Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Energian varastointi  (1)

Järjestä:

Ohje-alue

Mihin energiavarasto on tarkoitettu?

Energian varastointi on kuin jättiläinen koko talon akku, joka varastoi aurinkosähkön tuottaman sähkön, kun sitä on liikaa, ja vapauttaa sitä tarvittaessa.


Energian varastointi on kuin jättiläinen koko talon akku, joka varastoi aurinkosähkön tuottaman...

Mitä energian varastointivaihtoehtoja on?

Tällä hetkellä on viisi tapaa varastoida sähköä:
mekaaninen (paineilmasäiliöllä)
sähkömekaaniset (paristot ja ladattavat akut)
kemiallinen (vedyn tai metaanin tuotanto)
sähkö (superkondensaattorit)
lämpö (tuntevan tai piilevän lämmön kerääntyminen)
Tunnetuin energian varastointimuoto on sähkömekaaniset ratkaisut, kuten paristot/akut. GC PowerNest on juuri tällainen ratkaisu. Laitteen ytimessä ovat LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate tai LFP) -kennot, joilla on yli kymmenen kertaa pidempi käyttöikä ja kaksi kertaa suurempi purkaussyvyys (100 % - 0 %) perinteisiin happoakkuihin verrattuna samalla kun ne ovat paljon turvallisempia ja kestävämpiä kuin tavallisia litiumionikennoja.
GC PowerNest -energiavaraston vakauden ja käyttöturvallisuuden ansiosta takuu on jopa 10 vuotta tai 15 000 000 Wh käytettyä energiaa.


Tällä hetkellä on viisi tapaa varastoida sähköä: mekaaninen (paineilmasäiliöllä)...

Miten energian varastointi toimii?

Energian varastointi toimii periaatteella, että energiaa varastoidaan, kun sitä on liikaa, ja vapautetaan tarvittaessa. Tämä on samanlainen kuin virtapankin tai älypuhelimen akku, mutta suurempi ja monimutkaisempi, jotta sitä voidaan käyttää turvallisesti kotona.
Akun varastointi toimii yleensä yhdessä aurinkosähköjärjestelmän kanssa invertterin kautta, joka ohjaa koko energianottoa aurinkosähköjärjestelmästä, varastointia ja palautusta.
GC PowerNest on yksivaiheinen 48 voltin energian varastointilaite, jonka kapasiteetti on 5 kWh ja hyötysuhde yli 98 %. Tämä tarkoittaa, että jokaista 100 akkuun menevää energiayksikköä kohden voit käyttää uudelleen 98 yksikköä. Näin korkealla hyötysuhteella voit olla varma, että energian varastointi on paljon hyödyllisempää kuin energian syöttäminen suoraan verkkoon, mikä aiheuttaa usein yli 20 %:n menetystä suhteessa tuotettuun energiaan tai epämieluisat energian myyntihinnat huipulla. päivittäisen tuotannon kertaa.


Energian varastointi toimii periaatteella, että energiaa varastoidaan, kun sitä on liikaa, ja...

Mitä mahdollisuuksia energian varastointi tarjoaa?

Energian varastointi on pohjimmiltaan kykyä varastoida syntyvää ylimääräistä energiaa ilman, että sitä tarvitsee myydä edelleen epäedulliseen hintaan. Tämä ei ole vain taloudellisesti järkevää ja kannattavaa, vaan myös ympäristön kannalta hyödyllistä, sillä varastoimme aurinkopaneeleista tulevan energian ympäristöystävällisesti, jotta voimme käyttää sitä tarvittaessa paikan päällä.


Energian varastointi on pohjimmiltaan kykyä varastoida syntyvää ylimääräistä energiaa ilman, että...
Promootio
Green Cell GC PowerNest
Promootio
kapasiteettia: 5kWh
Jännitystä: 48V
Tuotekoodi: ESGC01
1 999,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta