Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Einhell (2)

Paristot Einhell akkuruuvimeisseleille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
Green Cell ® Power Tool Battery for Einhell RT-CD 18/1 2Ah 18V Li-Ion
Werkzeug Akku 451327501029 für Einhell RT-CD 18/1 18V 2000mAh
kapasiteettia: 2Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PT77
49,95 €
kapasiteettia: 2Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PT66
40,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Akku Einhell langattomalle ruuvimeisselille

Einhell langattomien työkalujen erittäin tehokkaan akun ansiosta voit nauttia langattomasta työnvapaudesta. Verkkokaupastamme löydät oikean, yhteensopivan Einhell vaihtoakun, joka takaa sinulle mobiilivapauden. Parhaan hyötysuhteen takaamiseksi akkuja on saatavana eri kapasiteetilla. Tutustu laajaan Battery Empire -valikoimaan ja valitse vastaava Einhell 2AH -akku, joka antaa ruuvimeisselillesi uuden elämän!

Tarjoamme laajan valikoiman soluja, jotka palauttavat sähkötyökalujen täyden tehon ja maksimaalisen suorituskyvyn. Houkutteleva valikoima ja edulliset hinnat takaavat tarjouksen täydellisen mukauttamisen tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. Tunnetun Green Cell Einhell laitteiden akut ovat erinomainen investointi sähkötyökalujen tehokkuuteen ja mobiilivapauteen. Laadukkaille kennoille on ominaista suuri kestävyys ja käyttöikä sekä ongelmaton käyttö.

Einhell akku on erinomainen ratkaisu sujuvan langattoman toiminnan varmistamiseksi. Tämä on korvaamatonta etenkin suurten tilausten yhteydessä. Einhell akut varmistavat, että langattomat työkalusi ovat täysin toimintakykyisiä ja luotettavia. Suuri todellinen kapasiteetti takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Etsitkö yhteensopivaa Einhell 18V akkua? Tutustu poikkeukselliseen tarjoukseemme ja valitse korkealaatuiset kennot, jotka antavat sähkötyökaluillesi uutta energiaa!

Käytössä Battery Empire löydät laajan valikoiman akkuja sähkötyökaluihin jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Einhell akun 18 V -akku mahdollistaa langattomien työkalujen maksimaalisen suorituskyvyn. Jokaiselle Green Cell Einhell akulle tehdään useita testejä käytön aikana. GC: n monivuotinen kokemus ja erikoistuminen mobiiliratkaisuihin tarkoittaa, että solut ovat luotettavia ja takaavat poikkeuksellisen pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Paristot Einhell laitteille - maksimaalinen tehokkuus ja tarkka muotoilu

Einhell Germany AG on saksalainen työkalujen valmistaja, jonka kotipaikka on Landau an der Isar. Ryhmä tuottaa sekä rakennus- että puutarhatyökaluja. Tuotemerkillä on yli 39 kansainvälistä konttoria, jotka palvelevat asiakkaita ja toimittajia yli 90 maassa. Einhell BMW: n ja Motorsportin virallinen kumppani vuodesta 2018 lähtien. Keskeinen voimavara yritykselle on akkutyökalu, jota käytetään sähkötyökaluissa ja puutarhatyökaluissa. Tuotemerkki on arvostettu myös edistyneestä Power X-Change -akkujärjestelmästään. Tämä on virransyöttöjärjestelmä, jossa yhtä Einhell akkua voidaan käyttää kaikkiin Power X-Change -sarjan langattomiin työkaluihin.

Einhell tuotemerkki kehittää jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja langattomille työkaluille. Langattomat akut ovat erittäin suosittuja ongelmattoman toiminnan ja vaikuttavan suorituskyvyn vuoksi. Einhell laitteiden vara-akun on täytettävä korkeat laitevaatimukset. Green Cell tehokas akku on erinomainen valinta! Einhell 2Ah -akun korkea todellinen kapasiteetti, kennojen korkea laatu ja ABS-muovista valmistettu kotelo takaavat vaikuttavan kestävyyden ja maksimaalisen tehokkuuden.

Battery Empire -verkkokaupan laajaan valikoimaan, valitse yhteensopiva Einhell akku ja liity mobiilivapausryhmään!

Einhell Green Cell yhteensopiviin ja luotettaviin Einhell-laitteiden akuihin!

Green Cell -akut vastaavat alkuperäisten mittoja ja parametreja. Akut takaavat korkean hyötysuhteen, vaikuttavan käyttöiän ja maksimaalisen käyttöajan yhdellä latauksella. 2Ah-paristot täyttävät kaikki turvallisuusstandardit. Niillä on suoja ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylijännitteeltä. Täydellinen sopeutuminen elektroniikkaan ja ohjaukseen takaa oikean tiedonsiirron laitteen kanssa ja suojan syväpurkauksilta ja ylilatauksilta. Green Cell Einhell akku kestää lämpötiloja.

Green Cell korkealaatuiset akut voidaan ladata alkuperäisillä latureilla . Ne ovat ihanteellisia Einhell laitteiden vaihtoparistoiksi. Ne takaavat taitavan ja keskeytymättömän työn sekä liikkumisvapauden. Tunnetut kennot, vankka rakenne ja hyvin harkitut suojatoimenpiteet takaavat turvallisen ja mukavan käytön. Tutustu laajaan Battery Empire -valikoimaan ja investoi tehokkaaseen Einhell laitteiden akkuun jo tänään!

Green Cell syntyi intohimosta innovatiivisiin ratkaisuihin. Tuotemerkin missio on pyrkiä mobiilivapauteen. Monien vuosien kokemus ja tiukat testimenettelyt merkitsevät sitä, että Green Cell -brändillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita!

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK