Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Samsung (7)

Samsung kannettavan laturi

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valitsen laitteelleni oikean virtalähteen?

mallin laite
Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja kirjoita se kaupan hakukoneeseen.
esim. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT arvo
Virtalähteen tyyppikilvessä jännite- ja virtaarvot on merkitty OUTPUT ja kannettavan tietokoneen pohjaan samat parametrit INPUT. Lue osa niistä ja kirjoita ne kaupan hakukoneeseen lisäämällä niihin laitteen merkki. Varmista, että löydetyn verkkolaitteen pistoke on oikea.
esim. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


mallin laite Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja...

Minulla on 65 W virtalähde vai voinko käyttää 90 W virtalähdettä?

Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä, joissa on suurempi teho, ei vähemmän, koska pienemmällä teholla kannettava tietokone ei välttämättä toimi.


Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä,...

Sopiiko tämä virtalähde kannettavaan tietokoneeseeni?

Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä, esim. 5,5 mm ja lähtöparametrit ovat yhteensopivia. Mitä ovat lähtöparametrit? Se on kannettavan tietokoneen virtalähteen antama jännitteen[V] ja virran[A] arvo, esim. 19V 4,74A.


Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä,...

Kannettavan tietokoneen virtalähde - mikä jännite?

Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän parametrin tulee vastata alkuperäistä laitettasi.


Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R522 R530 R540 R580 Q35 Q45
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780
Green Cell PRO ® Ladegerät Netzteil für laptop Samsung NP300U NP530U3B-A01 NP900 19V 2.1A
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für Samsung N100 N130 N145 N148 N150 NC10 NC110 N150 Plus
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 12V 3.33A 40W für Samsung 303C XE303C12 500C XE500C13 500T XE500T1C 700T XE700T1C
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 3.16A 60W für Samsung NP730U3E ATIV Book 5 NP530U4E ATIV Book 7 NP740U3E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 4.74A 90W für Samsung R510 R522 R525 R530 R540 R580 R780 RV511 RV520 NP350E5C NP350V5C
27,95 €
29,95 €
34,95 €
27,95 €
27,95 €
29,95 €
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Samsung kannettava laturi on lakannut toimimasta? Älä riski murtumisista työssäsi ja tilaa heti saatavilla oleva merkkivaraosa Green Cell !

Samsung suosituimpien tuotteiden - kannettavien tietokoneiden - tapauksessa laturi on laite, joka voi usein kulua tai vahingoittua. Jonkin ajan kuluttua laturin pistoke voi muuttaa muotoaan hieman eikä se enää sovi tietokoneen porttiin. Mekaanisia vaurioita voi myös esiintyä - kaapeleiden katkeaminen, liittimen murskaaminen tai kuluminen.

Joskus uuden laturin ostaminen on välttämätöntä hyvin proosalisesta syystä - nämä ovat tilanteita, joissa alkuperäinen virtalähde menetetään yksinkertaisesti. Jotkut päättävät ostaa ylimääräisen laturin, kun he käyttävät kannettavaa tietokonetta usein kahdessa paikassa, kuten kotona ja työpaikalla. Tämä tarkoittaa, että virtalähdettä ei tarvitse siirtää paikasta toiseen.

Jos olet käyttänyt kannettavaa tietokonetta vuosia ja sen alkuperäisellä akulla ei ole enää yhtä paljon kapasiteettia kuin käynnistyksen yhteydessä, se on vaurioitunut tai rikki, Samsung R510 -kannettavan virtalähde voi vaikeuttaa tietokoneen käyttöä. .

Samsung merkkisten laitteiden tapauksessa suoraan valmistajalta ostetut alkuperäiset kannettavat laturit maksavat niin paljon, että alkuperäisen laitteen ostaminen ei ole kovin kannattavaa. Tällaisia ​​alkuperäisiä lisävarusteita ei myöskään voi usein ostaa, ja jos käytät kannettavaa tietokonetta päivittäin ja käytät sitä työhön tai opiskeluun, sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa odottaa.

Halpa- ja yleiskäyttöisten varaosien valinta puolestaan ​​ei anna sinulle varmuutta siitä, että ne ovat todella turvallisia tai sopivat käyttämääsi laitteeseen.

Samsung yhteensopivat kannettavat laturit

Green Cell tuotteiden avulla voit välttää ongelmat, jotka liittyvät uuden virtalähteen ostopäätökseen. Merkkikohtaiset varaosat on kehitetty niin, että sinun ei tarvitse valita houkuttelevan hinnan ja korkean laadun välillä.

Vaihtoehtona Samsung kannettavan tietokoneen alkuperäisille latureille voit nauttia pidemmästä akun kestosta kaikissa olosuhteissa.

Green Cell virtalähteet ovat PRO-sarjan tuotteita, jotka on kehitetty vaativimpien käyttäjien mielessä. Kun käytät niitä kannettavan tietokoneen lataamiseen, voit olla varma, että laitteesi ovat turvallisia ja asianmukaisesti suojattuja oikosulun tai äkillisen jännitteenmuutoksen yhteydessä.

Green Cell latureista löydät myös useita suojavarusteita, jotka takaavat optimaalisen käyttölämpötilan ilman ylikuumenemisen vaaraa. Ylivoima edullisiin, yleisiin virtalähteisiin nähden on myös erityisesti kehitetty 1,2 metrin pituinen kaapeli (joka yhdessä virtajohdon kanssa johtaa 2 metriin), joka kestää mekaanisia vaurioita.

Tämän seurauksena Samsung kannettavilla tietokoneilla tehdyt kannettavien laturit toimivat paitsi luotettavasti mukavissa olosuhteissa toimistossa tai kotona myös matkoilla: junassa, hotellissa tai julkisissa paikoissa.

Green Cell merkkituotteiden varaosien käyttöikä vastaa alkuperäisiä tuotteita ja on jopa 3 vuotta. Annamme 36 kuukauden takuun jokaiselle tämän tuotemerkin tuotteelle.

Mikä Samsung kannettavan laturi tulisi valita?

Laturi, joka on suunniteltu suosittuja Samsung tuotteita ja kannettavia tietokoneita ajatellen, toimii moitteettomasti ja virheettömästi, kun se on sovitettu tiettyyn kannettavan tietokoneen malliin. Samsung kannettavista malleista on yhteensopivuusluettelossamme - sekä uusimmat että hieman vanhemmat. Tämä tarkoittaa, että sovitat virtalähteen tyypin helposti mallisi mukaan.

Kun Samsung laitteesi kanssa yhteensopivan laturin, voit olla varma, että sen pistoke sopii tuloliitäntään eikä putoa pois jokaisella liikkeellä. Yhteensopivuus tarkoittaa kuitenkin paljon muuta kuin vain fyysistä mukauttamista. On myös tärkeää valita oikea teho ja jännite. Tämä on ainoa tapa estää kannettavan tietokoneen ylijännitteet ja vauriot.

Kuinka sopiva Green Cell -virtalähteen tyyppi tulisi valita? Mikä tärkeintä, sinun pitäisi tietää kannettavan tietokoneen tarkka nimi: sarja ja numero. Esimerkiksi Samsung R519 -kannettavan tapauksessa tämän mallin kanssa yhteensopiva laturi on Green Cell PRO 19V 3.16A 60W. Toiselle mallille - kuten Samsung R530 -kannettava - laturi, joka takaa akun häiriöttömän toiminnan, on Green Cell PRO 19V 4.74A 90W.

Jos epäilet, mikä tuote sopii laitteellesi, voit tarkistaa suositellun virran, jännitteen, virran ja pistoketyypin käyttöoppaasta. Kaikki nämä tiedot yhdessä verkkosivustomme tuotekuvausten kanssa ovat riittäviä, jotta löydät sopivan virtalähteen.

Kun etsit Samsung kannettavaa laturia , voit käyttää hakukonetta. Kirjoita kannettavan tietokoneen nimi ja malli hakukenttään (esim. Samsung R519 - laturi) ja valitse sopiva virtalähde näyttöön tulevasta luettelosta.

Jokainen Green Cell -tuote sopii useisiin Samsung kannettaviin malleihin. Tarvittaessa autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan sopivan laturin.

Samsung kannettavan laturin parametrit: teho, ampeeri, jännite

Yksittäisten Samsung mallien tapauksessa kannettavien laturit eroavat toisistaan ​​watteina, jännitteinä ja ampeereina. Vanhemmissa kannettavissa tietokoneissa voi olla erilaiset liittimet - nämä tärkeät yksityiskohdat tulisi ottaa huomioon ennen ostamista.

Jokaisella virtalähteellä on tietty lähtö. Kannettavassa tietokoneessa voidaan käyttää valmistajan suosittelemaa virtalähdettä, mutta mikään ei estä sinua käyttämästä suurempaa virtalähdettä - silloin sen työ on nopeampaa ja tehokkaampaa. On tärkeää, että tehoarvo - ilmaistuna watteina (W) - ei ole pienempi kuin suositeltu, koska tässä tapauksessa akkua ei voida ladata täyteen.

Lue lisää