Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Bosch (1)

Laturi Bosch akkuruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?

Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.


Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä...

Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?

Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.


Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme....
41,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Hyvät sähkötyökalut eivät tarkoita vain suurta suorituskykyä ja suuren kapasiteetin akkua. Jopa paras kenno voi purkaa itsensä heti, kun tarvitset laitetta eniten. Ongelman voi ratkaista hyvin yksinkertaisella tavalla - ostamalla laturin, joka kestää vauhtisi. Ja sinun pitäisi miettiä sitä tänään.

Bosch pikalatauslaite 18V päässä Green Cell brändi Bosch akkuruuvinvääntimellä on uusi laatu.

Green Cell -laturi - miksi se kannattaa omistaa?

Jokaisen maailman akun ergonomiaa ja toimivuutta tukee varjossa sen hyvä ja erittäin tehokas laturi . Vaikka laturia käytetään hieman vähemmän kuin sähkötyökalua, se on täysi osa sarjaa. Vaikka tätä usein aliarvioidaan, se mahdollistaa nopean ja helpon edistymisen työssäsi ja pidentää akun käyttöikää ja täydellistä toimintaa, kun se on valittu oikein.

Bosch on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki. Se tarjoaa erityyppisiä laitteita sekä kokeneille käyttäjille että DIY -harrastajille. Se liittyy tehokkuuteen, kestävyyteen ja poikkeuksellisen alhaiseen hintaan.

Mutta jopa tällaisilla kiinteillä laitteilla joskus jokin ei toimi. Bosch 12 V: n laturin vika tai katoaminen poistaa laitteen automaattisesti käytöstä, mikä johtaa usein kalliisiin työn keskeytyksiin, esimerkiksi taloudellisista syistä (tilauksen toteuttamisen aikana) tai aikasyistä.

Green Cell Bosch 18 V: n laturi heijastaa täydellisesti alkuperäistä. Se takaa 100% yhteensopivuuden erilaisten akkuruuvimeisselimallien kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen ja halvemman korvaajan alkuperäiselle Bosch -akulle. Pienien parannusten ansiosta laturit tarjoavat huomattavan energiansiirron. Voit ladata akkuja nopeammin ja tehokkaammin, ja sähkötyökalusi saavat takaisin energiapotentiaalinsa.

Green Cell -laturi on turvallinen varaosa

Bosch -varalaturi on täysin turvallinen ja mukautettu vähemmän ja vaativampaan työhön. Erityisissä elektronisissa järjestelmissä on sisäänrakennetut suojat ylikuumenemiselta ja ylikuormitus ja syväpurkautuminen.

Green Cell -laturin käytön ansiosta voit olla varma, että akkuruuvitaltan akut ladataan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kaikki tarjoamamme tuotteet on kehitetty selviytymään helposti erilaisista akkutyypeistä, joita löytyy Bosch Voit ladata litium-ioni (Li-Ion), nikkeli-kadmium (Ni-Cd) ja nikkelimetallihydridiakkuja (Ni-MH) ilman ongelmia-niiden kapasiteetista riippumatta.

Green Cell -laturien ainutlaatuisuuden ja tarkkuuden osoittaa myös se, että ne takaavat lähes ihanteellisen jännitteen ja virran latauksen aikana. Lisäksi Bosch 18V -laturi sammuttaa automaattisesti akun ja elektroniikan, kun uhka havaitaan.

Bosch varaosat - varaajat, joista valita

Battery Empire -verkkokauppa tarjoaa erityyppisiä latureita, jotka on jaettu jännitteeseen, virtaan ja toimintatiloihin. Suosituin malli tarjoaa tarkan säätämisen kaikkiin rakennuselementteihin ja on valmistettu korkealaatuisesta TPU -materiaalista. Se on ihanteellinen useiden eri jännitetasojen akkujen lataamiseen. Se toimii alueella 1,2-18 V. Se on tarkoitettu ensisijaisesti Ni-MH- ja Ni-CD-solujen käyttäjille, jotka lataavat enintään 1 A.

Toinen suositeltu malli on Bosch 18 V: n laturi, joka on suunniteltu jännitteille 14,4 - 18 V. 2 A: n virta saa litiumionikennot latautumaan salamannopeasti. Se lataa laitteesi tehokkaasti sekä kotona että vaativimmissa olosuhteissa.

Sijoita laatuun, jonka vain Bosch akkuruuvinväänninlaturi voi taata. Bosch laturi 12V Green Cell on poikkeuksellisen laatua edulliseen hintaan. Älä epäröi, tilaa myös omasi.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK