Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Samsung (3)

Samsung Navibot -pölynimurin akku

Valita kapasiteettia:
Järjestä:
kapasiteettia: 3.5Ah
jännitystä: 14.4V
Tuotekoodi: PT25
48,95 €
kapasiteettia: 3.3Ah
jännitystä: 14.4V
Tuotekoodi: PT276
36,95 €
kapasiteettia: 3.5Ah
jännitystä: 14.4V
Tuotekoodi: PT26
49,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Akut Samsung langattomille pölynimureille

Langattomat pölynimurit ovat käteviä ja aikaa säästäviä. Älä anna tyhjän akun viedä iloa laitteen käytöstä. Valitse paras korvaava Samsung Green Cell -pölynimurin paristot!

Yhä parempien ratkaisujen ja innovatiivisten materiaalien ansiosta puhdistusrobottien akun käyttöikä kasvaa jatkuvasti. Nykyaikaisia Samsung laitteita käyttämällä voit myös puhdistaa suuren asunnon tai talon nopeasti lataamatta.

Jos olet kuitenkin käyttänyt langatonta pölynimuria pitkään, saatat huomata, että se vaatii vähitellen useammin vierailuja telakointiasemaan. Tämä voi tapahtua, kun pölynimurin akku kuluu loppuun. Tämä on luonnollinen prosessi, jota käyttäjä voi hallita rajoitetusti.

Tilanteessa, jossa paristo on niin heikko, että pölynimuria ei voida käyttää, ratkaisu on pariston vaihtaminen uuteen. Samsung tuotteiden tapauksessa akut ovat kuitenkin suhteellisen kalliita verrattuna koko laitteen hintaan. Tarkoittaako tämä, että voit valita vain alkuperäisten paristojen, korkeiden kustannusten ja rajoitetun saatavuuden sekä halpojen, huonolaatuisten varaosien välillä?

Meillä on sinulle ratkaisu, jonka avulla voit pidentää pölynimurin käyttöikää ja nauttia puhdistamisen mukavuudesta ilman suuria kustannuksia. Nämä ovat Green Cell merkkituotteita, jotka ovat täysin yhteensopivia Navibot-mallien kanssa.

Alkuperäisten Samsung Green Cell imurin akut

Green Cell -tuotteet ovat korvaavia lisävarusteita, joiden laatu vastaa alkuperäistä laatua. Toimitamme sinulle juuri valmistettuja varaosia, jotka valmistetaan teknologisesti edistyneissä tehtaissa. Jokaiselle akulle tehdään tiukat laatutarkastukset ja testit äärimmäisissä olosuhteissa.

Green Cell -akun valitseminen antaa sinulle takuun siitä, että robottipuhdistimesi on turvallinen. Nykyaikaiset ratkaisut jännitteen ja virran valvontajärjestelmien muodossa suojaavat akkua oikosulun sattuessa - laite irrotetaan virtalähteestä. Green Cell tuotteista löydät myös järjestelmiä, jotka estävät solujen ylikuormituksen tai liiallisen purkautumisen.

Navibot-puhdistusrobottien akut käyttävät moderneja, tehokkaita ja suuren kapasiteetin kennoja, joiden ansiosta voit nauttia pidemmästä käyttöikää ja unohtaa usein lataamisen. Laaja lämpötila-alue sallii solujen toiminnan kaikissa olosuhteissa. Green Cell -akuilla on 12 kuukauden takuu.

Mikä akku valitaan Samsung

Green Cell ovat tuotteita, joiden tuotantotekniikka ja huolellinen ammattitaito vastaavat tarkalleen alkuperäisiä alkuperäisimmän tekniikan kanssa. Akut vastaavat useimpien Navibot-mallien yhteensopivuusluetteloita. Jos valitset oikean tyyppisen akun, voit olla varma, että se toimii oikein laitteen kanssa.

Green Cell -tuotetyypit eroavat toisistaan nykyisen lujuuden ja kapasiteetin suhteen. On tärkeää mukauttaa nämä parametrit tietyn pölynimurimallin tarpeisiin. Samsung Green Cell -akkuja on saatavana versiona, jonka jännite on 14,4 V ja kapasiteetti 3 ja 3,5 Ah. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä pidempi akun käyttöikä ilman latausta. Suuremman kapasiteetin tuotteita ei kuitenkaan aina voida käyttää.

Jokaisella mallilla on tietty enimmäiskapasiteetti, ja vaikka akku, jolla on korkeammat parametrit, asennettaisiin, käyttöaika ilman latausta ei lyhene. Jos et ole varma, mitä virtalähdettä laite tarvitsee, löydät tarvitsemasi tiedot käyttöohjeista tai laitteen alapuolella olevasta tarrasta.

Löydät myös vastaavan akkumallin kirjoittamalla pölynimurin nimen verkkosivustomme hakukoneeseen. Suositeltu tuote näkyy sitten hakutuloksissa. Tietyn akun kanssa yhteensopivien Navibot-laitteiden mallien nimet löytyvät kunkin tuotteen kuvauksesta.

Jos et ole varma, mikä akku sopii puhdistusrobotillesi, autamme mielellämme ja neuvomme sinua valinnassa. Meillä on monen vuoden kokemus Green Cell -tuotteiden myynnistä ja tunnemme jokaisen tuotteen ominaisuudet ja mahdolliset käyttötarkoitukset.

Samsung pölynimureiden paristojen helppo vaihto

Samsung tuotteiden alkuperäisten paristojen vaihtoakut on kehitetty siten, että niiden kokoonpanoon ei liity vaikeuksia. Kuka tahansa voi hoitaa pariston vaihtamisen teknisestä kyvystään riippumatta.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK