Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Canon (3)

Canon kameran akku

Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku kameraan?

Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä nämä tiedot löytyvät? Tietenkin nimikilvessä, joka sijaitsee suoraan tuotteessa.


Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä...

Akun vaihto kamerassa

Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei ole vaikeaa ja useimmissa tapauksissa voit tehdä sen itse - jos sinulla on ongelmia, voit aina tutustua youtube-oppaisiin.


Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteesi käyttöikä.


Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi...
Uusi
Green Cell ® Akku LP-E17 Half-Decoded für Canon EOS 77D, 750D, 760D, 8000D, M3, M5, M6, Rebel T6i, Rebel T6s 7.2V 1040mAh
Uusi
Green Cell ® Akku LP-E8 für Canon EOS Rebel T2i, T3i, T4i, T5i, EOS 600D, 550D, 650D, 700D, Kiss X5, X4, X6 7.4V 750mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-501 AABAT-001 für GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Black 3.85V 1220mAh
Uusi
kapasiteettia: 1000 mAh
Jännitystä: 7.2V
Tuotekoodi: CB33
29,95 €
Uusi
kapasiteettia: 1000 mAh
Jännitystä: 3.7V
Tuotekoodi: CB52
24,95 €
kapasiteettia: 6000 mAh
Jännitystä: 7.2V
Tuotekoodi: CB75
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Canon kameran akku loppuu ajan myötä. Se viettää yhä enemmän aikaa lataamiseen ja toimintojen kesto on huomattavasti lyhyempi. Tätä ongelmaa ei pidä unohtaa. Paristojen on kestettävä paljon, ja kamera asettaa niille korkeita vaatimuksia. Nykyään valokuvan ystäviä on yhä enemmän. Sieppaamalla tärkeä ja kaunis hetki elämässäsi ja kaappaamalla se kameralla voit pitää muistisi ikuisesti. Kameran otokset ovat aina parempia kuin edes paras matkapuhelin. Canon kamerat ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista modernille, tietoiselle käyttäjälle. Mutta edes Canon ei voi tuottaa ehtymätöntä energiaa. Satunnaiset akunvaihdot Canon kamerassasi mahdollistavat laitteesi nopean uuden elämän ja pitävät sen toimintana pidempään. Battery Empire -kauppamme tarjoaa laajan valikoiman Canon akkuvaihtoehtoja, jotka räätälöidään nopeasti käyttäjän ja laitteiden yksilöllisiin tarpeisiin. Jokaiselle

Canon akku

tarjoamme 12 kuukauden takuun. Tämä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he saavat parhaita, pitkään kestäviä ratkaisuja.

Canon suurikapasiteettiset akut

Canon on tuotemerkki, joka tarjoaa kuluttajille kaikkialla maailmassa pääsyn laadukkaisiin laitteisiin, ei vain valokuvaukseen. Canon kamerat arvostavat käyttäjät, jotka etsivät yhdistelmää laadusta, suorituskyvystä ja vastinetta rahalle. Kameran paristot ovat ensisijainen hankinta, ja laitteesi eivät todennäköisesti kestä koko ikäänsä yhdellä paristolla - varsinkin jos sitä käytetään intensiivisesti. Canon akku on pieni kustannus, joka voi pidentää laitteidesi käyttöikää useita kuukausia ja palauttaa tottumuksesi . Battery Empire -sivustolta löydät suuren valikoiman paristoja, jotka täyttävät Canon kameramallien tarpeet. Sopeudut nopeasti yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi ja varustat laitteesi jälleen suuremmalla energiamarginaalilla. Kuulokojeen pariston vaihtaminen on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme . Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.