Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Metabo (1)

Akut Metabo akkuruuvimeisseleille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
Green Cell ® Akku für Metabo BST12 IMPULS 12V 3Ah
kapasiteettia: 3Ah
Jännitystä: 12V
Tuotekoodi: PT150
54,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Verkkokaupastamme löydät korkealaatuisia Metabo akkuja sähkötyökaluille. Riippumatta siitä, oletko harrastaja vai haluatko käyttää työkaluja kaupallisesti ja ammattimaisesti, Metabo 12V -akku varmistaa sujuvan toiminnan ja täyttää erinomaisen suorituskyvyn vaatimukset. Käytä nykyaikaisten langattomien työkalujen voimaa ja investoi mobiilivapauteen.

Metabo akut on valmistettu sekä Ni-Mh- että litium-ionitekniikalla. Tunnettujen valmistajien merkkikennot takaavat korkeimman laadun ja pitkän käyttöiän. Kaikki paristot ovat täysin sähkötyökalujen parametrien mukaisia. Jokaisen tuotteen sivulla on teknisiä tietoja yhteensopivuudesta yksittäisten mallien kanssa. Laajasta Metabo akkujen valikoimasta löydät varmasti oikean energian varastoinnin tehokkaille langattomille työkaluillesi.

Metabo 12V -akku on erinomainen ratkaisu ajan ja rahan säästämiseen. Et tarvitse muita sähkötyökaluja tai virtajohdolla varustettuja laitteita. Metabo lisäakun ansiosta voit jatkaa työskentelyä, kun ensimmäinen akku vaatii lataamista. Verkkokaupastamme löydät sähkötyökaluillesi sopivat energian varastointilaitteet. Laadukkaille Metabo akuille on ominaista matala itsepurkautuminen ja korkea energiatiheys. Tehokkaat akut sähkötyökaluille ovat tehokas tapa liikkuvaan ja ongelmattomaan työhön.

Vastaavat paristot Metabo sähkötyökaluille

Jos tarvitset suorituskykyisen Metabo akun, tutustu korkealaatuisten energian varastointijärjestelmien valikoimaan. Valikoimamme koostuu teknisesti edistyneistä laitteista, jotka vastaavat ammattilaisten sähkötyökalujen tarpeita. Oikeat parametrit ja tarkka toteutus takaavat parhaiten tyytyväisyyden.

Kun Albrecht Schnitzler keksi ensimmäisen käsiporan vuonna 1923, Metabo tuotemerkki. Nykyään se on selvä johtaja langattomien sähkötyökalujen markkinoilla . Metabo akku on luotettava ja erittäin tehokas. Tämän vuoksi ne ovat erittäin suosittuja kaikkialla maailmassa. Yhtiöllä on noin 700 patenttia ja immateriaalioikeuksia. Siksi ei ole yllättävää, että Metabo työkalut ovat niin tehokkaita ja että ammattilaiset haluavat valita ne.

Alkuperäisen tai korkealaatuisen Metabo vaihtopariston valinta on erittäin tärkeä näkökohta. Tunnetun Green Cell -brändin solut esitellään Batteryempire-verkkokaupassa. Niille on ominaista korkea todellinen kapasiteetti, jonka avulla voit saavuttaa maksimaalisen tehokkuuden ja suorituskyvyn sähkötyökaluillasi. Takaamme täydellisen sopeutumisen elektroniikkaan ja ohjaimiin, minkä vuoksi Metabo akkua käytetään samalla tavalla kuin alkuperäistä energian varastointijärjestelmää.

Green Cell - Löydä langaton vapaus

Vain korkealaatuiset vaihtoparistot pystyvät täyttämään Metabo 12 V: n Green Cell -akut ovat täydellisiä vaihtoakkuja ja takaavat siten täydellisen elektronisen ja fyysisen yhteensopivuuden. Ne takaavat täysin ongelmattoman käytön ja mukautumisen alkuperäisiin latureihin . Metabo 12 V: n akun poikkeuksellisen pitkä käyttöikä antaa laitteen olla täysin tehokas kolmen vuoden ajan vaikeimmissakin olosuhteissa.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK