Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Matkapuhelimen akut (1)

Matkapuhelimen akku älypuhelimille

Valita tuoteryhmät:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku matkapuhelimeen?

Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä muutamassa hetkessä seuraavilla kahdella tavalla:
1. Puhelinmallin tiedot Puhelinmalli löytyy yleensä laitteesta. Kun olet lukenut ja syöttänyt mallin kaupan hakukoneeseen, oikea akku tulee näkyviin. esim. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkukoodi Voit myös etsiä akkua syöttämällä sen koodin - se löytyy akun sisäpuolelta. Syötä vain oikea koodi ja hakukoneemme näyttää sinulle sopivat tuotteet! esim. BM39 / BS-01/ A1457 Suosittelemme lukemaan myös blogimme oppaan: Kuinka valita matkapuhelimen akku?


Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä...

Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?

Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.


Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!


Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman...

Kuinka pidentää matkapuhelimen akun käyttöikää?

On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä akkua nollaan!
Puhelimemme akku, joka tunnetaan nimellä akku, ei pidä siitä. Älä siis odota akun heikon varoituksen ilmestymistä. Kun akun varaustaso laskee alle 40 %, puhelin kannattaa liittää laturiin.
2. Liitä matkapuhelin laturiin usein.
Nykyaikaisilla litiumioniakuilla ei ole muistivaikutusta. Siksi säännöllinen lataus vaikuttaa positiivisesti niiden suorituskykyyn. Asiantuntijoiden mukaan on parasta saavuttaa 80-90 % lataustila.
3. Vältä äärimmäisiä lämpötiloja
Matkapuhelimen akut ovat vähän samanlaisia kuin niiden käyttäjät - ne tuntuvat parhaiten kohtuullisessa lämpötilassa. Puhelimen jättäminen suoraan auringonpaisteeseen tai kuumaan autoon voi lyhentää akun käyttöikää huomattavasti. On myös hyvä idea suojata puhelinta kylmältä.


On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
kapasiteettia: 3000 mAh
Jännitystä: 3.8V
Tuotekoodi: BP46
16,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Etsitkö oikeaa akkua matkapuhelimeesi tai älypuhelimeesi ? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia matkapuhelimen akkuja suurimmalle osalle älypuhelimista. Battery Empire löydät yhteensopivia, sopivia puhelimen akkuja älypuhelimille poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Sijoita älypuhelimesi uuteen elämään - Green Cell -matkapuhelimen akku auttaa sinua tässä

Matkapuhelimista ja älypuhelimista on tullut osa jokapäiväistä elämää. Niitä ei käytetä vain soittamiseen ja viestien lähettämiseen, vaan myös valokuvien ottamiseen, musiikin kuunteluun, puhelinvastaajan tarkistamiseen ja Internetissä surffaamiseen.

Nykyään tuskin kukaan voi tulla toimeen ilman mobiililaitetta. Monien nykyaikaisten sovellusten sekä valtavien toimintojen ja monipuolisten sovellusten ansiosta tämä laite kuluttaa poikkeuksellisen paljon energiaa.

Jos Apple Iphone toimii vähemmän ja vähemmän ja kaatuu yhtäkkiä ilman selvää syytä, tämä on merkki siitä, että matkapuhelimesi akku on hitaasti menettämässä kapasiteettiaan, ts. Energiaa.

Onneksi sinun ei tarvitse vaihtaa koko laitettasi! Sopiva Green Cell -brändin akku tulee pelastamaan. Laadukas litiumioniakku palauttaa laitteen pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Tutustu Green Cell

Green Cell alkuperäisille älypuhelimen akuille on ominaista korkea todellinen kapasiteetti, mikä takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan. Laadukas ohjauselektroniikka antaa tarkkoja tietoja varaustilasta ja kennojen kunnosta reaaliajassa.

Green Cell vastaavat matkapuhelimen akut ovat täysin yhteensopivia matkapuhelimien kanssa, joille ne on tarkoitettu. Tarkka muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit takaavat häiriöttömän toiminnan pitkään.

Jokaisella Green Cell älypuhelimella on useita välttämättömiä suojatoimenpiteitä, kuten Esim .: suoja ylikuormitukselta, syväpurkautumiselta ja oikosululta. Solut voivat toimia turvallisesti äärimmäisissä lämpötiloissa.

Verkkokaupassamme esitetyillä älypuhelinten akuilla ei ole mitään latausjaksoa, ja ne ovat valmiita asennettaviksi heti poistamisen jälkeen pakkauksesta. Sinun ei enää tarvitse ladata matkapuhelinta useita kertoja päivässä. Sinun ei tarvitse edes ajatella laturin ottamista mukaan! Etsi yhteensopiva matkapuhelimen akku Samsung tai Nokia verkkokaupastamme ja nauti langattoman laitteen eduista uudelleen!

Battery Empire intuitiivista hakukonetta!

Onko Samsung tai Nokia purkautunut hyvin nopeasti? Tarvitsetko uuden litium-ioni-matkapuhelimen akun, jolla on suurempi kapasiteetti Nokia tai Samsung ? Battery Empire löydät helposti sopivan matkapuhelimen akun, joka on täysin yhteensopiva laitteesi kanssa.

Verkkokaupassamme esitellyt matkapuhelinten erikoisakut on sovitettu täydellisesti vastaaviin älypuhelinten malleihin parametrien ja mittojen suhteen. Heillä on asianmukainen jännite sen turvallisen käytön ansiosta. Suurempi kapasiteetti takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Kuinka valitset puhelimeesi oikean akun? Se on helpompaa kuin luulet Battery Empire Riittää, kun käytät poikkeuksellisen intuitiivista ja kätevää hakukonetta. Valitse vain laitetyyppi, merkki ja malli, ja suodattimemme näyttävät yhteensopivat tuotteet ja lisävarusteet.

Löydät myös luettelon sopivista laitteista kunkin tuotteen kuvauksesta. Tilaa erityinen älypuhelimen akku tunnetulta Green Cell -yhtiöltä tänään ja liity tyytyväisten asiakkaiden piiriin!

Kuinka hoidat matkapuhelimen akut oikein?

Jopa parhaat puhelimen akut kuluvat ajan myötä. Tämä on täysin normaalia. On kuitenkin olemassa yksinkertaisia tapoja lisätä puhelimen akun käyttöikää ja tehokkuutta. Noudata muutamia sääntöjä, ja Nokia tai Samsung solut palauttavat palvelun pitkällä käyttöajalla yhdellä latauksella.


Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK