Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Samsung (1)

Samsung matkapuhelimen akut

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku matkapuhelimeen?

Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä muutamassa hetkessä seuraavilla kahdella tavalla:
1. Puhelinmallin tiedot Puhelinmalli löytyy yleensä laitteesta. Kun olet lukenut ja syöttänyt mallin kaupan hakukoneeseen, oikea akku tulee näkyviin. esim. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkukoodi Voit myös etsiä akkua syöttämällä sen koodin - se löytyy akun sisäpuolelta. Syötä vain oikea koodi ja hakukoneemme näyttää sinulle sopivat tuotteet! esim. BM39 / BS-01/ A1457 Suosittelemme lukemaan myös blogimme oppaan: Kuinka valita matkapuhelimen akku?


Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä...

Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?

Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.


Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!


Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman...

Kuinka pidentää matkapuhelimen akun käyttöikää?

On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä akkua nollaan!
Puhelimemme akku, joka tunnetaan nimellä akku, ei pidä siitä. Älä siis odota akun heikon varoituksen ilmestymistä. Kun akun varaustaso laskee alle 40 %, puhelin kannattaa liittää laturiin.
2. Liitä matkapuhelin laturiin usein.
Nykyaikaisilla litiumioniakuilla ei ole muistivaikutusta. Siksi säännöllinen lataus vaikuttaa positiivisesti niiden suorituskykyyn. Asiantuntijoiden mukaan on parasta saavuttaa 80-90 % lataustila.
3. Vältä äärimmäisiä lämpötiloja
Matkapuhelimen akut ovat vähän samanlaisia kuin niiden käyttäjät - ne tuntuvat parhaiten kohtuullisessa lämpötilassa. Puhelimen jättäminen suoraan auringonpaisteeseen tai kuumaan autoon voi lyhentää akun käyttöikää huomattavasti. On myös hyvä idea suojata puhelinta kylmältä.


On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
kapasiteettia: 3100 mAh
Jännitystä: 3.7V
Tuotekoodi: BP24
17,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Tilaa Samsung Galaxy S5 -akku tai Samsung S5 -akku Battery Empire ja anna älypuhelimellesi matkapuhelimen vapaus!

Hyödynnä verkkokaupan erikoistarjousta ja valitse oikea Samsung S5 -akku mukavasti kotona. Verkkosivustomme avulla jokainen asiakas löytää nopeasti ja helposti heitä kiinnostavan tuotteen. Sinun tarvitsee vain korostaa laitetyyppi, valmistajan nimi ja malli hakukoneessa, jolloin se näyttää kaikki laitteesi kanssa yhteensopivat lisävarusteet. Tämä on täydellinen ratkaisu, jonka ansiosta löydät helposti oikean Samsung Galaxy S5 -akun, Samsung S5 Samsung Galaxy S3 Mini -akun, Samsung Galaxy S3 -akun, Samsung S3 Mini -akun ja minkä tahansa muun Samsung akun, joka toimitetaan malli.

Jokaisen Samsung akun kuvaus sisältää teknistä tietoa yhteensopivuudesta tiettyjen matkapuhelinmallien kanssa. Tämä takaa, että soluilla on asianmukaiset parametrit ja mitat. Uusi akku varmistaa maksimaalisen tehokkuuden, luotettavuuden ja liikkuvuuden. Samsung Galaxy S5 -akun vaihto ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Voit aina luottaa apuun ja tekniseen tukeen. Täytä yhteydenottolomake, lähetä sähköposti tai soita meille! Neuvomme ja autamme valitsemaan parhaan Samsung puhelimen akun. Takaamme nopean toimituksen ja henkilökohtaisen noutomahdollisuuden jossakin kiinteässä paikassa. Asiakkaiden odotusten täyttämiseksi rajoitamme virheiden riskin minimiin ja sallimme ostettujen tuotteiden palauttamisen 30 päivään ostopäivästä. Jos tehdään väärä valinta, on Samsung S5 -akku toiseen malliin.

Välitämme aktiivisesti luonnonympäristöstä, minkä vuoksi meillä on kokoelma käytettyjä akkuja Samsung puhelimille. Tuemme myös paristojen talteenottoon ja kierrätykseen liittyviä toimia.

Löydät korkealaatuisia vaihtoparistoja Samsung puhelimille verkkokaupastamme. Green Cell -brändin tuotteet on kehitetty uusinta tekniikkaa käyttäen, minkä vuoksi ne pidentävät myös älypuhelimesi käyttöikää. Älä heitä matkapuhelinta viallisen Samsung Galaxy S5 -akun takia! Tutustu laajaan valikoimaamme ja sijoita tunnetun Green Cell soluihin. Galaxy S5- tai S5-akun vaihtaminen johtaa uuteen matkapuhelimeen, joka tekee vaikutuksen liikkuvuuteen ja tehokkuuteen.

Tuotteillemme on ominaista korkein laatu ja kohtuulliset hinnat. Samsung puhelimien käytettävissä olevat akut vastaavat alkuperäisten paristojen parametreja ja mittoja. Jatkuvasti päivitettävä tarjous täyttää varmasti mobiililaitteiden käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Hyvän Samsung S3 -akun avulla voit hyödyntää älypuhelimesi liikkuvuutta täysimääräisesti. Älä epäröi, tarkista valikoimamme ja valitse tehokas akku Samsung Galaxy S5: lle tai muulle mallille.

Kehittynyt teknologia

Samsung on yksi tunnetuimmista elektroniikan tuotemerkeistä. Yhdessä teknisesti kehittyneiden laitteiden jatkuvan kehityksen kanssa tunnettu jättiläinen ylittää kilpailevat yritykset. Samsung on kehittänyt modernit, tyylikkäät, tehokkaat ja monipuoliset älypuhelimet, joita miljoonat ihmiset käyttävät ympäri maailmaa. Yritys esittelee jatkuvasti uusia ja tehokkaampia laitteita. Nämä tehokkaat matkapuhelimet vaativat vastaavan erittäin tehokkaan Samsung akun, joka takaa vastaavasti suuren määrän energiaa ja kapasiteettia.

Yritys perustettiin vuonna 1938. Hän on yksi suurimmista Jaebeoleista. Ryhmään kuuluu lukuisia valmistus- ja palveluyrityksiä sekä rahoituslaitoksia. Vuonna 2009 Samsung Galaxy -sarjan älypuhelin. Akku oli vaihdettavissa ja sen kapasiteetti oli 1500 mAh. Tämä sarja on epäilemättä johtanut yrityksen kärkeen ja ottanut markkinajohtajan paikan. Tarjouksestamme löydät Samsung Galaxy S3 mini -akut sekä Samsung Galaxy S5 -akut.

J-sarjan puhelimet ovat suhteellisen suosittuja. Tämä on keskitason matkapuhelinsarja. Vuoden 2017 malleissa oli jo melkein kokonaan metallia. Heillä oli jopa 8-ytiset prosessorit ja monia muita toimintoja ja mukavuuksia, kuten sormenjälkilukija. Parannetut J-sarjan älypuhelimet ovat varastaneet saksalaisten sydämet houkuttelevan ulkonäön, korkealaatuisen kameran ja hyvän hyötysuhteen ansiosta. Samsung J5 -akku takasi vaikuttavan pitkän käyttöajan ja erinomaisen käyttöiän. Tämä sarja oli yksi myydyimmistä älypuhelinsarjoista Euroopassa. Verkkokaupastamme voit ostaa oikean akun Samsung Galaxy J5 : lle edulliseen hintaan.

Nykyään teknologiayritys Samsung jonkin verran markkinajohtaja nykyaikaisten älypuhelinten poikkeuksellisen innovatiivisen sarjan ansiosta. Mikään muu matkapuhelinvalmistaja ei voi ylpeillä niin monenlaisilla malleilla ja käyttämillään ominaisuuksilla. Tuotemerkki tarjoaa sekä ensiluokkaisia laitteita että tehokkaimmat Samsung akut. Tehokkaat laitteet takaavat asiakastyytyväisyyden ja uskomattoman suorituskyvyn. Mutta jopa korkealaatuisimmat älypuhelimet tarvitsevat uuden akun ajan myötä. Tarjouksemme sisältää soluja, joilla on asianmukaiset parametrit ja kapasiteetti. Täältä löydät paristot Samsung Galaxy S3 Neolle, paristot Samsung Galaxy S5: lle ja vara-akut muille Samsung akkumalleille .

Vielä enemmän energiaa!

Uudet solut ovat paras ratkaisu taloudellisesta ja ekologisesta näkökulmasta. Green Cell -merkituotteet ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti. Samsung puhelimien vaihtoakut ovat samaa laatua kuin alkuperäiset akut.


Lue lisää

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK