Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Suojalasi  (26)

Järjestä:
2x GC Clarity Schutzglas für iPad 7 10.2 (2019) 10.5inch
2x GC Clarity Schutzglas für iPad Pro 12,9' 12.9inch
GC Clarity Schutzglas für OnePlus 6
Schutzglas für Pocophone F2 Pro GC Clarity Panzerglas Schutzfolien Displayschutz 9H Härte
Schutzglas für Xiaomi Mi 10 Lite GC Clarity Panzerglas Schutzfolien Displayschutz 9H Härte
Schutzglas für Xiaomi Redmi Note 8 GC Clarity Panzerglas Schutzfolien Displayschutz 9H Härte
Schutzglas für Huawei P40 Pro GC Clarity Panzerglas Schutzfolien Displayschutz 9H Härte
2x GC Clarity Schutzglas für Apple Watch 42mm
24,95 €
30,95 €
17,95 €
17,95 €
17,95 €
17,95 €
17,95 €
18,95 €
27,95 €
19,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Puhelimen turvalasi on lisälaite, jota et voi enää tehdä ilman tänään. Näytönsuojan puute altistaa puhelimesi tarpeettomille vaurioille, mikä tekee siitä usein käyttökelvottoman. Nykyaikaiset älypuhelimet ovat yhä haavoittuvampia suorituskyvystä ja teknisistä mahdollisuuksista huolimatta. Jos kaadut kovalle pinnalle, käyttäjän sydän kuolee. Parhaimmillaan nostamisen jälkeen meitä vastaanottaa halkeama, pahimmassa tapauksessa halkeama (ja usein melko suuri). Puhelimen lasi on pakollinen kaikille, jotka käyttävät laitteitaan laajasti. Näin voit suojata puhelimesi vaurioilta menettämättä sen toiminnallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Päivittäinen dynaaminen elämä voi nopeasti vaikuttaa negatiivisesti puhelimen ulkonäköön ja toimintaan. Suojalasi antaa laitteille mahdollisuuden säilyttää kaikki toiminnallisuutensa ja esteettisen ulkonäkönsä.

Karkaistu lasi puhelimelle

Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman suojalaseja, jotka sopivat kaikenlaisiin näyttöihin. 3D- ja 2.5 D -tekniikka mahdollistaa lasin täydellisen jakautumisen jopa korostetuille näytöille . Tämä tarkoittaa sitä, että näyttö on 100% suojattu putoamiselta, pölyn tai lian hiukkasilta, jotka joutuvat lasin alle, sekä päivittäiseltä käytöltä tulevilta naarmuilta. Puhelimen karkaistun lasin ansiosta sinun ei enää tarvitse varata taskua housuihin, lompakkoon tai reppuun naarmuuntumisvaaran välttämiseksi. Suurimman kovuusasteen ansiosta voit kuljettaa avaimia ja kolikoita puhelimen kanssa huoletta ja vapisematta aina, kun puhelin irrotetaan.

Uusi standardi, jota tarvitset

Lasi oli vain vaihtoehto puhelimelle, nyt se on vaatimus. Valikoimamme on erityisesti suunniteltu antamaan käyttäjille pääsy kehittyneisiin suojausratkaisuihin, jotka täydentävät puhelimen tarpeita. Puhelinlasi on edullinen lisävaruste, jonka positiiviset vaikutukset tuntuvat nopeasti. Muun muassa olet varma, että puhelimesi on turvassa, mikä tarkoittaa päivittäistä käyttöä. Battery Empire -sarjan puhelimen suojalasit kuuluvat takuuajan piiriin ja täyttävät korkeimmat hyväksytyt standardit. Tämä varmistaa, että käyttäjät ovat varmoja siitä, että he ostavat todistettuja ja todella korkealaatuisia ratkaisuja, jotka antavat älypuhelimelle paremman toimivuuden.