Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Nikon (1)

Nikon kameran akku

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Kuinka valita akku kameraan?

Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä nämä tiedot löytyvät? Tietenkin nimikilvessä, joka sijaitsee suoraan tuotteessa.


Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä...

Akun vaihto kamerassa

Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei ole vaikeaa ja useimmissa tapauksissa voit tehdä sen itse - jos sinulla on ongelmia, voit aina tutustua youtube-oppaisiin.


Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei...

Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?

Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteesi käyttöikä.


Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapasiteettia: 1000 mAh
Jännitystä: 7.4V
Tuotekoodi: CB06+ADCB03
35,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Kameran akku tottuu siihen ajan myötä. Valokuvalaitteiden käytön tiheyden lisääminen voi nopeasti vaikuttaa energiapotentiaaliin. Tämän seurauksena akku viettää pian enemmän aikaa kytkettäessä laturiin ja sen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Nikon akut ovat erittäin tehokkaita, mutta edes ne eivät kestä. Nykyään valokuvauksen ystävien määrä kasvaa jatkuvasti. Moderni-ajattelevat kuluttajat eivät vain napsauta puhelinta, vaan valitsevat tunnettujen tuotemerkkien ammattimaiset vaihtoehdot. Nikon kamera on yksi näistä vaihtoehdoista. Se on yhdistelmä laatua, suorituskykyä ja vastinetta rahalle . Akku on kuitenkin lisävaruste, joka on vaihdettava ajoittain. Nopean vaihdon ansiosta voit pysyä täysin toimintakykyisenä ja tietää, että se ei sammu väärään aikaan. Nikon kameran akku antaa laitteillesi laukauksen uutta energiaa ja puhaltaa siihen uuden elämän nopeasti. Battery Empire Nikon akuille laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka vastaavat nopeasti laitteen ja omistajan yksilöllisiä tarpeita. Missä tahansa

Nikon akku

on 12 kuukauden takuu. Tämä antaa asiakkaillemme luottamuksen siihen, että he ostavat lisäominaisuuksia, jotka parantavat laitteitaan nopeasti ja tehokkaasti vastaamaan heidän tarpeitaan pitkällä aikavälillä.

Tehokkaat akut Nikon

Nikon on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä maailmassa. Vuosien olemassaolonsa aikana se on kehittänyt innovatiivisia teknisiä ratkaisuja nykyaikaisille asiakkaille, jotka vastaavat heidän todellisia tarpeitaan. Nikon on sijoitus, joka kannattaa nopeasti ja pitkällä aikavälillä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Nikon paristot vaihtamalla voit pidentää laitteidesi käyttöikää muutamalla kuukaudella. Tämä antaa sinulle paljon enemmän liikkumavaraa ilmaista itseäsi ilmiömäisten kuvien avulla. World of Batteries -kaupassamme on laaja, erityisesti valittu ja jatkuvasti päivitettävä valikoima Nikon kameran akkuja. Täältä löydät tehokkaat paristot, jotka on mukautettu tämän tunnetun tuotemerkin erilaisten kameramallien teknologisiin tarpeisiin. Tämän vaihdon avulla laitteesi palaa nopeasti energiselle tasolleen ja saat takaisin käyttämäsi mukavuuden. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen, olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK