Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

AA- ja AAA -laturit (4)

Akkulaturi AA ja AAA

Järjestä:
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AAA Ni-MH 800mAh-Akkus ein
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und die NiMH-Akkus auf 2x AA 2000mAh 2x AAA 800mAh ein
Green Cell GC VitalCharger Batterieladegerät Ladegerät für Ni-MH AA / AAA Akkus mit Micro USB und USB-C
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AA Ni-MH 2000mAh-Akkus ein
kapasiteettia: 800 mAh
Jännitystä: 1.5V
Tuotekoodi: GRSETGC02
27,95 €
27,95 €
25,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.5V
Tuotekoodi: GRSETGC01
27,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

AA- ja AAA -akkulaturit

AA- ja AAA -paristot ovat yleisimmin käytettyjä paristoja. Monet päivittäisistä laitteista ja leluista vaativat kaksi tai useampia perinteisiä tikkuja. Kun ne epäonnistuvat, on ongelma, eikä aina ole mahdollista mennä nopeasti uuteen settiin kauppaan. Ratkaisu on ladattavat akut. Ladattavat AA- ja AAA -paristot ovat yhä suositumpi vaihtoehto perinteisille paristoille, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Akut eivät ole suuria kustannuksia, mutta uusien sarjojen ostaminen aika ajoin maksaa merkittävästi pitkällä aikavälillä. Lisäongelma on purkautuneiden paristojen hävittäminen. Niitä ei voi heittää tavallisen roskan mukana. Akut on hävitettävä erityisissä säiliöissä, jotka löytyvät elektroniikkaliikkeistä tai tietyistä paikoista ympäri kaupunkia, eivätkä ne ole aina liikkeellä. AA- ja AAA -paristot suojaavat ympäristöä paremmin ja säästävät sinua monilta mahdollisilta ongelmilta.

Akkulaturi AA / AAA -lataukseen

AA- ja AAA -laturit ovat välttämättömiä jokaiselle ladattavan akun omistajalle. Niiden on oltava kestäviä, mahdollistettava nopea latausnopeus ja varmistettava, että akku on 100% suojattu roiskeilta, jännitepiikeiltä, ylilataukselta ja muilta tekijöiltä, jotka voivat vaikuttaa sen kapasiteettiin ja tulevaan suorituskykyyn. Tässä kategoriassa esittelemme korkealaatuisia AA- ja AAA -akkulatureita , jotka täydentävät täydellisesti erilaisia kodin (ja työntekijöiden) elektronisia laitteita ja tarjoavat virtaa kaikille tarvittaville laitteille. Esitetyt laturit voidaan liittää USB -portin kautta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rajoittua lähimpään pistorasiaan yrityksessä tai kotona ja täyttää latausliuskan tila. Tämä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia hyödyntää täysimääräisesti sen etuja. AA- ja AAA-akkulaturilla on 24 kuukauden takuu. Tämä antaa asiakkaillemme luottamuksen ostaa todistettua laatua, jonka avulla he voivat käyttää laitteitaan tehokkaammin ja mukavammin.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK