä kriteereistä on paristojen ja akkujen kapasiteetti sekä aika, jonka jälkeen ne alkavat menettää ominaisuuksiaan.

Laitteen käyttöikää voidaan pidentää noudattamalla valmistajan suosituksia ja lataamalla ja varastoimalla akku oikein tasaisessa lämpötilassa. Tämä auttaa jonkin aikaa, mutta kaikki laitteet eivät ole luotettavia Nokia 3310. Vaikka tämä malli tarvitsee myös tuoretta energiaa jossain vaiheessa. Ehkä mietit tässä vaiheessa, löydätkö myös ladattavia paristoja tähän malliin. Vastaus on kyllä! Emme erota laitteita niiden iän perusteella. Tästä syystä tarjoamme tämän mallin lisäksi myös litiumioniakkuja monille muille klassisille matkapuhelimille, kuten Panasonic , Samsung ja annat toisen elämän.

Käytön voimakkuudesta riippumatta jokainen laite, kuten Samsung -matkapuhelin, alkaa lopulta menettää alkuperäistä tehoaan. Hitaasti ja vähitellen laite tottuu laturiin ja pistorasiaan. Etkö ostanut mobiililaitetta rajoittaaksesi itseäsi tällä tavalla?

Joten jos elektronisen laitteesi sykkivä sydän alkaa toimia väärin, olet tullut oikeaan paikkaan. Ei kannata etsiä halpoja vastineita, koska tämä uhkaa vahingoittaa laitetta tai tuhota sen kokonaan. Tästä syystä, kun ostat meiltä akkuja, voit olla varma, että ne on varustettu kennoilla valmistajilta, kuten Green Cell , Samsung , RDY ja Panasonic .

Täältä löytyvät akut eivät ole vain luotettavia varaosia tehtaalla asennettuihin. Jotkut tarjoamamme tuotteet lisäävät laitteidesi tehoa merkittävästi. Tällaisia mahdollisuuksia ovat Green Cell ULTRA -kannettavan akku , joka Panasonic -kennojen ansiosta pidentää tietokoneen käyttöaikaa 5 tunnista 8 tuntiin. Tämä on koko työpäivä yhdellä kuormalla!

Paljon laitteita ja vielä enemmän vaihtoehtoja

Emme keskity vain kannettaviin tietokoneisiin ja puhelimiin. Tutustu myös sähkötyökalujen , pölynimureiden, kameroiden ja droonien akkuvalikoimaamme. Laajan valikoiman ansiosta tuemme sinua työssäsi, mutta myös intohimojesi täyttämisessä ja päivittäisissä kotitöissä.

Jos haluat säästää ladattavia paristoja ja vähentää sähköjätteen määrää, tutustu myös Green Cell AA -paristoihin. Tiesitkö, että käytämme 40 miljardia kertakäyttöistä akkua vuodessa? Jos valitset 4 AA -paristoa , joiden kapasiteetti on 2600 mAh, voit unohtaa paristojen ostamisen jopa 3 vuodeksi. Tämä on yksinkertaisesti kannattava ja ennen kaikkea ekologinen päätös.

Tuemme myös ajatusta ekologisista kulkuvälineistä. Tästä syystä sähköpyörille on saatavana myös akkuja, joiden kapasiteetti on jopa 27,2 Ah ja kantama jopa 250 km. Tämä helpottaa päivittäistä työmatkaa kotoa töihin ja pitkän työmatkan vapaa -ajallasi.

Polkupyörän akuista löydät Panasonic kestäviä kennoja, jotka on varustettu järjestelmillä, jotka huolehtivat sekä sinun että polkupyöräsi turvallisuudesta. Jokainen akku näyttää lataustilan ja hallitsee ylikuormitusta. Lisäämme Green Cell -laturin, joka takaa sinulle täyden turvallisuuden ja mahdollisimman pitkän häiriöttömän käytön. Kaikilla verkkokauppamme akuilla on täydellinen yhteensopivuus, joka yhdistetään yksinkertaiseen kokoonpanoon.

Ekologinen vallankumous

Ehkä olet ollut vakuuttunut myös aurinkosähkömoduulien suosion vaikutuksesta tähän ekologiseen energiantuotantotyyppiin? Jos vastasit kyllä tähän kysymykseen, olet tehnyt erinomaisen päätöksen!

Riippumatta siitä, toimittavatko aurinkosähköt kotisi tai matkailuautosi sähköä. Meiltä löydät laajan valikoiman AGM -akkuja, joiden jännite on 4 V - 12 V ja kapasiteetti jopa 200 Ah. Näiden huoltovapaiden laitteiden käyttöikä on yli 5 vuotta ilman huolta elektrolyyttivuodoista. Paristojen turvallisuus on erityisen tärkeää, kun niitä käytetään lasten sähköleluissa.