Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Milwaukee (1)

Paristot Milwaukee akkuruuvimeisseleille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
kapasiteettia: 2Ah
Jännitystä: 4V
Tuotekoodi: PT213
20,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Kiinteään työkaluun tarvitaan kiinteä akku

Milwaukee on merkki, joka on suosittu kodinparannuksen harrastajien keskuudessa. Kiitos korkealaatuisten laitteiden, jotka mahdollistavat tehokkaan kunnostustyön. Milwaukee kaltaisten tuotemerkkien laitteissa akku on äärimmäisissä käyttöolosuhteissa. Jos Milwaukee akku lakkaa pysymästä vauhdissa, se on todennäköisesti kulumisen uhri. Tämä on täysin normaalia ja vaikuttaa ennemmin tai myöhemmin kaikkiin kulutuselektroniikan paristoihin. Tässä tapauksessa todennäköisesti harkitset kahta ratkaisua. Uuden sähkötyökalun ostaminen, johon kuuluu suhteellisen kallis vaihtoehto, tai uuden akun ostaminen. Koska olet täällä, haluat todennäköisesti tarkistaa, onko syytä Milwaukee tuotteen akut uusiin. Vastaus on yksinkertainen: se ei ole vain sen arvoista, vaan myös ostamalla uuden Milwaukee akun autat vähentämään maapallon pilaantumista.

Green Cell -akun valinnan edut

Green Cell -akut ovat kiinteitä vaihtoakkuja alkuperäisille paristoille. Green Cell on takuu siitä, että sähkötyökalusi suorituskyky paranee seuraavien pitkien vuosien aikana. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sanoa hyvästit rakastetulle langattomalle ruuvimeisselille. Laadukkaat paristot takaavat, että työkalu voi hyödyntää täyden potentiaalinsa. Green Cell Milwaukee vaihtoparistot on suunniteltu huolella toimimaan täydellisesti työkalujen kanssa. Green Cell takaa häiriöttömän käytön jopa 1000 lataussyklin ajan, mikä vastaa laitteen nimelliskäyttöä enintään 3 vuotta. Akussa käytetyt korkealaatuiset kennot takaavat pitkän, vakaan ja turvallisen käytön keskeytyksettä. Lisäksi nykyaikaisissa litiumioniakkuissa ei ole muistivaikutuksia. Tämä on ilmiö, joka aiheutti akun heikkenemisen nopeasti ja jatkuvasti.

Työkalun turvallinen käyttö vaikeissakin olosuhteissa

Green Cell Milwaukee vaihtoparisto on suunniteltu edistyneellä elektroniikalla, joka suojaa sekä työkaluja että sinua. Turvajärjestelmät varmistavat kennon lämpötilan aktiivisen valvonnan, mikä varmistaa toiminnan vakioalueella. Toinen tärkeä tehtävä on suoja ylikuormitukselta ja ns. Syväpurkautumiselta, mikä johtaa usein akun vaurioitumiseen. Oikosulkusuojajärjestelmä havaitsee automaattisesti jännitteen vaihteluista johtuvat uhat. Akku kytkee kennot ja elektroniikan pois päältä oikeaan aikaan. Green Cell vaihtoakun kotelo on valmistettu kiinteästä ABS-muovista. Tarkasti asennettu paristokansi on paitsi poikkeuksellisen kova, mutta myös kestävä korkeille lämpötiloille. Toinen tärkeä tämän muovin tehtävä on sen korkea vastustuskyky voimakkaille kemiallisille aineille.

Kuinka akku valitaan langattomalle ruuvimeisselille?

Kun päätät ostaa Milwaukee akun työkalulle, on tärkeää muistaa verrata vanhan akun koodia työkalun tai laturin koodiin. Tämä on loistava tapa varmistaa, että teet oikean ostoksen. Voit käyttää myös vasemmalla olevia suodattimia, joiden avulla voit säätää tarvittavaa jännitettä ja kapasiteettia, esimerkiksi: Milwaukee 12V -akku , jonka kapasiteetti on 2 Ah. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä ja me neuvomme sinua valitsemaan sopiva akku. Akun ostamisen jälkeen saat 12 kuukauden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK