Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Jännitteenmuunnin (40)

Automaattinen invertteri

Valitse taajuusmuuttajan tulojännite
Järjestä:
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Invertteri, jota kutsutaan myös invertteriksi tai invertteriksi, on laite, jonka avulla voit käyttää sähkölaitteitasi kotona olosuhteissa, joissa et pääse verkkoon. Auton tai matkailuauton tupakansytyttimeen (tai suoraan akkuun) kytketty invertteri on jännitteenmuunnin, joka muuntaa 12 V / 24 V tasavirran 230 V: n vaihtovirraksi. Tämän seurauksena sama kodeissamme oleva sähkö alkaa virrata laitteisiin. Muuntimet (jännitemuuntajat) jaetaan muuntajiin, joissa on puhdas sini- ja muunnettu muunnin. Mikä on ero niiden välillä Puhdas (täysi) siniaaltoinvertteri voi käyttää virtaa mihin tahansa laitteeseen, mutta se soveltuu paremmin laitteille, jotka vaativat jatkuvaa tehoa tai joilla on induktiomoottori. Esimerkkejä ovat jääkaapit, ilmastointilaitteet ja pumput. Muokattu siniaaltomuunnin on parempi vaihtoehto täydellisesti käytetyille laitteille, kuten älypuhelimelle tai kannettavan laturille. Ennen invertterin ostamista kannattaa laskea tehontarpeesi ja valita sitten paras invertteri. Jos taajuusmuuttajaa käytetään jatkuvasti (muutamasta kymmenestä minuutista useaan tuntiin), kulutettu teho ei saisi ylittää 80% taajuusmuuttajan enimmäistehosta. Tietäen nämä haarukat ja tarpeesi käyttää laitteitasi tiellä tai matkoilla.

Jännitemuunnin 12 V: sta 24 V: een 230 V: iin

On myös syytä valita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat lisää turvallisuutta ja toiminnallisuutta. Tämän seurauksena käyttäjä on paremmin valmistautunut arvaamattomiin, eikä heidän matkansa tule yhtäkkiä raskaammaksi. Laitteet on kuitenkin mitattava tätä tarkoitusta varten. Jos aiot käyttää kannettavaa tietokonetta jonkin aikaa kiertueen aikana, on sopivampi valita vähemmän tilava taajuusmuuttaja ilman lisävaihtoehtoja, kuten varavoima (jonka avulla voit liittää kaiken yhteen virtakatkoksen ja virran sattuessa) vaihtoehto. Tarjouksestamme löydät muuntimet (jännitemuuntajat), joilla on erilaiset sini-, teho- ja jännitearvot. Niille kaikille on tunnusomaista korkea laatu ja niillä on takuuaika. Tämän ansiosta asiakkaamme tietävät ostavansa vaihtoehtoja, jotka palvelevat tehokkaasti ja ilman vikoja pitkään. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme, löydät varmasti jotain sinulle nopeasti. Muuntajat kustannuksista, joiden ostaminen, joka suunnittelee toisen reitin, onnittelee itseään nopeasti. Tämän lisäyksen ansiosta sinun ei tarvitse mennä ilman turvallista latausta ja käyttää päivittäin käyttämiäsi laitteita.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK