Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Keskitin USB-C (5)

Keskitin USB-C

Järjestä:
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Pakollinen laite, joka parantaa huomattavasti nykyaikaisten kannettavien tietokoneiden toimivuutta USB-C-portilla. Uusien muistikirjojen suuntaus rajoittaa porttien määrää, joita pidettiin tarpeellisina viime aikoihin asti. Yhteyksistä, kuten USB-A-, Ethernet- tai muistikorttipaikoista, on tullut harvinaisuus. USB-C-keskittimet ratkaisevat tämän ongelman ja antavat meidän käyttää vapaasti kaikkia suosikkilaitteitasi, kuten hiiriä, näppäimistöjä ja muita USB-laitteita.

USB-C-sovitin

Useimpien USB-C-telakointiasemien avulla voit myös liittää kannettavan tietokoneen televisioon HDMI-liitännän ansiosta. Tämä on erityisen hyödyllistä vanhemmille TV -malleille, jotka estävät esimerkiksi Smartcast -yhteyden muodostamisen. On huomattava, että sovittimissa on yleensä USB-C-tuloportti. Jos sinulla on esimerkiksi MacBook Air, jossa on vain USB-C-portti, voit silti ladata kannettavan tietokoneen keskittimen avulla sen liittämisen jälkeen. Kannettavien tietokoneiden lisäksi USB-C-sovittimia voidaan käyttää myös älypuhelimien kanssa niin kutsuttujen USB-C-sovittimien käyttämiseen pöytätilassa-esimerkiksi Samsung DeX: n sijaan. Tämän vaihtoehdon avulla voit yhdistää älypuhelimesi televisioon ja käyttää sitä tavallisen kannettavan tietokoneen tapaan. Liitä vain hiiri ja näppäimistö.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK