Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Nappikennot CR (3)

Knopfzellen CR

Järjestä:
Green Cell CR1620 Batterie
Green Cell CR2025 Batterie
Green Cell CR2032 Batterie
kapasiteettia: 70 mAh
Jännitystä: 3V
Tuotekoodi: XCR03
3,95 €
kapasiteettia: 160 mAh
Jännitystä: 3V
Tuotekoodi: XCR04
3,95 €
kapasiteettia: 220 mAh
Jännitystä: 3V
Tuotekoodi: XCR01
3,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
CR -paristot ovat monien jokapäiväisessä elämässä käytettävien elektronisten laitteiden, kuten kuulokojeiden, glukoosimittareiden, laskimien, auton kauko -ohjaimien ja monien muiden, energialähde. Nämä laitteet ovat usein vähemmän tärkeitä kuin tavalliset AA- tai AAA -laitteet. Nappiparisto tai timantti on välttämätön lisävaruste, jota ilman laitteen ylläpitäminen on mahdotonta. Näytteen glukometrien on aina oltava käyttövalmiita, jotta ne vastaavat suoritettujen mittausten todellisia arvoja. CR -akku on pieni lisävaruste, joka kannattaa aina (riippuen laitteesta) tai pitää varastossa kotona. Battery Empire -kauppamme tarjouksesta löydät laajan valikoiman timantti- ja erikoisakkuja , kuten cr2025 3V, cr2032 (jolle on ominaista korkea suorituskyky ja jotka voivat toimia tehokkaasti jopa 3 vuotta) ja muita. Korkea käsittelylaatu, korkealaatuisimpien materiaalien käyttö ja innovatiiviset teknologiset ratkaisut varmistavat, että CR -akut säilyttävät energiatehokkuutensa pitkän ajan. Ne eivät ole suuria kustannuksia, mutta se ei tarkoita, että niiden vaihtotiheyden tulisi olla korkea. Tarjouksemme CR -akut mukautuvat nopeasti laitteen ja käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin ja mahdollistavat laitteen mahdollisuuksien paremman ja tehokkaamman hyödyntämisen.

Korkea kapasiteetti ja turvallisuus

Tässä esitetyt CR-nuppisekoittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat vakaita virtalähteen aikana. Tämä suojaa laitteita, joihin se menee, vaurioilta ja vikaantumiselta. Turvatakuu antaa käyttäjille mahdollisuuden keskittyä muihin prioriteetteihin eikä huolehtia siitä, että laitteet toimivat tarvittaessa. Pyrimme siihen, että tuotteemme ovat parhaita ja täyttävät nykyaikaisten asiakkaiden korkeat vaatimukset. CR -paristollamme on tarvittavat sertifikaatit ja todistukset, jotka vahvistavat selvästi niiden laadun. Tämän seurauksena asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat todellista laatua, mikä ei petä heidän odotuksiaan ainakaan sopivana ajankohtana.

Sijoitus, joka kannattaa.

CR -akut tarjoavat moniulotteisia etuja sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Ne antavat laitteillesi sen tarvitseman raikkaan energian, ja kohtuullisen hinnan ansiosta voit käyttää säästöt muihin painopisteisiin. Timanttiparistot ovat välttämättömiä monille laitteille. Jos näiden pienten paristojen merkitys marginaalistuu nopeammin kuin myöhemmin, käyttäjä katkaistaan laitteesta eikä hän voi käyttää sen toimintoja. Battery Empire -kaupastamme löydät laajan valikoiman CR -akkuja, jotka täyttävät laitteidesi vaatimukset. Pyrimme jatkuvasti päivittämään ja laajentamaan valikoimaamme . Näin voimme paremmin vastata nykyaikaisten asiakkaiden odotuksiin ja tarjota heille pääsyn juuri siihen, mitä he tarvitsevat. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseemme. Olemme varmoja, että löydät nopeasti CR -akun variantin, joka täyttää sekä nykyiset että tulevat tarpeet.