Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Acer (1)

Acer näppäimistö

Järjestä:
21,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Acer näppäimistö Acer kannettavaan tietokoneeseen

Oletko tietoinen siitä, että kannettavan tietokoneen näppäimistö vaihdetaan lähitulevaisuudessa? Green Cell korkealaatuisiin tuotteisiin! Uusi Acer laitteiden kanssa yhteensopiva näppäimistö sovitetaan ihanteellisesti kannettavan tietokoneen malliin ja vältät korkeat korvauskustannukset.

Milloin kannettavan tietokoneen näppäimistö voidaan korvata uudella?

Acer merkkisiä kannettavia tietokoneita ja tabletteja niiden erinomaisen vastineen rahalle. Acer kannettavan ostaminen on takuu siitä, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi, kun etsit optimaalista ratkaisua työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Oikein käytetty tietokone takaa vuosien häiriöttömän toiminnan.

Kuten minkä tahansa kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen, oheislaitteiden käyttöikä on paljon lyhyempi. Tämä pätee myös Acer tuotteisiin - kannettaviin tietokoneisiin. USB: n avulla liitetyt näppäimistöt kuluvat nopeammin kuin pääyksikkö. Jos käytät Acer kannettavaa tietokonetta työhön - kirjoitat sähköposteja, kirjoitat pitkiä tekstejä (artikkeleita, blogimerkintöjä jne.) - sinun on ehkä vaihdettava Acer kannettavan näppäimistö useita kertoja laitteen koko käyttöiän ajan.

Vaihdetaanko kannettavan tietokoneen näppäimistö? Valitse alkuperäislaatuinen varaosa

Jos kirjoitat usein kannettavaan tietokoneeseen, toimivan Acer näppäimistön mukava käyttö on erittäin tärkeää. Sinun ei tarvitse tehdä ilman sitä ja pelätä korvaamiseen liittyviä korkeita kustannuksia.

Green Cell Acer tuotteiden kanssa, on merkkituotteiden korvaava osa, jonka ovat valmistaneet vakiintuneet kannettavien osien valmistajat. Maksat siitä paljon vähemmän kuin Acer alkuperäisistä kannettavien osista. Näppäimistöt kestävät pölyä ja hiukkasia, ja tarkasti kootut komponentit takaavat ihanteellisen tiiviyden kaikissa olosuhteissa.

Tuotantoprosessissa käytettävien osien korkea laatu ja huolellinen valmistus takaavat, että jokainen Acer tabletteja ajatellen kehitetty näppäimistö toimii johdonmukaisesti ja luotettavasti. Tarjoamme 2 vuoden takuun kaikille Green Cell -varaosille - tämä on standardi, johon et voi luottaa, kun valitset halvempia, universaaleja varaosia.

Mikä näppäimistö minun pitäisi valita Acer

Acer taulutietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen liitetty näppäimistö sata prosenttia odotuksesi riippuen siitä, sovitetaanko se laitemalliin. Green Cell varaosavalikoiman ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia oikean tuotteen löytämisestä.

Tarjouksessamme meillä on näppäimistöt suosituimmille malleille Acer Aspire ja Acer Aspire One sekä vähemmän suosituille malleille, esimerkiksi Nitro-sarjasta. Kannettavan tietokoneen näppäimistön vaihto on mahdollista myös vanhempien laitteiden tapauksessa, joita ei enää tuoteta tai joita ei enää ole markkinoilla.

Acer valikoima on joukko tuotteita, jotka sopivat yhteensä kymmenille malleille. Meillä on yhteensopivuusluetteloja kaikille, kiitos siitä, että voit olla varma, että näppäimistömme ovat turvallisia, häiriöttömiä ja ihanteellisesti räätälöityjä.

Nopea ja helppo kannettavan tietokoneen näppäimistön vaihto

Vaikka et olisikaan epävarma laitteiden korjaamisesta, kannettavan tietokoneen näppäimistön vaihtamista ei tarvitse pelätä. Acer tuotteissa näppäimistö voidaan purkaa helposti ja korvata sitten uudella. Tämä ei vaadi erityisiä taitoja tai erikoistyökaluja.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK