Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Palautus, vaihto tai takuu

Oletko ostanut tuotteen, mutta se ei vastaa odotuksiasi tai on saanut vian? Sinulla on oikeus hyvitykseen tai korvaamiseen.

30 päivän palautusoikeus

Miten voin vaatia 30 päivän palautusta?

  1. Täytä palautuslomake, mikä nopeuttaa palautusprosessia.
  2. Lomakkeen lähettämisen jälkeen asiakaspalvelumme saa sinulta automaattisen viestin, jossa on kaikki tarvittavat tiedot.
  3. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisäohjeita.
  4. Saat rahat viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Talteenotto

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tuotteemme ovat korkealaatuisia. Haluamme, että ostetut tuotteet toimivat moitteettomasti koko elinkaaren ajan. Vikojen sattuessa aloitamme kuitenkin seuraavissa kohdissa tarkoitetut talteenottomenettelyt asiakkaan pyynnöstä. Tarjoamme teknistä tukea tällä puhelinnumerolla +44870820 0043 (English Customer Service) sekä sähköpostilla [email protected]

Kuinka käsitellä talteenottoa

  1. Ilmoita vikasta mieluiten sähköpostitse. Kehotamme sinua täyttämään täältä saatavan talteenottolomakkeen .
  2. Kuvaile vika yksityiskohtaisesti ja odotuksesi siitä, kuinka haluat meidän käsittelevän talteenottoprosessia.
  3. Asiakaspalveluosastomme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisäohjeet.
  4. Jos tuote palautetaan meille, suosittelemme, että liität talteenottolomakkeen pakkaukseen. Tämä helpottaa tilauksen tunnistamista ja nopeuttaa menettelyä.
  5. Suosittelemme, että liität pakettiin ostotodistuksen, kuten kuitin / ALV-laskun.

Takuu

Jokaisella Batteryempire.fi-verkkokaupan myymällä tuotteella on laatutakuu. Takuuaika ilmoitetaan aina tuotekuvauksessa, ja se lasketaan sen julkaisuhetkestä. Batteryempire.fi-verkkokauppa tekee kaikkensa varmistaakseen, että tarjottavat tuotteet ovat korkealaatuisia, ja toivoo, että ostettu tuote toimii virheettömästi. Litiumioniakut kuluvat vähitellen koko niiden käyttöiän ajan. Tästä huolimatta vakuutamme teille, että takuupolitiikkamme sallii 20% kulumisen ja pitää sitä akun luonnollisena ikääntymisenä. Mikä tahansa kulutus (todellisen kapasiteetin väheneminen) yli 20% takuukauden lopussa suhteessa tilaan tuotteen vastaanottohetkellä on valituksen perusta. Yksityiskohtaiset takuuehdot löytyvät myymäläsäännöistä.
Tarkista paketin kunto kuriirin läsnä ollessa. Jos vaurioita tai osia puuttuu, pyydä kuriiri kirjoittamaan vahinkopöytäkirja.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK