Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Neato  (1)

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku pölynimuriin?

Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On erittäin tärkeää verrata uuden akun jännitettä alkuperäiseen akkuun - jos nämä parametrit täsmäävät, voit ostaa akun.


Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On...

Kuinka tarkistaa akun kapasiteetti pölynimurissa?

Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo löytää - ne ovat itse akussa sekä laitteen teknisissä tiedoissa. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan oikean akun - jos haluat pölynimurisi kestävän pidempään, valitse laite, jonka kapasiteetti on suurempi!


Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole vasta-aiheita, jos uusi akku on suurempi kuin tehtaan akku. Mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteen toiminta-aika.


Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole...

Akun vaihto pölynimurissa

Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku voidaan vaihtaa ilman ongelmia, suosittelemme, että menet valtuutettuun huoltokeskukseen. Akun vaihdossa voi auttaa myös jokaisen pölynimurin mukana toimitetuista käyttöohjeista - tämän ansiosta voit tehdä vaihdon itse.


Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku...
Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
kapasiteettia: 3.5Ah
Jännitystä: 7.2V
Tuotekoodi: PT111
29,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Neato -pölynimurin akut ovat hankinta, josta tulee ennemmin tai myöhemmin jokaisen Neato -laitteen omistajan prioriteetti. Vaikka Neaton pölynimureille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja tehokkuus, ne eivät pysty takaamaan ääretöntä toimintaa paristoilla. Hetken kuluttua jopa paras akku alkaa käydä ja menettää suorituskykynsä. Yksi huomattava vaikutus on, että laite viettää yhä enemmän aikaa kytkettynä pistorasiaan. Tämän seurauksena yksinkertaiset tehtävät, kuten imurointi, voivat venyä ja häiritä muita tehtäviä. Laadukas Neato-pölynimurin akku voi palauttaa laitteidesi energiatehokkuuden ja vähentää siten puhdistusaikaa minimiin.

Akut Neato -pölynimureille

Tästä kategoriasta löydät Neato -pölynimurin akut, jotka on testattu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Näin voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, jonka avulla voit käyttää pölynimurin kaikkia toimintoja pitkään. Pölynimurin akut eivät ole vain satunnainen välttämättömyys, vaan myös investointi, joka maksaa itsensä takaisin monilla alueilla. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK