Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Neato  (1)

Valita kapasiteettia:
Järjestä:
Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
kapasiteettia: 3.5Ah
jännitystä: 7.2V
Tuotekoodi: PT111
29,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Neato -pölynimurin akut ovat hankinta, josta tulee ennemmin tai myöhemmin jokaisen Neato -laitteen omistajan prioriteetti. Vaikka Neaton pölynimureille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja tehokkuus, ne eivät pysty takaamaan ääretöntä toimintaa paristoilla. Hetken kuluttua jopa paras akku alkaa käydä ja menettää suorituskykynsä. Yksi huomattava vaikutus on, että laite viettää yhä enemmän aikaa kytkettynä pistorasiaan. Tämän seurauksena yksinkertaiset tehtävät, kuten imurointi, voivat venyä ja häiritä muita tehtäviä. Laadukas Neato-pölynimurin akku voi palauttaa laitteidesi energiatehokkuuden ja vähentää siten puhdistusaikaa minimiin.

Akut Neato -pölynimureille

Tästä kategoriasta löydät Neato -pölynimurin akut, jotka on testattu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Näin voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, jonka avulla voit käyttää pölynimurin kaikkia toimintoja pitkään. Pölynimurin akut eivät ole vain satunnainen välttämättömyys, vaan myös investointi, joka maksaa itsensä takaisin monilla alueilla. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK