Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Näppäimistöt (2)

Kannettavan tietokoneen näppäimistö

Järjestä:

Ohje-alue

Sopiiko tämä näppäimistö kannettavaan tietokoneeseeni?

Kun vertaamme näppäimistöäsi tarjouksessamme oleviin kuviin, kiinnitämme erityistä huomiota näppäimistön pituuteen ja leveyteen, kiinnityskannattimien tai ruuvinreikien asentoon sekä signaalipalkin asentoon ja pituuteen.


Kun vertaamme näppäimistöäsi tarjouksessamme oleviin kuviin, kiinnitämme erityistä huomiota...

Onko mahdollista vaihtaa näppäimistöä kanssasi?

Emme tarjoa näppäimistön vaihtoja. Onneksi monissa kannettavien tietokoneiden malleissa tämä toiminta on hyvin yksinkertaista. Lisäksi Internet-oppaasta löydämme oppaan, joka näyttää vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään. Voimme myös tehdä vaihdon missä tahansa tietokonepalvelussa.


Emme tarjoa näppäimistön vaihtoja. Onneksi monissa kannettavien tietokoneiden malleissa tämä...

Kannettavassani ei ole taustavalaistua näppäimistöä. Voinko ostaa taustavalaistun näppäimistön sinulta?

Näppäimistön taustavalo vaatii yleensä erillisen signaalinauhan, joka kiinnitetään kannettavaan tietokoneeseen. Jos kannettavassasi ei ole tehtaalla taustavaloa, taustavalaistu näppäimistö ei toimi sen kanssa.


Näppäimistön taustavalo vaatii yleensä erillisen signaalinauhan, joka kiinnitetään kannettavaan...
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Tiesitkö, että jos työskentelet kannettavan tietokoneen kanssa koko päivän ja napautat näppäimiä, sormesi kulkevat 20 km: n etäisyyden? Tällä tavalla voit juosta maratonin avaimilla 2 päivässä. Tietysti tämä riippuu kielestä, jolla kirjoitamme, ja sanojen keskimääräisestä pituudesta. Mutta tämä luku on joka tapauksessa yllättävää. Niin paljon sormista, mutta entä näppäimistö, joka kestää kaiken? Ei ihme, että kannettavan näppäimistö voi vaatia vaihdon paljon nopeammin kuin muut osat.

Onko näppäimistö epäonnistunut? Ehkä hän pyysi siemailla kahvia liian unisena aamuna? Ja kuten tiedetään, juomat eivät ole heille. Ehkä otit vahingossa turhautuksesi hänen kimppuun napauttamalla nappeja kuin tikka? Riippumatta syystä, sinun on hyvästeltävä hyvästit vanhasta näppäimistöstä. On tärkeää, että löydät uuden näppäimistön Asus , Dell , Lenovo tai muulle laitteelle kanssamme. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa seuraavat hakusanat hakukoneeseen: ulkoinen kannettavan näppäimistö, kannettavan tietokoneen irrotettava näppäimistö, vaihdettava kannettavan näppäimistö.

Kannettavan näppäimistön valitseminen

Tarjouksestamme löydät ulkoiset kannettavien näppäimistöt, jotka ovat yhteensopivia markkinoilla olevien kannettavien tietokoneiden kanssa. Erityisesti sinulle olemme luoneet tarkistetun luettelon kannettavien malleista, joille ne sopivat jokaisen näppäimistön kuvauksen alla. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että et voi muokata näitä. Jos sinulla on kuitenkin huolta siitä, mitä valita, voit kirjoittaa meille. Tiedämme kaiken näppäimistöistä, minkä vuoksi löydämme sinulle täydellisen.

Laadukkaat korvaavat näppäimistöt edulliseen hintaan

Tarjoamme Green Cell -merkkisiä kannettavia näppäimistöjä Dell , Lenovo , Asus tai muihin kannettaviin tietokoneisiin. Heidän tuotteitaan valmistavat suurimmat kannettavien osien valmistajat, kuten Compak, Sunrex ja Quanta. Mitä se tarkoittaa sinulle? Saat tuotteen, jolla on sama laatu kuin alkuperäisellä näppäimistöllä, mutta se, että sitä ei näy suuren tuotemerkin logon alla, tekee siitä halvemman.

Tämä on korkealaatuinen varaosa. Tämän vahvistamiseksi Green Cell -brändi tarjoaa 24 kuukauden takuun näppäimistöille. Lisäksi saat ovelta ovelle -takuun kuukaudeksi.

Alkuperäisten mallien ihanteellinen kopio tarkoittaa, että näppäimistöt ovat 100% yhteensopivia laitteesi kanssa. Tuotannossa käytetyt osat ovat korkealaatuisia, minkä vuoksi ostaminen palvelee sinua vuosia. Tarkka muotoilu suojaa näppäimistöä pölyn ja lian tunkeutumiselta, mikä pidentää käyttöikää.

Käyttömukavuus

Näppäimistöt on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tällä on suora vaikutus työnne tehokkuuteen. Oikein valitut materiaalit ja huolellinen rakenne takaavat näppäinten täydellisen paineen. Sinun on täytynyt osua välilyöntiin useita kertoja (yksi yleisimmin käytetyistä näppäimistä), koska se ei päästänyt irti. Tämä vie aikaa. Kun kirjoitat paljon, sekunnit voivat muuttua hukkaan minuuteiksi päivässä. Tästä syystä Green Cell huolehtii siitä, jotta et menetä aikaa.

Näppäimistön vaihto

Vanhan näppäimistön kokoaminen ja uuden näppäimistön kokoaminen on erittäin helppoa. Löydät lukuisia videoita siitä, miten tämä tehdään Internetistä. Voit myös katsoa blogiimme , jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka valita ja vaihtaa kannettavan tietokoneen näppäimistöä. Jos et kuitenkaan ole valmis ja et halua, vie uusi ostoksesi tietokonepalveluun. Tällaisen palvelun hinta on 10-30 euroa. Palvelu antaa sinulle kuitenkin takuun siitä, että kannettavan tietokoneen näppäimistö asennetaan oikein.

Kannattaako kannettavan tietokoneen näppäimistö ostaa heti huoltopalvelusta, jossa se vaihdetaan? Mieluummin ei. Palvelu lisää varmasti marginaalin näppäimistömyynnille. Lisäksi et voi hallita, mitä varaosaa käytät.