Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Panasonic (1)

Panasonic kannettavan tietokoneen laturi

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valitsen laitteelleni oikean virtalähteen?

mallin laite
Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja kirjoita se kaupan hakukoneeseen.
esim. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT arvo
Virtalähteen tyyppikilvessä jännite- ja virtaarvot on merkitty OUTPUT ja kannettavan tietokoneen pohjaan samat parametrit INPUT. Lue osa niistä ja kirjoita ne kaupan hakukoneeseen lisäämällä niihin laitteen merkki. Varmista, että löydetyn verkkolaitteen pistoke on oikea.
esim. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


mallin laite Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja...

Minulla on 65 W virtalähde vai voinko käyttää 90 W virtalähdettä?

Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä, joissa on suurempi teho, ei vähemmän, koska pienemmällä teholla kannettava tietokone ei välttämättä toimi.


Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä,...

Sopiiko tämä virtalähde kannettavaan tietokoneeseeni?

Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä, esim. 5,5 mm ja lähtöparametrit ovat yhteensopivia. Mitä ovat lähtöparametrit? Se on kannettavan tietokoneen virtalähteen antama jännitteen[V] ja virran[A] arvo, esim. 19V 4,74A.


Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä,...

Kannettavan tietokoneen virtalähde - mikä jännite?

Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän parametrin tulee vastata alkuperäistä laitettasi.


Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 15.6V 7.05A 110W für Panasonic ToughBook CF-19 CF-29 CF-30 CF-31 CF-51 CF-52 CF-53 CF-74
39,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Kannettavan tietokoneen laturi on elementti, jonka merkitys on useimmiten marginalisoitu. Tietysti kaikki muuttuu heti, kun nämä lisävarusteet alkavat kieltäytyä tai kieltäytyvät kokonaan. Laite ei ole toiminnassa, ja käyttäjä paniikkia usein ja etsii tehokasta varavirtalähdettä. Kannettavien laturit ovat alttiimpia mekaanisille vaurioille, tulville, mustelmille ja osalle likaantumiselle. Tämän lisäaineen merkityksen korostaminen on kutsu nopeaan katastrofiin - loppujen lopuksi laite kieltäytyy aina tottelemasta sopimattomimpaan aikaan. Kun virta katkeaa, käyttäjän on tehtävä hankala tehtävä hankkia uusi laite, joka vastaa heidän laitteidensa ainutlaatuisia tarpeita. Battery Empire -kauppamme tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja

Laturit Panasonic kannettaville tietokoneille

vihreä solu. Nämä ovat 100% yhteensopivia lisäosia, jotka täyttävät sekä laitteiden fyysiset että elektroniset vaatimukset. Tämä antaa ostajille mahdollisuuden olla varma, että kannettava tietokone toimii tehokkaasti ja pitkään. Jokaiselle Green Cell Panasonic -virtalähteelle on 24 kuukauden takuu ja Pro-sarjan virtalähteelle 3 vuoden takuu. Tuloksena on sijoitus, joka kannattaa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK