Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Kysymykset ja vastaukset

kuinka voimme auttaa sinua?

Usein kysytty Usein kysytty
Usein kysytty Usein kysytty
Mihin energian varastointia käytetään?
Energian varastointia voidaan verrata koko talon tehokkaaseen akkuun, joka varastoi aurinkosähkön tuottamaa sähköä silloin, kun sitä on liikaa, ja antaa sitä takaisin silloin, kun sitä tarvitaan.
Millä tavoin energiaa voidaan varastoida?
Tällä hetkellä on viisi tapaa varastoida sähköä:
mekaaninen (paineilmavarastointi)
sähkömekaaninen (akut ja paristot).
kemiallinen (vedyn tai metaanin valmistus)
sähköinen (superkondensaattorit)
terminen (tuntuvan tai piilevän lämmön varastointi).
Yleisimpiä energian varastointikeinoja ovat sähkömekaaniset ratkaisut, kuten paristot/akut. GC PowerNest on juuri tällainen ratkaisu. Laitteen ytimessä ovat LiFePO4-kennot (Lithium Iron Phosphate, LFP), joiden käyttöikä on yli 10 kertaa pidempi ja purkautumissyvyys (100 % - 0 %) kaksinkertainen verrattuna suosittuihin happoakkuihin ja jotka ovat samalla paljon turvallisempia ja kestävämpiä kuin suositut litiumioniakut.
GC PowerNest -energiavaraston tarjoaman vakauden ja käyttöturvallisuuden ansiosta takuu on jopa 10 vuotta tai 15 000 000 Wh työstettyä energiaa.
Mitä mahdollisuuksia energian varastointi tarjoaa?
Energian varastointi on lähinnä mahdollisuus varastoida tuotettua ylijäämäenergiaa ilman, että sitä tarvitsee myydä takaisin epäedulliseen hintaan. Tämä ei ole vain taloudellisesti kannattavaa ja kannattavaa, vaan se on myös hyväksi ympäristölle, sillä varastoimme aurinkopaneeleista saatavaa energiaa ympäristöystävällisellä tavalla, jotta voimme käyttää sitä paikallisesti tarvittaessa.
Kannattaako energian varastointi?
Ehdottomasti kyllä! Aurinkosähkölaitteisto yhdistettynä energiavarastoon mahdollistaa nopeamman tuoton investoinnille, ja sen avulla on mahdollista olla pitkälti riippumaton sähkön hinnan muutoksista, jolloin kuukausittaiset sähkölaskut ovat alhaisemmat ja vakaammat.
Keskeistä on valita laitoksen teho siten, että energian omavaraisuus on mahdollisimman suuri (käyttämällä tuotantopaikalla tuotettua sähköä) ilman, että syntyy merkittäviä ylijäämiä. Energiavarasto toimii tällaisessa laitoksessa energiapuskurina, joka siirtää energiaa huipputuotannon ajalta (keskipäivän tienoilla) ja mahdollistaa sen käytön myöhemmin auringon laskiessa tai auringon laskiessa kokonaan."
Kuinka kauan voin käyttää laitteitani energiavarastojen avulla?
"Kaikki riippuu laitteiden sähköntarpeesta ja itse energiavaraston kapasiteetista.
Keskimääräinen sähkönkulutus Puolassa kolmen hengen kotitaloutta kohti on 5,47 kWh, joten voidaan olettaa, että aurinkosähkölaitteistoa täydentävä akku, jonka kapasiteetti on 4,5-6 kWh, on optimaalinen ehdotus useimmille käyttäjille.
Onko laite turvallinen?
GC PowerNest -laitteella on sen käyttöön vaadittavat sertifikaatit, ja se menee vielä pidemmälle itsediagnostiikkajärjestelmillä, jotka valvovat yksikön jatkuvaa kuntoa. Green Cellin tutkimus- ja kehitysosaston sisäisten lisätestausten ansiosta tiedämme, että yksikkö on valmis pitkäaikaiseen, keskeytymättömään toimintaan koko elinkaarensa ajan.
Täytyykö minulla olla aurinkosähkölaitteisto, jotta voin käyttää energian varastointia?
Vaikka aurinkosähkölaitteisto on usein välttämätön osa energiapankkia, se ei ole välttämätön sen käytön kannalta. Tällaista energiapankkia voidaan käyttää asianmukaisen invertterin avulla akkuna, joka varastoi energiaa, jolloin kotisi tai pienyritys voi toimia keskeytyksettä sähkökatkosten aikana.
Voinko liittää invertterini energiavarastoon?
GC PowerNestillä on laaja luettelo yhteensopivista inverttereistä (vaihtosuuntaajista), joiden kanssa laite kommunikoi. Voit tarkastella yhteensopivien laitteiden luetteloa täällä::
https://greencell.global/img/cms/ESGC01/GreenCell%20PowerNest%20_%20ESGC01%20-%20compatibility%20list%20-%20ESGC01.pdf
Pyrimme jatkuvasti kehittämään GC PowerNestin yhteensopivuutta useampien laitteiden kanssa, joten vaikka et löytäisikään nykyistä invertteriäsi, se ei tarkoita, etteikö tällaista toimintoa ilmestyisi tulevaisuudessa.
Tarvitsenko energiavarastolle erityisen huoneen?
Ehdottomasti ei! GC PowerNest -energiavarastoa voidaan käyttää kotonasi missä tahansa. Sen täysmetallisesta kotelosta, jossa on universaali muotoilu, voi tulla mielenkiintoinen muotoiluelementti kotiisi tai toimistoosi.
Ainoa edellytys on, että se asennetaan käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti ja että valtuutettu henkilö reitittää kaapelit asianmukaisesti.
Onko asennus monimutkaista?
Kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Näet kokoamismenettelyn alla olevalla videolla:
https://www.youtube.com/watch?v=acx-NAFGHKA&feature=youtu.be
Muista, että GC PowerNest on 5 kW:n sähkövarasto, ja sen asentamisen on annettava valtuutetun henkilön tehtäväksi.
Onko energian varastointi ympäristöystävällistä?
Ehdottomasti kyllä! Sähkön tuottaminen ja kuluttaminen uusiutuvista energialähteistä heti tuotantopaikalla on ympäristön kannalta edullisin sähkönkäyttömalli, koska sähköhäviöt ovat minimaaliset.
GC PowerNest -energiapankki on laite, jonka takuuaika on jopa 10 vuotta ja käyttöikä paljon pidempi, joten ympäristöhyödyt ulottuvat pidemmälle kuin vain energiapankin tuottamisesta aiheutuva rasite.

Näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä voi saada kotisi näkymään vihreänä pisteenä kartalla ja siten edistää kestävämpää kehitystä.
Mikä on energiavaraston käyttöikä?
GC PowerNest -energiavarastolla on pitkä, 10 vuoden takuu (myös akuilla, joiden kapasiteetista pitäisi olla vielä yli 60 % jäljellä 15 000 000 Wh:n käytön jälkeen).
Energian varastointi omakotitaloon
Energiavarastoinnin käyttö yhdessä aurinkosähköasennuksen kanssa omakotitalossa tuo mukanaan useita välittömiä etuja sekä niitä, jotka ilmenevät lähitulevaisuudessa nopeasti nousevien sähkönhintojen vuoksi.

SÄÄSTÖT - sähkölaskujen merkittävä pieneneminen (joissakin tapauksissa jopa nollaan) tehokkaan energiantuotanto- ja käyttömallin ansiosta.
ENERGIAN JATKUVUUS - verkon ruuhkautumattomuus, mahdollisuus syöttää energiaa verkkoon ruuhka-aikojen ulkopuolella oman kysynnän mukaan.
TURVALLISUUS - akku on valmistettu kestävistä ja turvallisista LiFePO4-kennoista, joiden järjestelmät valvovat jatkuvasti laitteen toimintaa, mikä takaa aurinkosähkölaitteiston keskeytymättömän toiminnan.
TEKNOLOGIA - PowerNestin hyötysuhde on yli 98 %, joten käytät lähes kaiken aurinkopaneeleista tuotetun sähkön myöhemmin, mikä mahdollistaa lyhyemmän takaisinmaksuaikajakson.
EKOLOGISUUS - aurinkosähköasennuksesta saatavan vihreän energian saarekekulutus on paras tapa pienentää hiilijalanjälkeäsi ja edistää siten kotitaloutesi kestävämpää kehitystä.
MUKAVUUS - sopivan invertterin tai ulkoisen laitteen käytön ansiosta kotiasi on mahdollista suojata sähkökatkoksilta, jotta voit nauttia elämästäsi keskeytyksettä - olipa kyseessä sitten musiikin kuuntelu, kirjan lukeminen tai hauskanpito ystävien kanssa.
LAAJUUS - voit täydentää investointisi yhdellä PowerNest-energiavarastolla, ja kun päätät tarvitsevasi suuremman tehopankin, hanki vain toinen akku. Näin voit liittää jopa 8 laitetta, jotka saavuttavat jopa 40 kWh:n kapasiteetin.
Energian varastointi yrityksille
Energiavarastoinnin käyttö yhdessä aurinkosähköön yhdistettynä antaa sinulle mahdollisuuden suojata liiketoimintaasi odottamattomilta tapahtumilta, jotka voivat vaikuttaa kannattavuuteen (kuten esimerkiksi sähkökatkot), jotta voit liiketoimintaprofiilistasi riippumatta säilyttää tuotannon tai palvelujen tarjonnan jatkuvuuden.
Aurinkopaneelien ja akun yhdistelmä parantaa myös yrityksenne tilaa, koska kiinteitä kustannuksia voidaan vähentää pyrkimällä siihen, että tuotettua energiaa ei viedä ulos, jolloin sähköstä aiheutuvat kuukausittaiset kustannukset pienenevät todella, ja näin säästyneet varat voitte investoida uudelleen uusiin visioihin.

Energiavarastoon yhdistetyn aurinkosähköasennuksen aineellisten etujen lisäksi on syytä huomata, että uusiutuviin energialähteisiin investoivat yritykset nähdään nykyaikaisempina ja vastuullisempina asiakkaiden silmissä, jotka kiinnittävät yhä enemmän huomiota näihin näkökohtiin ostopäätöksissään.
Energian varastointi maanviljelijälle
Säilyttämällä energiariippumattomuuden, joka saadaan yhdistämällä energian varastointi aurinkosähköasennukseen, maanviljelijät voivat varmistaa karjan turvallisuuden tai asianmukaiset sadon varastointiolosuhteet. Tätä kannattaa miettiä erityisesti siksi, että maatilat sijaitsevat yleensä kauempana tärkeimmistä infrastruktuureista, ja hätätilanteissa vahinkojen korjaaminen voi kestää useista tunneista useisiin päiviin. Lisäksi nykyaikainen, ympäristöystävällinen maatila, joka pyrkii pienentämään hiilijalanjälkeään, on tulevaisuuteen suuntautuva suuntaus, jonka kuluttajat ottavat yhä innokkaammin vastaan.
Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?
Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.
Welcher Wechselrichter für ein Auto?
In einem Pkw finden Sie eine 12-Volt-Zigarettenanzünderbuchse und solche Wechselrichter sollte man am besten kaufen.
Starter das Handy nachdem Austausch der Batterie neu?
Der Austausch eines Akkus durch ein Green Cell-Produkt hat keinen Einfluss auf den Systembetrieb eines Handys. Das Mobiltelefon wird nicht auf die Werkseinstellungen zurückgesetzt, so dass man sich keine Sorgen um den Verlust der Daten machen muss.
Welches Netzladegerät sollte man für ein Smartphone kaufen?
Prüfen Sie vor dem Kauf eines Netzladegeräts die maximale Ladeleistung Ihres Handys (dieser Parameter wird in Watt angegeben). Achten Sie auch auf die Anzahl der Anschlüsse des Ladegeräts - auf diese Weise wählen Sie ein Gerät, das bequem zu bedienen ist. Die beliebtesten Modelle finden Sie unter folgendem Link: Wie wählen Sie das richtige Telefonladegerät aus?
Welcher Wechselrichter für Elektrowerkzeuge?
Der wichtigste Aspekt bei der Auswahl des Wechselrichters ist die Bestimmung der maximalen Leistung des angeschlossenen Geräts. Wenn Sie den Wechselrichter dauerhaft nutzen wollen, sollten Sie maximal 90% seiner Dauerleistung verwenden. Zur Veranschaulichung bedienen wir uns eines einfachen Beispiels: Wenn Sie einen Wechselrichter mit einer Leistung von 1000 W verwenden, sollte die maximale Leistungsaufnahme des angeschlossenen Geräts 900 W nicht überschreiten.
Wie wählen Sie die Batterien für den Lautsprecher aus?
Am besten wählen Sie die Batterien für Ihren Lautsprecher nach dem Modell der Orginalbatterie aus. Sie sollten auch darauf achten, welche Art von Steckern in einem bestimmten Fall verwendet wird- es kann mehrere Serien desselben Modells sein, die unterschiedliche Stecker haben. Achten Sie bei der Auswahl einer neuen Batterie darauf, dass das neue Produkt den gleichen Steckertyp wie das Original hat.
Welche USV soll für den Computer gewählt werden?
Einer der wichtigsten Punkte, die bei der Auswahl einer USV zu beachten sind, ist die Einschätzung der Leistung des angeschlossenen Geräts. In den meisten Fällen verbrauchen Desktop-Computer zwischen 100 und 150 W und Spielegeräte zwischen 250 und 350 W. Anhand dieser Informationen können Sie feststellen, welche USV für Sie die richtige ist. Zum Glück finden Sie in unserem Shop USV Green Cell, die perfekt geeignet ist, um Ihren Computer normal laufen zu lassen. Wenn Sie sich fragen, wie lange die gewählte Ausrüstung Ihr Gerät am Laufen halten wird, benutzen Sie den Rechner auf unserer Website! Alles, was Sie tun müssen, ist, eine beliebige USV auszuwählen, das Kästchen "USV auswählen" anzukreuzen, die Leistung der Geräte einzugeben und schon sind Sie fertig - Sie wissen bereits, was Sie von unseren Geräten erwarten können!
Welche USV soll für einen Herd gewählt werden?
Die Wahl eines Wechselrichters für einen Gas- oder Elektroherd kann Problem bereiten. Es gibt jedoch ein paar einfache Regeln, die Sie beachten sollten. Denken Sie zunächst daran, bei der Auswahl einer USV reine Sinuswellengeräte zu wählen. Sie sollten auch sicherstellen, dass die USV über eine angemessene Leistung verfügt - in diesem Fall sollten Sie ein Gerät mit einer Nennleistung von mehr als 500 W wählen. Wir bieten mehrere Green Cell USVs an, die die oben genannten Kriterien erfüllen. Wir garantieren Ihnen, dass Sie bei uns die richtige USV finden werden!
Welche USV soll für einen Server gewählt werden?
Computerserver sind Geräte mit hohem Stromverbrauch, weshalb sie entsprechend ausgewählte USVs benötigen. Die beste Lösung für Serverräume ist die Verwendung von Green Cell-USVs für Serverschränke. Sie verfügen über deutlich mehr Leistung als herkömmliche USVs und eignen sich daher perfekt für die Notstromversorgung von Computerservern.
Welche USV soll für das Überwachungssystem gewählt werden?
Wenn Sie den Kauf einer USV für Ihr Überwachungssystem planen, sollten Sie besonders auf Netzteile mit einer Leistung von mehr als 100W achten. Auf diese Weise stellen Sie eine effektive Unterstützung für Ihr Überwachungssystem sicher. Es ist jedoch zu bedenken, dass die Geräte nicht gleich sind, und je nach den verwendeten Kameras kann ihr Stromverbrauch erheblich variieren. Daher ist es notwendig, vor dem Kauf einer USV den ungefähren Stromverbrauch abzuschätzen. Wenn Sie dies tun, haben Sie den größten Teil der Arbeit hinter sich. Bleibt nur noch zu prüfen, wie lange ein bestimmtes Netzteil Ihr Gerät unterstützen kann. Und das ist gar nicht schwer - wählen Sie einfach das Gerät aus unserem Angebot aus, wählen Sie das Feld "USV auswählen". Geben Sie den Stromverbrauch der angeschlossenen Geräte ein und schon wissen Sie, wie lange unsere USV Ihr Überwachungssystem am Laufen halten wird!
Wie funktioniert die USV-Anlage ?
USVs fungieren als Notstromversorgung - bei verschiedenen Störungen und Stromausfällen sind sie in der Lage, die Betriebszeit der an sie angeschlossenen Geräte zu verlängern. Auf diese Weise können Sie empfindliche Geräte sicher ausschalten oder die Ergebnisse früherer Arbeiten speichern.
Wie lange hält die USV-Anlage?
Die Dauer des USV-Betriebs hängt von mehreren Faktoren ab. Das Wichtigste ist, eine USV mit der richtigen Leistung zu wählen und den Stromverbrauch der angeschlossenen Geräte abzuschätzen, aber für die Bestimmung der Betriebsdauer ist keine komplizierte Formel erforderlich - auf unserer Website finden Sie einen Rechner, der die Dauer der gewählten USV in Abhängigkeit von den angeschlossenen Geräten genau berechnen kann. Sie sind sich nicht sicher über die Leistung Ihres Computers? Keine Sorge, dieser Rechner enthält eine Registerkarte, die den Stromverbrauch der gängigsten Geräte anzeigt.
Wie wählt man ein Ladegerät für Elektrofahrräder aus?
Bei der Auswahl eines Ladegeräts für Ihr Elektrofahrrad ist es wichtig, die angegebene Spannung in Volt und den Stecker für den Akku zu überprüfen. Die in Ampere angegebene Stromstärke ist der Parameter, der die Ladegeschwindigkeit unseres Akkus beeinflusst.
Wie wählen Sie und wie verwenden Sie eine AGM-Batterie richtig?
Bevor Sie eine geeignete Batterie auswählen, überprüfen Sie die Parameter der früher verwendeten Batterie.
Bitte achten Sie besonders auf:
Spannung (V), Kapazität (Ah).
Vergleichen Sie auch die Abmessungen des Akkus mit Ihrer früheren Geräte, um sicher zu sein, dass er problemlos in den vorgesehenen Platz passt. Wenn Sie alle diese Elemente vergleichen, können Sie den Kauf in Ruhe vornehmen.
Verfügt das Ladegerät über eine Schnellladefunktion?
Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies geschieht, wenn das Gerät einen grünen USB-Anschluss hat. Dies ist ein Zeichen dafür, dass das Ladegerät Ihr Handy schnell auflädt.
Tuotteet Tuotteet
Tuotteet Tuotteet
Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?
Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.
Welcher Wechselrichter für ein Auto?
In einem Pkw finden Sie eine 12-Volt-Zigarettenanzünderbuchse und solche Wechselrichter sollte man am besten kaufen.
Starter das Handy nachdem Austausch der Batterie neu?
Der Austausch eines Akkus durch ein Green Cell-Produkt hat keinen Einfluss auf den Systembetrieb eines Handys. Das Mobiltelefon wird nicht auf die Werkseinstellungen zurückgesetzt, so dass man sich keine Sorgen um den Verlust der Daten machen muss.
Welches Netzladegerät sollte man für ein Smartphone kaufen?
Prüfen Sie vor dem Kauf eines Netzladegeräts die maximale Ladeleistung Ihres Handys (dieser Parameter wird in Watt angegeben). Achten Sie auch auf die Anzahl der Anschlüsse des Ladegeräts - auf diese Weise wählen Sie ein Gerät, das bequem zu bedienen ist. Die beliebtesten Modelle finden Sie unter folgendem Link: Wie wählen Sie das richtige Telefonladegerät aus?
Welcher Wechselrichter für Elektrowerkzeuge?
Der wichtigste Aspekt bei der Auswahl des Wechselrichters ist die Bestimmung der maximalen Leistung des angeschlossenen Geräts. Wenn Sie den Wechselrichter dauerhaft nutzen wollen, sollten Sie maximal 90% seiner Dauerleistung verwenden. Zur Veranschaulichung bedienen wir uns eines einfachen Beispiels: Wenn Sie einen Wechselrichter mit einer Leistung von 1000 W verwenden, sollte die maximale Leistungsaufnahme des angeschlossenen Geräts 900 W nicht überschreiten.
Wie wählen Sie die Batterien für den Lautsprecher aus?
Am besten wählen Sie die Batterien für Ihren Lautsprecher nach dem Modell der Orginalbatterie aus. Sie sollten auch darauf achten, welche Art von Steckern in einem bestimmten Fall verwendet wird- es kann mehrere Serien desselben Modells sein, die unterschiedliche Stecker haben. Achten Sie bei der Auswahl einer neuen Batterie darauf, dass das neue Produkt den gleichen Steckertyp wie das Original hat.
Welche USV soll für den Computer gewählt werden?
Einer der wichtigsten Punkte, die bei der Auswahl einer USV zu beachten sind, ist die Einschätzung der Leistung des angeschlossenen Geräts. In den meisten Fällen verbrauchen Desktop-Computer zwischen 100 und 150 W und Spielegeräte zwischen 250 und 350 W. Anhand dieser Informationen können Sie feststellen, welche USV für Sie die richtige ist. Zum Glück finden Sie in unserem Shop USV Green Cell, die perfekt geeignet ist, um Ihren Computer normal laufen zu lassen. Wenn Sie sich fragen, wie lange die gewählte Ausrüstung Ihr Gerät am Laufen halten wird, benutzen Sie den Rechner auf unserer Website! Alles, was Sie tun müssen, ist, eine beliebige USV auszuwählen, das Kästchen "USV auswählen" anzukreuzen, die Leistung der Geräte einzugeben und schon sind Sie fertig - Sie wissen bereits, was Sie von unseren Geräten erwarten können!
Welche USV soll für einen Herd gewählt werden?
Die Wahl eines Wechselrichters für einen Gas- oder Elektroherd kann Problem bereiten. Es gibt jedoch ein paar einfache Regeln, die Sie beachten sollten. Denken Sie zunächst daran, bei der Auswahl einer USV reine Sinuswellengeräte zu wählen. Sie sollten auch sicherstellen, dass die USV über eine angemessene Leistung verfügt - in diesem Fall sollten Sie ein Gerät mit einer Nennleistung von mehr als 500 W wählen. Wir bieten mehrere Green Cell USVs an, die die oben genannten Kriterien erfüllen. Wir garantieren Ihnen, dass Sie bei uns die richtige USV finden werden!
Welche USV soll für einen Server gewählt werden?
Computerserver sind Geräte mit hohem Stromverbrauch, weshalb sie entsprechend ausgewählte USVs benötigen. Die beste Lösung für Serverräume ist die Verwendung von Green Cell-USVs für Serverschränke. Sie verfügen über deutlich mehr Leistung als herkömmliche USVs und eignen sich daher perfekt für die Notstromversorgung von Computerservern.
Welche USV soll für das Überwachungssystem gewählt werden?
Wenn Sie den Kauf einer USV für Ihr Überwachungssystem planen, sollten Sie besonders auf Netzteile mit einer Leistung von mehr als 100W achten. Auf diese Weise stellen Sie eine effektive Unterstützung für Ihr Überwachungssystem sicher. Es ist jedoch zu bedenken, dass die Geräte nicht gleich sind, und je nach den verwendeten Kameras kann ihr Stromverbrauch erheblich variieren. Daher ist es notwendig, vor dem Kauf einer USV den ungefähren Stromverbrauch abzuschätzen. Wenn Sie dies tun, haben Sie den größten Teil der Arbeit hinter sich. Bleibt nur noch zu prüfen, wie lange ein bestimmtes Netzteil Ihr Gerät unterstützen kann. Und das ist gar nicht schwer - wählen Sie einfach das Gerät aus unserem Angebot aus, wählen Sie das Feld "USV auswählen". Geben Sie den Stromverbrauch der angeschlossenen Geräte ein und schon wissen Sie, wie lange unsere USV Ihr Überwachungssystem am Laufen halten wird!
Wie funktioniert die USV-Anlage ?
USVs fungieren als Notstromversorgung - bei verschiedenen Störungen und Stromausfällen sind sie in der Lage, die Betriebszeit der an sie angeschlossenen Geräte zu verlängern. Auf diese Weise können Sie empfindliche Geräte sicher ausschalten oder die Ergebnisse früherer Arbeiten speichern.
Wie lange hält die USV-Anlage?
Die Dauer des USV-Betriebs hängt von mehreren Faktoren ab. Das Wichtigste ist, eine USV mit der richtigen Leistung zu wählen und den Stromverbrauch der angeschlossenen Geräte abzuschätzen, aber für die Bestimmung der Betriebsdauer ist keine komplizierte Formel erforderlich - auf unserer Website finden Sie einen Rechner, der die Dauer der gewählten USV in Abhängigkeit von den angeschlossenen Geräten genau berechnen kann. Sie sind sich nicht sicher über die Leistung Ihres Computers? Keine Sorge, dieser Rechner enthält eine Registerkarte, die den Stromverbrauch der gängigsten Geräte anzeigt.
Wie wählt man ein Ladegerät für Elektrofahrräder aus?
Bei der Auswahl eines Ladegeräts für Ihr Elektrofahrrad ist es wichtig, die angegebene Spannung in Volt und den Stecker für den Akku zu überprüfen. Die in Ampere angegebene Stromstärke ist der Parameter, der die Ladegeschwindigkeit unseres Akkus beeinflusst.
Wie wählen Sie und wie verwenden Sie eine AGM-Batterie richtig?
Bevor Sie eine geeignete Batterie auswählen, überprüfen Sie die Parameter der früher verwendeten Batterie.
Bitte achten Sie besonders auf:
Spannung (V), Kapazität (Ah).
Vergleichen Sie auch die Abmessungen des Akkus mit Ihrer früheren Geräte, um sicher zu sein, dass er problemlos in den vorgesehenen Platz passt. Wenn Sie alle diese Elemente vergleichen, können Sie den Kauf in Ruhe vornehmen.
Verfügt das Ladegerät über eine Schnellladefunktion?
Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies geschieht, wenn das Gerät einen grünen USB-Anschluss hat. Dies ist ein Zeichen dafür, dass das Ladegerät Ihr Handy schnell auflädt.
Laskut Laskut
Toimitus Toimitus
Tilaukset Tilaukset
Palauttaa Palauttaa

Onko sinulla muita kysymyksiä? Kirjoittakaa meille!

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK