Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

USV (9)

USV

Järjestä:

Ohje-alue

Mikä UPS valita tietokoneeseen?

Yksi tärkeimmistä huomioista UPS-laitetta valittaessa on liitettyjen laitteiden tehon arviointi. Useimmissa tapauksissa pöytätietokoneet kuluttavat 100–150 W ja pelilaitteet 250–350 W. Näiden tietojen avulla voit määrittää, mikä UPS sopii sinulle. Onneksi myymälästämme löydät UPS Green Cellin, joka sopii täydellisesti pitämään tietokoneesi toiminnassa normaalisti. Jos mietit, kuinka kauan valitsemasi varusteesi pitää laitteesi käynnissä, käytä nettisivuillamme olevaa laskinta! Sinun tarvitsee vain valita mikä tahansa UPS, rastita "Valitse UPS" -ruutuun, syöttää laitteiden teho ja olet valmis - tiedät jo mitä odottaa laitteiltamme!


Yksi tärkeimmistä huomioista UPS-laitetta valittaessa on liitettyjen laitteiden tehon arviointi....

Mikä UPS kannattaa valita liesille?

Invertterin valitseminen kaasu- tai sähköliesille voi olla ongelmallista. On kuitenkin hyvä muistaa muutama yksinkertainen sääntö. Muista ensin valita puhtaat siniaaltoyksiköt valitessasi UPS:ää. Varmista myös, että UPS:n teho on riittävä - tässä tapauksessa kannattaa valita laite, jonka teho on yli 500 W. Tarjoamme useita Green Cell UPS -laitteita, jotka täyttävät yllä olevat kriteerit. Takaamme, että löydät meiltä oikean UPS:n!


Invertterin valitseminen kaasu- tai sähköliesille voi olla ongelmallista. On kuitenkin hyvä...

Mikä UPS valita palvelimelle?

Tietokonepalvelimet ovat paljon kuluttavia laitteita, minkä vuoksi ne tarvitsevat asianmukaisesti valitut UPS:t. Paras ratkaisu palvelinhuoneisiin on Green Cell UPS:n käyttö palvelinkaapeissa. Niissä on huomattavasti enemmän tehoa kuin perinteisissä UPS:issä ja ne sopivat siksi täydellisesti tietokonepalvelimien varavirtalähteeksi.


Tietokonepalvelimet ovat paljon kuluttavia laitteita, minkä vuoksi ne tarvitsevat asianmukaisesti...

Mikä UPS valita valvontajärjestelmään?

Jos aiot ostaa UPS:n valvontajärjestelmääsi, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota teholähteisiin, joiden kapasiteetti on yli 100 W. Näin varmistat tehokkaan tuen valvontajärjestelmällesi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laitteet eivät ole samoja ja käytetyistä kameroista riippuen niiden virrankulutus voi vaihdella huomattavasti. Siksi ennen UPS:n ostamista on arvioitava likimääräinen virrankulutus. Jos teet niin, olet tehnyt suurimman osan työstä. Ainoa asia, joka on jäljellä, on tarkistaa, kuinka kauan tietty virtalähde tukee laitettasi. Eikä se ole ollenkaan vaikeaa - valitse vain laite tarjouksestamme, valitse "Valitse UPS" -kenttä. Syötä liitettyjen laitteiden virrankulutus ja tiedät jo kuinka kauan UPSmme pitää valvontajärjestelmäsi käynnissä!


Jos aiot ostaa UPS:n valvontajärjestelmääsi, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota...
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell® UPS/USV 1000VA 600W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell® UPS/USV 800VA 480W AiO Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Mikä on UPS?

Keskeytymätön virtalähde (UPS) on laite, joka on suunniteltu ylläpitämään siihen kytkettyjen laitteiden virtaa sähkökatkoksen sattuessa. UPS-virtalähteitä käytetään useimmiten palvelintiloissa ja toimistoissa , mutta myös kotona, johon ne on kytketty: valvonta, TV, kannettava tietokone, reititin, tietokone, liesi, kattila, CO-pumppu, hälytys, portit, näyttö, pelikonsoli, tulostin ja jopa akvaario. Ne varmistavat myös työn jatkuvuuden kassan ja maksupäätteen virransyötön ylläpitämisessä. Tarpeidesi ja tarkoituksesi mukaan meillä on valikoima erityyppisiä UPS-tietokoneita. Linja-interaktiivinen AVR on parannettu versio offline-virtalähteestä, joka on tällä hetkellä paras käytettävissä oleva topologia vähemmän kehittyneille laitteille. Tätä tekniikkaa käyttävät laitteet ovat turvallisia ja luotettavia, mutta silti halpoja. Verkko-interaktiivinen UPS ei ainoastaan reagoi sähkökatkoksen sattuessa , se valvoo myös virtalähteen vakautta ja korjaa jatkuvasti jännitehäviöitä ja huippuja. Jos meidän on liitettävä kehittyneempiä ja kehittyneempiä laitteita, meidän on kiinnitettävä huomiota UPS: ään, jolla on puhdas (täysi) siniaalto. Tätä ratkaisua suositellaan esimerkiksi keskuslämmitysuunille ja joillekin tietokoneille.

Online-UPS

on suunniteltu erittäin herkille laitteille. Tämän tyyppisen tekniikan avulla laitteemme ovat täysin irti verkkovirrasta ja luottavat vain vakaaseen virtaan, jonka syöttää keskeytymätön virtalähde. Niiden hinta on korkeampi, mutta online-UPS: n valitseminen on ylivoimaisesti turvallisin käytettävissä oleva topologia . Jos kuitenkin tarvitsemme keskeytymättömän virtalähteen mallin IT-telineelle, palvelimelle tai palvelintelineelle, meidän on valittava erityinen UPS kehikkoon 19.

Green Cell UPS

Green Cell Power Proof-UPS-laitteet takaavat turvallisuuden toimistossa ja kotona. Sähköalan asiantuntijat testaavat tämän keskeytymättömän UPS-tuotemerkin huolellisesti laboratorio-olosuhteissa tuotteen korkean laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi . Sisäänrakennettujen paristojen ansiosta

UPS-virtalähde

pystyy ottamaan vastaan pistorasian roolin ja ylläpitämään virtalähdettä myös suurilla ja pitkäaikaisilla jännitteen vaihteluilla. UPS-laitteidemme Green Cell AGM -geeliparistojen jännite on 12 V ja kapasiteetti 7Ah ja 9Ah. Näiden paristojen käyttöikä on jopa 5 vuotta. Mikrovirtalähde UPS ja LCD-näytöllä varustettu Microsine ovat laitteita, jotka eivät voi epäonnistua - siksi laadunvalvonta on tässä niin tärkeää. Voit aina ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka neuvovat sinulle, mikä UPS sopii sovellukseesi. Tarjouksestamme löydät virtalähteet, joissa on 600 VA, 800 VA, 1000 VA, 1500 VA, 2000 VA, 3000 VA - sekä puhtaita (täysiä) että modifioituja (simuloituja) sinimuotoisia virtalähteitä . Virtalähteemme lähtöjännite on 220V / 230V / 240V. Heillä on sisäänrakennetut USB / RJ11 / RJ45-portit, oma Upsilon 2000 -ohjelmisto sekä Schuko- ja IEC-liitännät.