Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Hitachi (1)

Laturi Hitachi akkuruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?

Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.


Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä...

Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?

Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.


Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme....
33,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Ruuvimeisseli on yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista päivittäisiin, pieniin tai suuriin huoltotöihin. Ilman tätä elintärkeää työkalua erityyppiset korjaukset ja päivitykset ovat usein epäkäytännöllisiä, mikä hidastaa koko työn vauhtia. Nykyaikaiset langattomat ruuvimeisselit ovat erittäin tehokkaita ja kestävät latausjaksoa pitkään. Ruuvimeisseli on kuitenkin ladattava ja laturit usein epäonnistuvat - pääasiassa huonon käsittelyn vuoksi. Kaupassamme on korkealaatuisia Hitachi Green Cell -latureita, jotka sopeutuvat nopeasti teknologisiin tarpeisiisi ja taloudellisiin mahdollisuuksiisi. Green Cell on laatu ja yhteensopivuus, joka varmistaa, että saat parhaan lajitteluvaihtoehdon laitteillesi. Tämä tekee siitä investoinnin, joka kannattaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kaikissa latureissa on ylikuumenemissuoja sekä ylikuormitussuoja ja syväpurkaussuoja. Lisäksi kaikilla on

Hitachi sähkötyökalulaitteet

12 kuukauden takuu.

Tuotteiden korkea laatu

Hitachi on maailmankuulu tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia tuotteita. Hitachi sähkötyökalut ovat yhä suositumpia asiakkaiden keskuudessa, jotka etsivät yhdistelmää laadusta, suorituskyvystä, luotettavuudesta ja vastinetta rahalle. Kaikista edistysaskeleista huolimatta Hitachi laitteet, mukaan lukien sivutarvikkeet, kuten akkulaturit, eivät ole tuhoutumattomia. Green Cell tarjoaa tehokkaat laturit Hitachi ruuvimeisseleille, jotka pitävät laitteesi nopeasti oikealla tehotasolla. Alla luetellut laturit on valittu erityisesti Hitachi ruuvimeisselien eri malleille . Tämä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he ostavat yhteensopivia laitteita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja odotuksensa.

Nopea tuottavuuden kasvu

Viallinen laturi on sama kuin viallinen ruuvimeisseli, mikä voi johtaa vakaviin ja usein kalliisiin seisokkeihin. Green Cell Hitachi laturit ovat laatu, jonka voit tuntea nopeasti. Laturi kestää hyvin mekaanisia vaurioita ja on tehokas, joten se sopii nopeasti minkä tahansa kultaisen kahvan työkalusarjaan. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme . Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK