Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

E-kirjojen lukijoille (1)

Paristot e-kirjojen lukijoille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:
Green Cell ® Akku 1-756-769-11 für Sony Portable Reader System PRS-500 oraz PRS-505 Ebook-Reader
kapasiteettia: 750 mAh
Jännitystä: 3.7V
Tuotekoodi: RE05
19,55 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Sekä e-kirjojen lukijat että älypuhelimet ovat laitteita, joista nykyajan käyttäjät eivät käytännössä koskaan osallistu. E-kirjojen lukijoiden paristoista on tulossa tärkeä lisäys, jota ilman on mahdotonta pitää laitteita oikealla energiatasolla. E-kirjojen lukijat viedään käytännössä kaikkialle. Ne toimivat tehokkaana paeta todellisuudesta viestinnässä, kotona ja erilaisilla matkoilla. Yksinkertainen erottaminen jokapäiväisestä stressistä ja uppoutuminen upeaan lukemaailmaan antaa sinun rauhoittaa hermojasi ja elvyttää sisäisiä paristojasi. Tämä vaatii kuitenkin energiaa. E-kirjojen lukijat, kuten muutkin elektroniset laitteet, tottuvat siihen ajan myötä. Akku ei ole enää tarpeeksi kestävä vastaamaan nykyaikaisen käyttäjän tarpeita ja nopeaa käyttöikää. Laite alkaa viettää enemmän aikaa latauskaapelilla, ja akun pitäminen pidempään, jättää paljon toivomisen varaa. Akun vaihtaminen e-kirjojen lukulaitteessa on helppo tapa virtaa laitteisiin ja palata normaaliin mukavuuteen. Löydä omasi

E-kirjan akku

etsimällä alla olevaa valmistajaa tai kirjoittamalla akkumalli tai laite yllä olevaan hakukoneeseen.

Paristojen sovittaminen e-kirjojen lukijoihin

Tarjouksessamme oleville e-kirjojen lukulaitteiden akuille on 12 kuukauden takuu. Tämän seurauksena asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat korkealaatuisia ratkaisuja , jotka palvelevat heitä tehokkaasti pitkään. Tarjouksestamme löydät paristoja useiden tunnettujen maailmanmerkkien e-kirjojen lukijoille. Nopean akunvaihdon ansiosta laite palaa entiseen energiatehokkuuteensa, ja kun luet kirjaa, sinun ei tarvitse huolehtia virtapalkin näytöstä. E-kirjojen lukijoiden paristot ovat ajan myötä välttämättömiä, jotta laitteesi toimivat tehokkaasti.

Huomattava taitojen kasvu

E-kirjojen lukijoiden paristot takaavat paluun normaalille energiatasolle. Tämä tarkoittaa, että laitetta voidaan käyttää kuten aikaisemmin, eikä tarvitse huolehtia siitä, että akku kestää pitkään, esim. Tiellä ennen pisteen B saavuttamista. Akkua voidaan käyttää kuten aikaisemmin. Erityisesti valitusta ja jatkuvasti päivitettävästä valikoimastamme löydät nopeasti laitteellesi sopivan vaihtoehdon. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme.