Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Ryobi (2)

Laturi Ryobi akkuruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Jokainen, jolla on koskaan ollut mahdollisuus Ryobi tietää tarkalleen, mikä on kestävyys ja korkea käsittelylaatu. Näiden sähkötyökalujen käyttäjät ovat tottuneet ongelmattomaan työhön - he kiinnittävät huomiota mukavaan ja turvalliseen otteeseen, riittävään suorituskykyyn ja kaikkien elementtien hyvään säätöön. Valitettavasti jopa parhaat laitteet voivat epäonnistua ajan myötä.

Yksi sähkötyökalusarjojen aliarvostetuista tuotteista on laturit. Hyvän laturin pitäisi kestää työtahti ja ladata laitteesi nopeasti - ympäristöolosuhteista riippumatta. Green Cell -laturit ovat korkealaatuisia vaihtolaitteita, jotka myös ammattilaiset tunnustavat.

Green Cell Ryobi -laturi - miksi tarvitset sitä?

Sähkötyökalujen osalta pelkällä suorituskyvyllä ja mukavuudella ei ole merkitystä. Solujen tehokkuus todistaa myös mobiililaitteiden paremmuudesta. Tämä riippuu oikein toimivasta Ryobi . Jos tämä epäonnistuu, edes paras akku ei säästä aikaa, joka katoaa työn keskeyttämisessä.

Hyvä laturi auttaa nopeuttamaan työskentelyäsi, ja koska Green Cell -varaajat vastaavat alkuperäisen teknisiä tietoja, laite toimii 100%.

Jos laturi vaurioituu tai katoaa, sarja on hyödytön ja mietit mitä tehdä seuraavaksi. Green Cell varaosien ansiosta sinun ei tarvitse ostaa uutta sarjaa tai erittäin kallista alkuperäistä laturia.

Green Cell Ryobi -laturi on suunniteltu vastaamaan parhaiten alkuperäisiä lisävarusteita. Yhteensopivuus eri akkuruuvimeisselimallien kanssa tekee siitä erinomaisen ja kannattavan ostoksen. Laturissa on myös pieniä parannuksia, joiden ansiosta akut latautuvat paljon nopeammin.

Saatavilla olevat Ryobi -laturit

Battery Empire valikoimasta löydät useita latausmalleja. Ne eroavat toimintatavoista, yhteensopivuudesta solutyyppien kanssa ja nykyisestä spesifikaatiosta. Kaikki mallit on suunniteltu Ryobi ja ne on valmistettu korkealaatuisista TPU -komponenteista.

Verkkokauppamme suosituin malli on tarkoitettu litiumionikennoille. Se lataa akkuja 1,5 A: n virralla. Laitteesi on aina käyttövalmis ammattimaiseen rakennustyöhön sekä harrastustyöpajaan.

Toinen tarjouksessamme oleva malli toimii vaihtelevalla virrankulutuksella, riippuen akun valmistuksessa käytetystä kennotyypistä. Ni-MH- ja Ni-CD-kennoille se toimii 2 A virralla ja Li-Ion-kennoille, joiden virta on 3 A. Se on suunniteltu 18 V jännitteen akkujen lataamiseen.

Kolmatta ja viimeistä mallia suositellaan Ni-MH- ja Ni-CD-kennojen lataamiseen. Akut on ladattu kanssa vähintään 1 A ja tarjoavat antojännite 8,4-18 V. Jos vanha virtalähde on petä liian usein, korvaaminen asusteita Green Cell Korvaus tapaa kaikkiin haasteisiin.

Ryobi - turvallisuus

Kaikki verkkokaupassamme saatavilla olevat lisävarusteet on valmistettu alkuperäisten Ryobi -akkujen teknisten tietojen mukaisesti. Green Cell on valinnut vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden odotuksiin, minkä ansiosta on syntynyt edullinen, ammattikäyttöön sopiva tuote.

Verkkokaupassamme saatavilla olevista tuotteista löydät myös mallin, joka selviytyy helposti kaikentyyppisistä kennoista, jotka tulevat Ryobi . Sen avulla voit ladata suosituimpia litiumionikennoja (Li-Ion) sekä nikkeli-kadmium- (Ni-Cd) tai nikkelimetallihydridikennoja (Ni-MH) niiden kapasiteetista riippumatta.

Battery Empire -tarjous

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK