Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

LG (1)

LG akku

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku matkapuhelimeen?

Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä muutamassa hetkessä seuraavilla kahdella tavalla:
1. Puhelinmallin tiedot Puhelinmalli löytyy yleensä laitteesta. Kun olet lukenut ja syöttänyt mallin kaupan hakukoneeseen, oikea akku tulee näkyviin. esim. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkukoodi Voit myös etsiä akkua syöttämällä sen koodin - se löytyy akun sisäpuolelta. Syötä vain oikea koodi ja hakukoneemme näyttää sinulle sopivat tuotteet! esim. BM39 / BS-01/ A1457 Suosittelemme lukemaan myös blogimme oppaan: Kuinka valita matkapuhelimen akku?


Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä...

Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?

Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.


Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!


Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman...

Kuinka pidentää matkapuhelimen akun käyttöikää?

On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä akkua nollaan!
Puhelimemme akku, joka tunnetaan nimellä akku, ei pidä siitä. Älä siis odota akun heikon varoituksen ilmestymistä. Kun akun varaustaso laskee alle 40 %, puhelin kannattaa liittää laturiin.
2. Liitä matkapuhelin laturiin usein.
Nykyaikaisilla litiumioniakuilla ei ole muistivaikutusta. Siksi säännöllinen lataus vaikuttaa positiivisesti niiden suorituskykyyn. Asiantuntijoiden mukaan on parasta saavuttaa 80-90 % lataustila.
3. Vältä äärimmäisiä lämpötiloja
Matkapuhelimen akut ovat vähän samanlaisia kuin niiden käyttäjät - ne tuntuvat parhaiten kohtuullisessa lämpötilassa. Puhelimen jättäminen suoraan auringonpaisteeseen tai kuumaan autoon voi lyhentää akun käyttöikää huomattavasti. On myös hyvä idea suojata puhelinta kylmältä.


On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
kapasiteettia: 3000 mAh
Jännitystä: 3.8V
Tuotekoodi: BP46
16,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

LG matkapuhelimen akut


Etsitkö hyvää ja LG -matkapuhelimeesi? Löydät kiinnostuksesi Battery Empire -verkkokaupasta! LG -älypuhelimien kanssa toimiva akku tyydyttää sinua kestävyyden ja kapasiteetin suhteen. Tarjouksessamme on erittäin hyviä tuotteita puolalaisesta Green Cell -yhtiöstä, joka on jo arvostettu elektroniikkateollisuudessa.

Mikä akku kannattaa valita LG

Älypuhelimen akut kuluvat ajan myötä. Säännöllisen lataamisen ja purkamisen seurauksena niiden kapasiteetti pienenee, jolloin käyttäjä joutuu turvautumaan laturiin useammin. Tästä tulee hankalaa, jos sinun on tehtävä tämä joka päivä, varsinkin jos sinulla ei aina ole pääsyä pistorasiaan.

Sinun ei tarvitse vaihtaa matkapuhelintasi uuteen heti, jos vain akku ei toimi kunnolla. Pidätkö laitteestasi ja tietyn mallin tarjoamat parametrit riittävät sinulle? Päätä tässä tapauksessa vaihtaa paristo! Ota yhteyttä LG -älypuhelimiin suunniteltuihin Green Cell -akkuihin!

LG on yksi elektroniikkateollisuuden jättiläisistä Etelä -Koreassa ja ympäri maailmaa. Vuonna 1958 perustettu yritys valmistaa laajan valikoiman sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kuten matkapuhelimia. LG -älypuhelimilla on suuri suosio markkinoilla seuraavien mallien hyvän laadun ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta.

Akun vaihtotarve liittyy korkeisiin kustannuksiin, erityisesti kalliimmissa malleissa. Käyttämällä laadukkaita vaihtoakkuja säästät paljon rahaa! Green Cell -akut ovat erittäin hyvä ratkaisu LG -laitteille. Tyypistä riippumatta niille on ominaista tehokkuus, laitteiden yhteensopivuus, ongelmaton toiminta ja suorituskyky, joka on verrattavissa alkuperäisiin kennoihin.

Green Cell kiinteät akut edulliseen hintaan

LG matkapuhelimille tarkoitettujen akkujen ostaminen Green Cell takaa kennon täydellisen yhteensopivuuden älypuhelimesi kanssa. Akut on varustettu laadukkaalla ohjauselektroniikalla, joka välittää tarkat tiedot akun varaustilasta ja tilasta.

Valmistajan ilmoittama kapasiteetti on akun todellinen kapasiteetti ja kaikki mitat vastaavat alkuperäisen kokoa. Akut on myös varustettu suojalaitteilla, joiden ansiosta ne toimivat pidempään ja ongelmitta. Ylilataus, syväpurkaus tai oikosulku - tätä ei tapahdu ja kaikki on hallinnassa. Monissa malleissa, kuten LG G6 -älypuhelimien akuissa, akussa on myös ylikuumenemissuoja.

Valikoimamme sisältää Green Cell BL-53YH -akun LG G3 D850 D855 Optimus -laitteeseen. LG 3-matkapuhelinten akun kapasiteetti on 3000 mAh ja se on varustettu litiumionikennoilla. Sen laatu ja luotettavuus on vahvistettu lukuisilla tuotekokeilla. Suosittelemme myös Green Cell BL-42D1F -akkua LG G5 Lite SE: lle, jonka kapasiteetti on Green Cell BL-T32 LG G6 H870 H87 -laitteelle.

LG G5: n ja muiden akkujen akun vaihtaminen on poikkeuksellisen helppoa eikä vaadi työkaluja. Verkkokaupastamme löydät myös akkuja muille älypuhelimille, kuten:

● Akku Green Cell BL-T9 matkapuhelimelle LG Nexus 5 D820 D821,

● Akku Green Cell BL-51YF matkapuhelimelle LG G4 H630 H815,

● Akku Green Cell BL-T7 matkapuhelimelle LG G2 D800 D802,

● Akku Green Cell BL-59UH LG G2 Mini D315 D620 F70 -matkapuhelimelle.

Asiakkaamme voivat myös ostaa seuraavia akkuja: Green Cell BL-45A1H LG K10 K420n K430: lle, BL-T24 LG X Power K220: lle, BL-46G1F LG K10 2017: lle ja BL-T39 LG G7 ThinQ: lle ja BL: lle - T34 LG V30: lle. [1]

Korkealaatuiset akut puolalaiselta valmistajalta

Green Cell akut , jotka on sovitettu LG -laitteisiin, tukevat laajaa valikoimaa älypuhelimia Korean jättiläiseltä. Vanhempien ja uudempien älypuhelimien akut ovat saatavilla verkkokaupastamme.

Jos olet tämän merkin matkapuhelimen omistaja, tutustu tarjoukseemme! Kaikille akkutyypeille voit luottaa 12 kuukauden takuun. Green Cell luottaa edelleen hyväksi todettuihin ja innovatiivisiin ratkaisuihin elektroniikan alalla. Sen valmistamat litiumioniakut LG älypuhelimille vain vahvistavat tämän.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK