Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Hieno  (1)

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
Green Cell ® Akku für Werkzeug FEIN ABOP AWBP 10 ABS AFMM AFSC ASB ASCD ASCM ASCT ASW 18
kapasiteettia: 3Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PT203
51,45 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Akut Fein -akkuruuvimeisselille

Onko sinulla vanhoja sähkötyökaluja, jotka tarvitsevat energiaa? Vai onko tämä osa perintöä, jossa tölkit ovat täynnä nauloja ja ruuveja? Olla rauhallinen. Jokainen akku ja jokainen Fein -ladattava akku menettävät suorituskykynsä ajan myötä.

Tietenkin voit selviytyä siitä hyvin yksinkertaisella tavalla. Uuden elämän tuominen jopa kaikkein kuluneimmille laitteille on helppoa ... edellyttäen, että tiedät kuinka valita oikea kenno. Fein -akut ovat ergonomian, tehokkuuden ja turvallisuuden perusta.

Miksi tarvitset uuden Fein -akun?

On olemassa useita virallisia lakeja, joita ei voida rikkoa tai kiertää millään tavalla - tämä on fysiikkaa. Tämän alan tulokset auttoivat meitä kehittämään tehokkaita energiasoluja, mutta myös niillä on elinikä.

Sähkön tuotanto ja varastointi ovat sähköteknisiä näkökohtia, jotka pitävät maailman kirkkaimmatkin mielet hereillä yöllä. Toistaiseksi ihmiskunta ei ole keksinyt ihanteellista akkua, joka ei menetä alkuperäisiä parametrejaan ajan myötä.

Fein -akun käyttöikä on rajallinen. Ajan myötä sitä on ladattava yhä useammin, mutta se ei silti lopeta tehtävänsä suorittamista. Valitettavasti langaton ruuvimeisseli, jossa on Fein -akku, toimii paljon lyhyemmin ja vähemmän virtaa. Tässä tapauksessa ei ole kyse tehokkaasta ja nopeasta työstä.

Akkuruuvimeisseli, jossa on heikko Fein -akku, tulee vähemmän hyödylliseksi ja tästä syystä se alkaa kerätä yhä enemmän pölyä. Fein -akun vaihtaminen uuteen antaa laitteellesi toisen elämän. Säästät rahaa, joka joudut käyttämään täysin uusiin Fein -akkutyökaluihin.

Hyvä akku ja työturvallisuus

Toisin kuin miltä se saattaa näyttää, helpoin tapa vahingoittaa itseäsi on tylppä veitsi. Se näyttää hyvin samalta Fein -sähkötyökalujen kanssa. Jos Fein -laite ei toimi kunnolla ulkoisten vaurioiden, halkeamien tai piilotettujen moottorivikojen vuoksi, loukkaantuminen on paljon helpompaa. Vaurioituneiden Fein -työkalujen käyttö ei vastaa turvallista ja hygieenistä työtä, mutta ei myöskään tervettä järkeä.

Fein -akut ovat jokaisen sähköllä toimivan työkalun sydän. Kun tämä komponentti lakkaa toimimasta kunnolla, turhautuminen on paljon helpompaa ja siksi huomaamattomampaa nopeammin. Riittämätön suorituskyky voi johtaa poranterän liukumiseen materiaalin päälle poraa käytettäessä. Tämä voi helposti johtaa työtapaturmaan ja ääritapauksissa pysyviin ruumiinvammoihin.

Tehoton virtalähde saa myös mobiilityöhön suunnitellun laitteen menettämään suurimman voimavaransa. Kaapelista ja laturista tulee sitten erottamattomat kumppanit, ja joillakin sähkötyökaluilla ei ole edes tällaista toimintoa - ne on suunniteltu täysin käytettäväksi Fein -akun kanssa. Tässä tapauksessa ei muuta kuin odottamaan ja korjaus- ja rakennustyöt kestävät loputtoman paljon aikaa.

Miten uusi Fein -akku valitaan?

Uutta akkua valittaessa tulee ensisijaisesti keskittyä sen teknisiin parametreihin. Battery Empire -tarjouksesta löydät vain vahvistettuja ja turvallisia ratkaisuja. Suosittelemme sähkötyökalumerkkiä Green Cell .

Tällä logolla merkityillä tuotteilla on pitkä akunkesto, joka on jopa 1000 täyttä latauskertaa - ja valmistaja takaa laitteen täyden tehokkuuden jopa 3 vuoden käytössä kaikissa olosuhteissa.

Hyvän akun on myös oltava täysin elektronisesti yhteensopiva ja sen on vastattava laitetta ja alkuperäistä laturia. Sähkötyökalujen maksimaalinen tehokkuus ja suorituskyky maksavat kätevyydestä ja nopeammasta työstä.

Green Cell akut on varustettu kaikilla olennaisilla suojatoimenpiteillä. Sinun ei tarvitse huolehtia ylikuumenemisesta, oikosulusta tai ylijännitteestä.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK