Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

R14 akku  (2)

Valita tyyppi:
Järjestä:
Batterie Akku 2x C R14 HR14 Ni-MH 1,2 V 4000 mAh Green Cell
Batterie 4x C R14 HR14 Ni-MH 1,2 V 4000 mAh Green Cell
kapasiteettia: 4000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR13
18,95 €
kapasiteettia: 4000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR14
24,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

R14 paristot

Etsitkö erittäin tehokkaita, ladattavia R14 -akkuja? Sitten olet täällä! Battery Empire -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ladattavia akkuja, joiden ansiosta sinun ei tarvitse ostaa kertakäyttöisiä paristoja ja pidät huolta myös luonnosta. Green Cell -merkin R14-akut takaavat ongelmattoman käytön raskaassa kuormituksessa jopa 3 vuoden ajan! Se on paras investointi, joka maksaa nopeasti takaisin.

R14-akut ovat erinomaisia virranhimoisille elektronisille laitteille. Green Cell tuotteiden todellinen kapasiteetti takaa vaikuttavan käyttöajan yhdellä latauksella. Uudelleenkäytettävä R14 -akku voi korvata jopa 1000 perinteistä kennoa. Paristovalinta tukee tehokkaasti ekologiaa ja vähentää planeettamme saastumista. Sijoita korkealaatuiseen akkuun ja käytä käteviä toimintoja.

Green Cell - intohimo liikkuvuuteen!

Green Cell perustettiin vuonna 2013 ja siitä on nopeasti tullut innovatiivisten ratkaisujen markkinajohtaja. Monen vuoden kokemus tarkoittaa, että langattomien laitteiden käyttäjät valitsevat usein GC -tuotteita. Brändi luottaa jatkuvaan kehitykseen, minkä vuoksi Green Cell laajennetaan jatkuvasti lisää tuotteisiin. R14 -akut lisäävät tehokkaasti langattomien laitteiden käyttömukavuutta.

Green Cell -merkin R14 -akku on yhteensopiva kaikkien tämän tyyppisen akun lataamiseen tarkoitettujen latureiden kanssa. Suuri todellinen kapasiteetti takaa ainutlaatuisen pitkän käyttöajan yhdellä latauksella, joka takaa sinulle maksimaalisen tyytyväisyyden ja liikkumavapauden. Yhtiön tehtävänä on kehittää nykyaikaisia ratkaisuja, jotka täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden vaatimukset. Tutustu ainutlaatuiseen tarjoukseemme ja tutustu Green Cell -tuotteiden laajaan valikoimaan!

Tärkeimmät parametrit

Green Cell -merkkinen R16-nikkelimetallihydridiakku on mielenkiintoinen ehdotus markkinoilla. Nykyaikaisten materiaalien ja edistyneen tekniikan ansiosta R16-akut takaavat häiriöttömän toiminnan raskailla kuormilla jopa 3 vuoden ajan. Ne ovat täysin turvallisia sinulle ja laitteillesi.

Jokainen R16 Green Cell -akku menettää vain 15% energiasta 12 kuukauden varastoinnin jälkeen. Heikko itsepurkautuminen johtuu korkealaatuisista kennoista. Korkea hyötysuhde ja kestävyys takaavat langattomille laitteille pitkän käyttöiän.

Erittäin tehokkaat R16 GC -akut kestävät jopa 500 latauskertaa! Ne takaavat tehokkaan toiminnan äärimmäisissä lämpötiloissa. Laaja valikoima on -20 -jopa 60 astetta. Suuri todellinen kapasiteetti takaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Osta korkealaatuisimmat R16 -akut houkuttelevaan hintaan ja tarkista niiden hämmästyttävä kestävyys ja käyttöikä!

Verkkokaupastamme saatavilla olevat R16 -akut toimitetaan täyteen ladattuna, mikä tarkoittaa, että ne ovat heti käyttövalmiita!

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK