Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Laturit taulutietokoneelle (1)

Laturi tabletille

Järjestä:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Tablet-laturi on elementti, joka on erityisen altis mekaanisille vaurioille. Suurin osa niistä johtuu väärästä käsittelystä. Laturi on jotain, joka on vain siellä, ja niin kauan kuin se toimii, ei ole ongelmia. Jos laturi kuitenkin epäonnistuu, esimerkiksi latautuu vain "erityisessä" asennossa, on korkea aika vaihtaa se. Tabletti on mobiililaite , jota käytetään sekä viihteeseen että työhön. Se on täydellinen täydennys lähempänä ja kauempana matkustamiseen, joten voit ottaa kätesi ja keskittyä johonkin muuhun kuin vilkkuviin kilometreihin ikkunan ulkopuolella. Huolimatta itse tabletin hoidosta sivutarvikkeet unohdetaan usein, minkä seurauksena tabletin laturi kärsii. Uuden tablet-laturin ostaminen ei ole valtava investointi. Sen avulla voit pitää laitteen kunnossa energiatilassa ilman tarpeettomia kaapeliliikkeitä ja jatkuvia katseita taulutietokoneeseen varmistaaksesi, että se latautuu. Tärkeintä tablet-laturia valittaessa on valita virtalähde, jolla on sopivat jännite- ja virtaparametrit. Vain täysin yhteensopiva laturi tarjoaa laitteelle vakaan virtalähteen ja sillä on hyvä vaikutus akun kestoon. Päällä

kaikki tablet-laturit

Tarjoamme tarjouksessamme 24 kuukauden takuun. Tämän seurauksena asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat korkealaatuisia ratkaisuja, jotka palvelevat heitä tehokkaasti pitkään. Löydät sopivan laturivaihtoehdon kirjoittamalla laitemallisi sivun yläosassa olevaan hakukoneeseen tai valitsemalla alla olevista malleista.

Laturien sovittaminen tablet-laitteeseesi

Uuden tablet-laturin ostaminen on investointi, joka kannattaa nopeasti lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Hyvin istuva tablet-virtalähde voi pidentää akun käyttöikää ja viivästyttää laitteiston muiden osien vaihtamista. Alla esitämme laajan valikoiman tablettilatureita, jotka vastaavat nopeasti käyttäjien ja laitteiden yksilöllisiin tarpeisiin. Laitteen kyvyttömyys tekee siitä hyödytön. Monet ihmiset eivät voi kuvitella jokapäiväistä elämää ilman tablettia. Tämän mahdollisuuden poistaminen käytöstä johtaa päivän järjestäytymättömyyteen ja vaikuttaa päivittäiseen mukavuuteen. Uusi tablet-laturi ei ole kovin kallista, joten voit ladata laitteesi tehokkaasti ilman sivuvaikutuksia. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme. Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.