Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Apple (4)

iPhone-akku

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku matkapuhelimeen?

Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä muutamassa hetkessä seuraavilla kahdella tavalla:
1. Puhelinmallin tiedot Puhelinmalli löytyy yleensä laitteesta. Kun olet lukenut ja syöttänyt mallin kaupan hakukoneeseen, oikea akku tulee näkyviin. esim. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkukoodi Voit myös etsiä akkua syöttämällä sen koodin - se löytyy akun sisäpuolelta. Syötä vain oikea koodi ja hakukoneemme näyttää sinulle sopivat tuotteet! esim. BM39 / BS-01/ A1457 Suosittelemme lukemaan myös blogimme oppaan: Kuinka valita matkapuhelimen akku?


Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä...

Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?

Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.


Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!


Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman...

Kuinka pidentää matkapuhelimen akun käyttöikää?

On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä akkua nollaan!
Puhelimemme akku, joka tunnetaan nimellä akku, ei pidä siitä. Älä siis odota akun heikon varoituksen ilmestymistä. Kun akun varaustaso laskee alle 40 %, puhelin kannattaa liittää laturiin.
2. Liitä matkapuhelin laturiin usein.
Nykyaikaisilla litiumioniakuilla ei ole muistivaikutusta. Siksi säännöllinen lataus vaikuttaa positiivisesti niiden suorituskykyyn. Asiantuntijoiden mukaan on parasta saavuttaa 80-90 % lataustila.
3. Vältä äärimmäisiä lämpötiloja
Matkapuhelimen akut ovat vähän samanlaisia kuin niiden käyttäjät - ne tuntuvat parhaiten kohtuullisessa lämpötilassa. Puhelimen jättäminen suoraan auringonpaisteeseen tai kuumaan autoon voi lyhentää akun käyttöikää huomattavasti. On myös hyvä idea suojata puhelinta kylmältä.


On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä...
Hand Akku für IPHONE 5S APPLE
Hand Akku für IPHONE 6 APPLE 1810 mAh 3.82V
Green Cell A2101 Akku für Apple iPhone XS Max + Toolkit
Hand Akku für Apple iPhone 4S
jännitystä: 3.8V
Tuotekoodi: BP31
22,95 €
kapasiteettia: 1800 mAh
jännitystä: 3.82V
Tuotekoodi: BP40+BP61
21,95 €
kapasiteettia: 3174 mAh
jännitystä: 3.8V
Tuotekoodi: BP142+BP61
32,95 €
kapasiteettia: 1430 mAh
jännitystä: 3.7V
19,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Green Cell -korvaava iPhone-akku on laadun tae

IPhone on tullut kuluttajatietoisuuteen kuin mikään muu matkapuhelin. Kaikki tämä on ominaista, minimalistinen muotoilu, erilainen käyttöjärjestelmä ja koko ekosysteemi, joka yhdistää laitteet Apple logolla. Apple on asettanut trendejä älypuhelinten markkinoilla ensimmäisestä iPhonesta vuonna 2007.

Myöskään iPhone-akku ei eronnut puhelimen yleisestä laadusta. IPhone-puhelimien litiumioniakku voi kestää todella kauan. Tämän vuoksi ei ole yllättävää, että muut tuotemerkit yrittävät saada kiinni amerikkalaisesta jättiläisestä tässä suhteessa.

Monissa malleissa, kuten iPhone X, Apple Iphone -akun kapasiteetti on todella vaikuttava. Oikealla käytöllä voimme unohtaa laturin suurimman osan päivästä - ainakin ensimmäisten käyttökuukausien ajan.

IPhone 8 -akun kapasiteetti mahdollistaa noin 500 jaksoa. Suurimmalla osalla tämän älypuhelimen malleista on samanlaiset ominaisuudet. Mobiililaite on kuitenkin usein alttiina äärimmäisille olosuhteille, minkä vuoksi ennemmin tai myöhemmin Iphone 6s -akku ei enää pysy kanssasi.

Joten jos sinusta tuntuu, että iPhone 6S -akun kapasiteetti heikkenee dramaattisesti, tutustu Green Cell vaihtoparistoihin. Nämä ovat korkealaatuisia varaosia, jotka tuottavat uutta energiaa suoraan tuotantolinjalta.

Vaihtoakku vai alkuperäinen?

Jokin aika sitten, kun iPhone 6 -akku ei ollut alkuperäinen, joudut odottamaan, että laitteen takuu raukeaa. Asiakkaat, jotka haluavat ostaa alkuperäisen akun Iphone 6: lle, voivat joutua epäoikeudenmukaisten myyjien uhriksi, jotka lupasivat uusia ja alkuperäisiä paristoja. Usein tämä johti paitsi huonolaatuisen Iphone 6s -akun hankkimiseen tuntemattomalta tuotemerkiltä, myös akun, jonka käyttöikä on kesken. Tänään voit kuitenkin ostaa turvallisesti minkä tahansa merkkisen 6S-akun menettämättä takuutasi. Siksi ei ole kannattavaa luottaa väliaikaisiin keinoihin.

Kun Green Cell , voit olla varma, että ostat kiinteän vaihtoakun, jonka laatu ei poikkea Apple tuotteiden laadusta. Jos iPhone 7: n akku vaatii vaihtamista, sinun on tiedettävä, että iPhone 7: n akun kapasiteetti on täsmälleen sama kuin verkkokaupassamme. Joten voit vaihtaa Iphone 7 -akun helposti .

Huomaa myös, että pienentämällä sähköjätteen määrää, kun vaihdat Iphone 6 Plus -akun itse koko laitteen sijaan. Vuodesta toiseen ne aiheuttavat yhä suuremman uhan maapallollemme. Voit palauttaa vanhan Iphone 6s Plus -akun missä tahansa kiinteässä kaupassamme. Huolehdimme sen kierrätyksestä, ja talteenotetut osat ovat seuraavassa irrotettavassa Iphone 6s -akussa.

Akun vaihto ei vain käytössä

Kaupastamme löydät paristoja monille Apple älypuhelimien malleille, kuten Iphone 7 Plus -akulle tai Iphone 4 -akulle. On tärkeää, että kun tilaat vaihtoakun, esimerkiksi iPhone 6S -akun, se toimitetaan yhdessä työkalujen kanssa. Tämän sarjan avulla kotelo voidaan avata itsenäisesti ja vaihtaa Iphone 6s -akku uuteen. Päinvastoin kuin miltä se näyttää, tämä on yksinkertainen prosessi, joka ei vaadi asiantuntijoiden tukea tai tietoa laitteiden rakenteesta. Siksi säästät myös rahaa. Jos sinun on vaihdettava Iphone 6s: n akku, sinun tarvitsee vain tutustua YouTuben oppaaseen.

Jos sinulla on epäilyksiä iPhone 6S -akun vaihtamisesta, autamme sinua täällä. Teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle asianmukaiset ohjeet ja varmistamme, että koko prosessi on nopea ja vaivaton.

Kaupastamme löytyy paristoja suurimmalle osalle Apple matkapuhelimista. Muun muassa iPhonen SE-akku tai iPhone 6 -akku sekä korvaavat paristot vanhemmille malleille, kuten iPhone 5 ja 5s.

Mitä voitat valitsemalla Green Cell ?

Oletetaan, että sinulla on monivuotinen iPhone 6. Tämä malli purkautuu nopeammin jonkin ajan kuluttua ja toimii siten myös hitaammin. Kun heikompi akku on havaittu, järjestelmä vähentää automaattisesti prosessorin kellotaajuutta ja matkapuhelimen muistia. Kun olet korvannut iPhone 6: n Green Cell -akulla, iPhone on huomattavasti nopeampi ja akun kapasiteetti on paljon suurempi. Tämä tarkoittaa, että voit antaa iPhonellesi uuden elämän vain muutaman euron hinnalla.

Green Cell -akut tarjoavat myös useita suojatoimenpiteitä matkapuhelimesi ja akun suojaamiseksi vaurioilta. Muun muassa nämä järjestelmät suojaavat akkua vaarallisilta ylikuormituksilta ja syväpurkauksilta. Asianmukainen lämpösuojaus varmistaa, että akku toimii turvallisella lämpötila-alueella.

Jos iPhone 7 -akku ei vastaa odotuksia, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tilaus ja 12 kuukauden takuu akulle.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK