Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

DeWalt (1)

Laturi langattomille DeWalt

Järjestä:

Ohje-alue

Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?

Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.


Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä...

Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?

Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.


Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme....
38,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Kun ostat laitteita kultti DeWalt , kuten DeWaltilta, haluat olla varma, että se on aina käyttövalmis. Mutta sinun on myös huolehdittava niin hyvistä laitteista. Rikkoutunut tai vaurioitunut pikalaturi on helppo tie keskeytyksiin ja tehottomaan työhön, ja jopa parhaat kennot tarvitsevat vankan latauksen ajoittain.

Laturi on elementti, joka vaurioituu usein. Kaapeleiden repeytyminen, putoaminen ja nykiminen - kaikki nämä voivat aiheuttaa laitteen joutumisen nopeasti nurkkaan. Kuinka voimme vastustaa tätä?

Green Cell Dewalt -laturi - turvallinen varaosa?

DeWalt -vaihtolaturit ovat täysin turvallisia käyttää tämän valmistajan alkuperäisten akkujen ja laitteiden kanssa. Vankien materiaaliensa ja rakenteensa ansiosta ne soveltuvat sekä ammattikäyttöön että harrastukseen. Lisäksi niissä on suoja ylikuumenemista, ylilatausta ja syväpurkausta vastaan.

Green Cell laturit saavat poran tai akkuruuvimeisselin kennot latautumaan valmistajan suosittelemilla parametreilla. Kaikki tarjoamamme tuotteet kestävät helposti DeWalt paristotyyppejä. Jokainen malli lataa nikkeli-metallihydridi (Ni-MH), nikkeli-kadmium (Ni-Cd) -akut ja suosituimmat litium-ioniakut (Li-Ion). Kapasiteetilla ei tässä ole merkitystä.

Laitteet on varustettu erityisillä mekanismeilla, jotka sammuttavat elektronisen järjestelmän ja akun, kun havaitaan lämpöuhka.

DeWalt -varaosat - mistä malleista voit valita?

Battery Empire -verkkokaupasta löydät erityyppisiä latureita, jotka eroavat jännitteestä, virrasta ja toimintatavoista. Yksi suosituimmista malleista sopii täydellisesti kaikkiin alkuperäisen akun rakenteisiin. Tämä oli valmistettu kestävästä TPU -materiaalista. Se sopii suurjänniteakkujen (27V) lataamiseen. Se on suunniteltu Ni-MH- ja Ni-CD-soluille. Virrankulutus ei ylitä 1 A: ta latauksen aikana.

Toinen Green Cell -malli on suunniteltu akkuille, joiden jännite on 12–18 V. Se lataa soluja 2 A virralla ja sopii kaikille solutyypeille, eli Ni-MH, Ni-CD ja Li-Ion. Se valmistaa laitteesi sekä autotalli- että raskaaseen ammattityöhön.

Kolmas DeWalt laturi lataa tasavirralla, jonka virrankulutus on 3 A alueella 12-18 V. Korkealaatuiset komponentit takaavat korkean hyötysuhteen ja laitteen pitkän, vakaan ja keskeytymättömän toiminnan. Jos vanha laturi ei tyydytä sinua akkujen latausnopeudella, suuri virrankulutus tekee tästä laturista ihanteellisen.

Green Cell DeWalt -laitteille - miksi tarvitset sitä?

Jokaisen kennon ergonomia ja toiminnallisuus perustuvat hyvään ja tehokkaaseen laturiin. Vaikka tämä on laite, jota käytetään pääasiassa paikallaan, se on sarjan täysi osa. Hyvin valitun DeWalt laturin avulla voit suorittaa työt nopeasti ja helposti, ja sen rakenteen ansiosta, joka vastaa akun teknisiä tietoja, se on täysin turvallinen ja pidentää minkä tahansa akun käyttöikää.

DeWalt on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, mutta jopa tällaiset kiinteät laitteet voivat rikkoutua. Laturin vaurioituminen tai katoaminen tekee laitteestasi käyttökelvottoman. Koska laite on Green Cell -laturin valitseminen säästää rahaa ja vähentää myös ei -toivottuja työn keskeytyksiä.

Sijoita laatuun tai anna vanhoille laitteillesi uusi elämä. Green Cell on erinomainen laatu edulliseen hintaan. Älä epäröi - valitse pikalaturi valikoimasta ja tilaa se jo tänään.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK