Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

DeWalt (3)

Laturi langattomille DeWalt

Järjestä:

Ohje-alue

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Kun ostat laitteita kultti DeWalt , kuten DeWaltilta, haluat olla varma, että se on aina käyttövalmis. Mutta sinun on myös huolehdittava niin hyvistä laitteista. Rikkoutunut tai vaurioitunut pikalaturi on helppo tie keskeytyksiin ja tehottomaan työhön, ja jopa parhaat kennot tarvitsevat vankan latauksen ajoittain.

Laturi on elementti, joka vaurioituu usein. Kaapeleiden repeytyminen, putoaminen ja nykiminen - kaikki nämä voivat aiheuttaa laitteen joutumisen nopeasti nurkkaan. Kuinka voimme vastustaa tätä?

Green Cell Dewalt -laturi - turvallinen varaosa?

DeWalt -vaihtolaturit ovat täysin turvallisia käyttää tämän valmistajan alkuperäisten akkujen ja laitteiden kanssa. Vankien materiaaliensa ja rakenteensa ansiosta ne soveltuvat sekä ammattikäyttöön että harrastukseen. Lisäksi niissä on suoja ylikuumenemista, ylilatausta ja syväpurkausta vastaan.

Green Cell laturit saavat poran tai akkuruuvimeisselin kennot latautumaan valmistajan suosittelemilla parametreilla. Kaikki tarjoamamme tuotteet kestävät helposti DeWalt paristotyyppejä. Jokainen malli lataa nikkeli-metallihydridi (Ni-MH), nikkeli-kadmium (Ni-Cd) -akut ja suosituimmat litium-ioniakut (Li-Ion). Kapasiteetilla ei tässä ole merkitystä.

Laitteet on varustettu erityisillä mekanismeilla, jotka sammuttavat elektronisen järjestelmän ja akun, kun havaitaan lämpöuhka.

DeWalt -varaosat - mistä malleista voit valita?

Battery Empire -verkkokaupasta löydät erityyppisiä latureita, jotka eroavat jännitteestä, virrasta ja toimintatavoista. Yksi suosituimmista malleista sopii täydellisesti kaikkiin alkuperäisen akun rakenteisiin. Tämä oli valmistettu kestävästä TPU -materiaalista. Se sopii suurjänniteakkujen (27V) lataamiseen. Se on suunniteltu Ni-MH- ja Ni-CD-soluille. Virrankulutus ei ylitä 1 A: ta latauksen aikana.

Toinen Green Cell -malli on suunniteltu akkuille, joiden jännite on 12–18 V. Se lataa soluja 2 A virralla ja sopii kaikille solutyypeille, eli Ni-MH, Ni-CD ja Li-Ion. Se valmistaa laitteesi sekä autotalli- että raskaaseen ammattityöhön.

Kolmas DeWalt laturi lataa tasavirralla, jonka virrankulutus on 3 A alueella 12-18 V. Korkealaatuiset komponentit takaavat korkean hyötysuhteen ja laitteen pitkän, vakaan ja keskeytymättömän toiminnan. Jos vanha laturi ei tyydytä sinua akkujen latausnopeudella, suuri virrankulutus tekee tästä laturista ihanteellisen.

Green Cell DeWalt -laitteille - miksi tarvitset sitä?

Jokaisen kennon ergonomia ja toiminnallisuus perustuvat hyvään ja tehokkaaseen laturiin. Vaikka tämä on laite, jota käytetään pääasiassa paikallaan, se on sarjan täysi osa. Hyvin valitun DeWalt laturin avulla voit suorittaa työt nopeasti ja helposti, ja sen rakenteen ansiosta, joka vastaa akun teknisiä tietoja, se on täysin turvallinen ja pidentää minkä tahansa akun käyttöikää.

DeWalt on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, mutta jopa tällaiset kiinteät laitteet voivat rikkoutua. Laturin vaurioituminen tai katoaminen tekee laitteestasi käyttökelvottoman. Koska laite on Green Cell -laturin valitseminen säästää rahaa ja vähentää myös ei -toivottuja työn keskeytyksiä.

Sijoita laatuun tai anna vanhoille laitteillesi uusi elämä. Green Cell on erinomainen laatu edulliseen hintaan. Älä epäröi - valitse pikalaturi valikoimasta ja tilaa se jo tänään.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK