Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Digikameroiden paristot (3)

Kameran akku

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku kameraan?

Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä nämä tiedot löytyvät? Tietenkin nimikilvessä, joka sijaitsee suoraan tuotteessa.


Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä...

Akun vaihto kamerassa

Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei ole vaikeaa ja useimmissa tapauksissa voit tehdä sen itse - jos sinulla on ongelmia, voit aina tutustua youtube-oppaisiin.


Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteesi käyttöikä.


Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
Grip Green Cell BG-E18 für Canon EOS 750D T6i 760D T6s
kapasiteettia: 1000 mAh
Jännitystä: 7.4V
Tuotekoodi: CB06+ADCB03
35,95 €
kapasiteettia: 6000 mAh
Jännitystä: 7.2V
Tuotekoodi: CB75
29,95 €
48,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Digitaalikameran ja videokameran paristot ovat lisävaruste, jota ilman tärkeiden hetkien kaappaamiseen ja erilaisten tapahtumien tallentamiseen tarkoitetut laitteet eivät voi toimia. Kameran paristot toimivat välttämättä ajan myötä. Noin kymmenen kuukauden kuluttua akun todellinen kapasiteetti laskee merkittävästi, jotta laitteita voidaan käyttää tehokkaasti yhä lyhyempiä ajanjaksoja ja yhä useampi niistä kuluu latauskaapelilla. Jos vaihdat ajoittain kameran tai kameran paristoja, voit antaa laitteellesi nopeasti uuden elämän ja palauttaa sen tavallisen mukavuuden. Kameran akku ei ole kallis kustannus, ja ilman sitä laitteet, joiden arvo on usein useita tuhansia zlotteja, eivät voi toimia oikein. Vaihtamalla kameran tai kameran paristot, voit olla varma, että laitteet toimivat tehokkaasti ja ettet tule pettymään epäsopivaan aikaan.

Mikä akku tulisi valita kameralle?

Battery World -kauppamme tarjoaa sinulle pääsyn korkealaatuisiin kameroiden ja videokameroiden paristoihin, jotka voidaan nopeasti mukauttaa laitteidesi yksilöllisiin tarpeisiin ja budjettiin. Kaikilla kameran akuillamme on 12 kuukauden takuu. Tämän ansiosta asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat korkealaatuisia ratkaisuja, jotka säilyttävät toimivuutensa pitkään. Kameran paristot ovat kustannuksia, jotka ennemmin tai myöhemmin osuvat kirjoihin. Kameran runsas käyttö sekä työssä että viihdettä varten voi nopeasti vaikuttaa akun kapasiteettiin. Kauppamme toimittaa osat, jotka pitävät digitaalikamerasi toiminnassa pitkään.

Sopivat paristot digitaalikameroille ja videokameroille

Sopivan akun ostaminen on etusijalla. Yleissovellukset ovat usein vaarallisia ja aiheuttavat laitteille erilaisia vikoja. Pienintäkään vastarintaa ei kannata noudattaa. Mukautettu kamera tai kameran akku on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä - monilla tasoilla. Laitteidesi teknisten vaatimusten mukauttaminen antaa sinulle varmuuden siitä, että annat elektronisille järjestelmillesi parhaan ja luotettavimman häiriöttömän toiminnan. Jos otat kameran tai digitaalikameran mukaasi matkoilla, sinun ei tarvitse enää katsoa akkuhihnaa ja huolehtia siitä, kestävätkö laitteet seuraavaan elokuvaan tai valokuvaan saakka.

Laadukkaat kameran paristot

Battery World -kauppamme pyrkii jatkuvasti laajentamaan valikoimaa. Täältä löydät tunnettujen tuotemerkkien tehokkaita paristoja kameroille ja videokameroille. Saatavilla olevan tuotevalikoiman jatkuvan laajentamisen ansiosta voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin ja odotuksiin. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen, olemme varmoja, että löydät nopeasti tarpeisiisi sopivat laitteet.