Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Useat USB-laturit (7)

Usean portin USB-laturi

Järjestä:

Ohje-alue

Welches Netzladegerät sollte man für ein Smartphone kaufen?

Prüfen Sie vor dem Kauf eines Netzladegeräts die maximale Ladeleistung Ihres Handys (dieser Parameter wird in Watt angegeben). Achten Sie auch auf die Anzahl der Anschlüsse des Ladegeräts - auf diese Weise wählen Sie ein Gerät, das bequem zu bedienen ist. Die beliebtesten Modelle finden Sie unter folgendem Link: Wie wählen Sie das richtige Telefonladegerät aus?


Prüfen Sie vor dem Kauf eines Netzladegeräts die maximale Ladeleistung Ihres Handys (dieser...

Verfügt das Ladegerät über eine Schnellladefunktion?

Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies geschieht, wenn das Gerät einen grünen USB-Anschluss hat. Dies ist ein Zeichen dafür, dass das Ladegerät Ihr Handy schnell auflädt.


Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies...
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Usean USB-laturin merkitys kasvaa, kun päivittäin käytettävien mobiililaitteiden määrä kasvaa. Tämä aiheuttaa monia lisäongelmia. Tärkeintä on, että määrität, mikä laitteisto on ensin kytkettävä pistorasiaan. Valitseminen toisen päälle rajoittaa usein päivittäistä mukavuutta, varsinkin jos joudut lähtemään välittömästi ja käyttäjä haluaa ladata laitteen . Ensimmäinen latauspiste on aina puhelin, mutta entä tabletti, kuntosali, bluetooth-kuulokkeet ja monet muut päivittäin käytettävät laitteet? Laitteiden liittäminen kotona kaikkiin käytettävissä oleviin pistorasioihin ei ole tavoite, eikä jokainen tanko kykene vastaamaan laturien fyysisiin mittoihin. Virtalähteet ovat kosketuksissa toistensa kanssa eivätkä salli niiden kaikkien "työntämistä" yhteen nauhaan. Ratkaisu on usean USB: n laturi, jonka avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti yhdellä virtalähteellä. Se on mukava sekä kotona, työssä että tiellä. Usein sinulla on vain yksi pistorasia, ja huoneen jakaminen useille ihmisille on erittäin helppoa purkaa laite. Tämän seurauksena pysyt erossa maailmasta. Battery Empire -myymälästä löydät erittäin tehokkaita Green Cell -verkkolaitteita, joiden avulla voit nopeasti lopettaa miettimisen, mikä laite tulisi ensin liittää kaapeliin. Kaikki

Multiport-laturit

sinulla on takuu, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat luotettavia, korkealaatuisia laitteita, jotka toimivat tehokkaasti pitkään.

Vankat verkkolaturit

Green Cell -portit (Multi-USB) kestävät ajan testin tehokkaasti ja takaavat sujuvan toiminnan pitkään ostamisen jälkeen. Ne kestävät erittäin hyvin mekaanisia vaurioita ja erilaisia haitallisia tekijöitä. Kaikki moni-USB-laturit on valmistettu korkeimpien tuotantostandardien mukaan . Nämä ovat vaahdon lisäaineita ihmisille, jotka käyttävät päivittäin erilaisia mobiililaitteita suurella taajuudella ja jotka haluavat pitää jokaisen palkin energiatason riittävän korkealla.

Räätälöidyt moniporttiset laturit

Useat USB-laturit ovat investointi, joka maksaa itsensä nopeasti lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kaupassamme erityisesti valitussa ja jatkuvasti päivitetyssä tarjouksessa löydät nopeasti yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettivaihtoehtoihisi räätälöidyn vaihtoehdon. Moniporttiset laturit tarjoavat enemmän liikkuvuutta päivittäin ja mahdollistavat laitteidesi teknisen potentiaalin paremman hyödyntämisen.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK