Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Microsoft (1)

Microsoft Surface -virtalähde

Järjestä:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
26,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Erikoisuutensa vuoksi erityinen tablet-laturi on yksi yleisimmin vaihdettavista elektroniikkalaitteista. Peltokäytön ja mekaanisten vaurioiden aiheuttaman suuren rasituksen vuoksi meidän on usein pakko ostaa uusi virtalähde. Green Cell -virtalähde on korkealaatuinen laite, joka on ihanteellinen tableteille ja jolla on 2 vuoden takuu.

Microsoft tablet-virtalähde

Erityiset Microsoft tablet-laturit ovat alttiita jatkuvalle liikkumiselle. Usein tapahtuu, että kaapeli on vaurioitunut tai yksinkertaisesti Microsoft tabletin virtalähde epäonnistuu. Mitä tehdä tässä tapauksessa, mikä virtalähde ostaa? Meillä on mahdollisuus Microsoft valmistajalta, mutta se on kallista. Voit käyttää myös a

korkealaatuinen virtalähde Microsoft taulutietokoneellesi

ostaa. Green Cell ® -virtalähteet takaavat täydellisen yhteensopivuuden tabletin valmistajan ja mallin kanssa. Suorituskykyparametrit ovat samat kuin alkuperäisen virtalähteen. Älykkään muotoilun ansiosta Green Cell ® -laturi varmistaa turvallisen ja vakaan toiminnan monien vuosien ajan.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK