Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Dyson (1)

Dyson pölynimurin akku

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku pölynimuriin?

Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On erittäin tärkeää verrata uuden akun jännitettä alkuperäiseen akkuun - jos nämä parametrit täsmäävät, voit ostaa akun.


Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On...

Kuinka tarkistaa akun kapasiteetti pölynimurissa?

Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo löytää - ne ovat itse akussa sekä laitteen teknisissä tiedoissa. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan oikean akun - jos haluat pölynimurisi kestävän pidempään, valitse laite, jonka kapasiteetti on suurempi!


Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole vasta-aiheita, jos uusi akku on suurempi kuin tehtaan akku. Mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteen toiminta-aika.


Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole...

Akun vaihto pölynimurissa

Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku voidaan vaihtaa ilman ongelmia, suosittelemme, että menet valtuutettuun huoltokeskukseen. Akun vaihdossa voi auttaa myös jokaisen pölynimurin mukana toimitetuista käyttöohjeista - tämän ansiosta voit tehdä vaihdon itse.


Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku...
Green Cell® Batterie Akku (2Ah 21.6V) 967810-02 209432-01 209472-01 für Dyson V6 DC58 DC59 DC61 DC62 DC72 DC74
kapasiteettia: 2Ah
Jännitystä: 21.6V
Tuotekoodi: PT226
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Paristot Dyson pölynimureille

Etsitkö uutta langatonta Dyson pölynimuria? Onko sinulle tärkeää, että Dyson DC palauttaa entisen tehokkuutensa? Battery Empire on monimutkainen tarjous parhaista tuotteista, jotka täyttävät korkeat laatustandardit. Laaja tavaravalikoima tarkoittaa, että Dyson akun vaihtaminen on helpompaa kuin luulet! Onko Dyson akkukäyttöinen imuri lakannut toimimasta? Imuteho putoaa jokaisen käytön yhteydessä ja laitteen käyttöaika akun lataamisen jälkeen on huomattavasti lyhentynyt?

Pidä mielessä ympäristö ja oma taloutesi - älä heitä korjattavia laitteita. Dyson paristot ovat vaihdettavissa. Tämä on yksinkertainen toiminto, joka saa langattoman pölynimurin toimimaan uudestaan! Harkitse todellisia voittoja kotibudjetillesi. Käyttämällä tarjoustamme voit korvata Dyson pölynimurin yhteensopivalla vaihtoakulla, mikä antaa sinulle suuria säästöjä. Uuden pölynimurin hinta on useita satoja euroja. Dyson CD62 -pölynimurin akku maksaa vain murto-osan siitä.

Dyson tuotemerkin innovatiiviset ratkaisut nykyaikaisten laitteiden valmistuksessa, jotka auttavat ylläpitämään kodin puhtautta ja hygieniaa, ovat saamassa yhä enemmän tunnustusta asiakkaiden keskuudessa. Korkea käyttötarkkuus, joka saavutetaan korkealaatuisen Dyson V6 Dyson pölynimureille, takaa pienimpienkin epäpuhtauksien poikkeuksellisen perusteellisen poistamisen.

Ladattavien paristojen sisältävien Dyson pölynimureiden ansiosta voit helposti päästä eroon pölystä. Huolehdit myös terveydestäsi ja rakkaitasi. Dyson tuotemerkin laitteissa käytetty edistyksellinen tekniikka sallii niiden siepata pöly siitepölyä, mutta myös selviytyä hyvin erilaisista allergeeneista, viruksista ja bakteereista. Dyson mahdollistavat uusien innovaatioiden valmistamisen laitteisiin, joiden avulla ne pystyvät vastaamaan käyttäjien korkeimpiin vaatimuksiin.

Dyson tuotemerkki tarkoittaa ennen kaikkea tarkkaa toimintaa, täydellistä laatua ja huomiota pienimpiin yksityiskohtiin. Lopputuotteen muodostavien komponenttien joukossa Dyson DC45 -akku ansaitsee erityistä huomiota. Sen ansiosta pölynimurit voivat toimia täydellä nopeudella pinnan tyypistä riippumatta. Laitteet säätävät toimintakykyä sen mukaan, imetäänkö sileät paneelit vai pörröinen matto. Pitkien hiusten matoissa laite toimii suuremmalla teholla, ja Dyson DC62 -akulla varustetut laitteet voivat purkautua nopeammin.

Dyson pölynimurin akun käyttöikä

Oletko miettinyt, kuinka kauan Dyson v6: n akun käyttöikä on? Jokainen elektronisten laitteiden osa kuluu ennemmin tai myöhemmin. Tuotteen paras huolto tai käyttö ohjeiden mukaan ei voi torjua tätä. Onneksi voit vaihtaa Dyson akun, minkä vuoksi laite toimii täydellisesti. Käyttöikä on Dyson V8 Absoluuttinen akku Dyson pölynimurit riippuu muun muassa siitä, useimmin käytetty tilassa (esimerkiksi käytät laitetta tehostusasennossa suositellaan ainoastaan Tehopuhdistus, ei päivittäiseen käyttöön pölynimurin).

Varaparisto on erittäin tärkeä Dyson pölynimurin akulle. Tämä laite toimii langattomasti, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden käyttäjälle puhdistettaessa. Latauksen aikana energia varastoidaan akkuun (yksi Dyson V6 -akun ominaisuuksista on sen lyhyt latausaika). Dyson pölynimurin akun käyttöikä on loppumassa (mikä näkyy esimerkiksi lyhyemmässä ajassa), kannattaa harkita Dyson

Dyson laitteiden V8-akkujen käyttöikä on samanlainen kuin muissa malleissa. Erinomainen ehdotus ovat Green Cell Dyson DC45: lle on saatavana muun muassa vaihtoakku). Dyson tuotemerkin osalta pölynimurin akkujen ei tarvitse olla kalliita, minkä vuoksi voit vaihtaa Dyson V6 -akun.

Kuinka usein Dyson paristo on vaihdettava? Dyson v6: n akun käyttöikä määritetään ja eroaa se Dyson v8: n elämästä? Jokaisella Dyson pölynimurin mallilla voi olla hieman erilainen käyttöikä. Tämän määräävät useat tekijät. Kuinka kauan laite toimii Dyson akun kanssa, riippuu muun muassa siitä, minkä tyyppisellä pinnalla pölynimuria on käytetty (on pintoja, kuten pitkien hiusten matot, joissa huolellinen puhdistus tekee laitteesta enemmän) .

Dyson akku voidaan vaihtaa itsenäisesti. Tarvitset kuitenkin uuden, täysin toimivan Dyson akun - tämä löytyy ehdotuksistamme. Tarjouksemme sisältää alkuperäisten Dyson v6 -akkujen ja Dyson v8 -akkujen vaihtoakut.

Green Cell yhteensopivuus, johon voit luottaa

Green Cell on tunnettu paristojen valmistaja, joka on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa. Tarjouksestamme löydät vaihtoparistot Dyson akuille, jotka eivät eroa parametrien suhteen alkuperäisistä ratkaisuista. Green Cell -soluille on ominaista tehokkuus ja huolellinen toteutus. Ne ovat ihanteellinen vaihtoehto Dyson v6: n akun vaihtamiselle. Tämä on myös loistava vaihtoakku Dyson v8 -akulle. Meillä on varastossa vain uusia tuotteita, jotka tulevat suoraan tuotantolinjalta. Kun valitset korkealaatuisia paristoja Dyson v8: lle, edistät vain vähän laitteen käyttöikää. Dyson paristot käyttämällä meiltä saatavia varaakkuja.

Dyson pölynimureiden vara-akut kannattaa aina pitää ulottuvilla, varsinkin jos siivousalue on suuri. Dyson DC45 -laitteessa täyteen ladattu akku riittää enintään 20 minuutin puhdistukseen. Sinun ei tarvitse keskeyttää Dyson pölynimurin akku voidaan vaihtaa hetkessä. Dyson pölynimurin vara-akkuja ja säästää sen lataamiseen kuluvaa aikaa.

Meiltä löydät tarvitsemasi Dyson paristot! Etsitkö Dyson v6 -akkua? Tai ehkä tarvitset akkua Dyson v8: lle? Etsitkö Dyson CD62 -akkua? Jokaiselle tuotteelle on lueteltu parametrit, joiden avulla voit muun muassa selvittää, kuinka suuri Dyson pölynimurin akun kapasiteetti on, löydät tietoa jännitteestä ja tietoja paristojen yhteensopivuudesta tiettyjen tuotteiden kanssa Dyson laitteiden mallit. Dyson laitteiden v6-pariston vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Lue lisää