Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

AA -paristot (10)

AA -paristot

Järjestä:
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 2GR01
22,95 €
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR01
12,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR02
10,95 €
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR05
7,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR06
6,95 €
11,95 €
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 3GR01
31,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 2GR02
16,95 €
kapasiteettia: 2000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: 3GR02
22,95 €
kapasiteettia: 2600 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR01
37,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Perinteisiä AA -paristoja käytetään yleisesti erilaisten elektroniikkalaitteiden, kuten kaukosäätimien, langattomien näppäimistöjen, taskulamppujen ja lelujen, virtalähteenä. Valitettavasti niiden käyttöikä on rajallinen. Niitä ei voida käyttää uudelleen - kun ne ovat siirtäneet kaiken niihin tallennetun energian, ne soveltuvat vain heittämiseen. Nykyaikaiset uudelleenkäytettävät AA -paristot ovat poikkeuksellisen ekologinen ja taloudellinen ratkaisu! Riittää, kun asetat tyhjät akut laturiin ja voit käyttää niitä uudelleen lyhyessä ajassa. Pidä huolta kotibudjetistasi ja luonnollisesta ympäristöstäsi ja osta erittäin tehokkaat AA -paristot!

Battery Empire -verkkokaupasta löydät Green Cell -brändin moderneja akkuja, joille on ominaista korkea todellinen kapasiteetti ja vaikuttava kestävyys. Ladattavat AA-paristot takaavat ongelmattoman käytön jopa 3 vuoden ajan! Ne täyttävät kaikki turvallisuusstandardit. Pitkä käyttöikä takaa vankan käytön ja tarkoittaa, että ladattavat AA Green Cell -akut kestävät jopa 500 latauskertaa. Lisäksi ladattava AA -paristo voi korvata jopa 1000 perinteistä kertakäyttöparistoa. Luota ekologiseen ratkaisuun tänään ja vaihda paristot ladattaviin AA -paristoihin!

Kannattaako ostaa uudelleen käytettäviä AA -paristoja?

Arkielämässä käytetään yhä enemmän elektronisia laitteita. Nämä laitteet saavat usein tarvittavan sähköenergian AA -paristoista. Perinteisten mignonien haittana on, että niitä voidaan käyttää vain kerran. Kun varastoitu energia on käytetty loppuun, kennot soveltuvat vain roskille. Tämä ei ainoastaan saastuta liikaa luontoa, vaan se myös rasittaa kotitalouksien talousarviota. Paristojen tiheä kuluminen voidaan havaita erityisesti käytettäessä laitteita, joiden energiankulutus on suurempi.

AA-paristoa voidaan käyttää kaikissa laitteissa, joissa on tähän asti käytetty perinteisiä kertakäyttöisiä Mignon-paristoja. Green Cell -brändin korkealaatuiset tuotteet palvelevat sinua vuosia säilyttäen täyden tehokkuutensa. Ladattava AA -paristo, joka on valmistettu kehittyneen tekniikan mukaisesti, on täysin turvallinen sinulle ja elektroniikalle.

AA -paristot ovat epäilemättä ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille paristoille. Tämä on myös paljon halvempi ja kätevämpi ratkaisu. Sinun ei enää tarvitse ostaa paljon vaihtoakkuja ja tuhlata kotisi tilaa kerätäksesi käytettyjä paristoja. Green Cell -merkkistä AA -uudelleenkäytettävää akkua voidaan käyttää niin monta kertaa kuin tarvitaan. Niiden toiminnallisuus mahdollistaa usean latauksen. Nykyaikaisen laturin avulla varmistat laitteidesi jatkuvan pääsyn energiaan.

Green Cell - uusi ulottuvuus laadussa!

Battery Empire -verkkokaupan tarjouksesta löydät alkuperäiset AA -paristot Green Cell , joka on erikoistunut innovatiivisiin ratkaisuihin energian varastointilaitteisiin jo vuosia ja pyrkii liikkumaan vapaasti. Brändi laajentaa jatkuvasti valikoimaansa ja sillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Korkein laatu kulkee käsi kädessä houkuttelevien hintojen kanssa. GC -tuotteet täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet. Ladattavat AA-paristot säilyttävät tehokkuutensa pitkään ja niissä on erittäin alhainen itsepurkautumisnopeus.

Esitetyt alkuperäiset AA -nikkelimetallihydridiakut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien laturien kanssa. Ne ovat täysin turvallisia ja niillä on tarvittavat takeet syvää purkautumista ja ylilatausta vastaan. Green Cell -paristojen suuri todellinen AA -paristojen kapasiteetti takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Verkkokaupastamme löydät erilaisia parametreja sisältäviä paristoja, joiden avulla voit helposti sovittaa vastaavan tuotteen tarpeisiisi ja laitteen vaatimuksiin. Kiinteiden materiaalien ja innovatiivisten tekniikoiden käyttö takaa Green Cell -merkin uudelleenkäytettävien AA -paristojen korkean kestävyyden ja käyttöiän. Kennot on valmistettu toimimaan tehokkaasti äärimmäisissä lämpötiloissa -20 -jopa 60 celsiusastetta.