Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Ryobi (1)

Akut Ryobi akkuruuvimeisseleille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
kapasiteettia: 5Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PT62
59,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Etsitkö 18 V: n akkua Ryobi One -laitteellesi? Sitten olet täsmälleen täällä! Tutustu Batteryempire-verkkokaupan laajaan valikoimaan ja astu mobiilivapauden maailmaan. Ryobi sähkötyökalujen käyttöikää Ryobi One -akkujen ansiosta. Meillä on paristoja kaikkien johtavien valmistajien, kuten Ryobi , Hilti , Bosch , Makita , Festool , AEG ja monien muiden, sähkötyökaluille.

Ryobi akulla varustetut sähkötyökalut ovat poikkeuksellisen kätevä ratkaisu. Ryobi toimivat itsenäisesti lähimmästä pistorasiasta, eikä sinun tarvitse huolehtia kaapelin sotkusta. Ryobi akku 18V tarvitaan laitteen toimimiseksi. Ryobi akku takaa laitteen maksimaalisen tehokkuuden ja suorituskyvyn. On myös syytä sijoittaa toiseen Ryobi One Ryobi jotta työ ei keskeydy ja arvokasta aikaa ei tuhlata lataamiseen. Ryobi 18V -akku takaa riittävän energiakapasiteetin, mikä mahdollistaa Ryobi langattoman ruuvimeisselin 18V tai Ryobi

Ryobi langattomat työkalut ovat erittäin arvostettuja ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Niille on ominaista fantastinen tehokkuus ja laatu. Tämän vahvistavat lukuisat asiakasarvostelut, testitulokset ja viitteet. Yritys on tullut tunnetuksi sen jälkeen, kun se otti käyttöön One + -akkujärjestelmän, joka käyttää samaa Ryobi akkua monille langattomille työkaluille, kuten porat, hiomakoneet, palapelit, pölynimurit ja radiot.

Ryobi on japanilainen auto-, elektroniikka- ja teleteollisuuden komponenttien valmistaja. Etiketti perustettiin vuonna 1943. Ryobi tarjoaa asiakkailleen moderneja sähkötyökaluja ja puutarhatyökaluja, jotka vastaavat jopa vaativimpien käyttäjien tarpeisiin. Ryobi 18 V -akut One + -järjestelmällä ovat erittäin ekologinen ja kätevä ratkaisu. Yrityksen menestyksen perusta on kuitenkin keskittyminen korkealaatuisten tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen edulliseen hintaan.

Ryobi Techtronic Industries on toiseksi suurin sähkötyökalujen valmistaja maailmassa, ja se on tunnustettu edelläkävijäksi litiumionitekniikkaa käyttävien akkutyökalujen käyttöönotossa. Yhtiö jatkaa uusien nykyaikaisten ratkaisujen kehittämistä ja suosiota sähkötyökalumarkkinoilla. Ryobi 18 V -akut, joissa on One + -järjestelmä, takaavat korkean suorituskyvyn, pitkän käyttöajan ja pitkän käyttöiän.

Sopiva akku - suurin hyötysuhde

Ryobi akut ovat laitteita, joita käytetään energian varastointiin langattomille sähkötyökaluille. Tehokkuus riippuu pääasiassa laitteen vaatimuksista, koska langattoman ruuvimeisselin käyttämiseen tarvitaan paljon vähemmän energiaa kuin poraan tai sahan käyttämiseen. Käyttöaika vaihtelee myös langattoman Ryobi laitteen tyypin ja yksilöllisen käytön mukaan. Tehokkaan Ryobi akun lisäksi myös toinen akku on kätevä.

Kun ensimmäisen akun kennojen energiavarat ovat loppuun kuluneet, voit välttää tarpeettomat tauot korvaamalla akun ladatulla.

Suorituskyky määritetään jännitteen ja kapasiteetin vuorovaikutuksella. Jännite voltteina antaa tietoa Ryobi akun suorituskyvystä tai sen toimittamasta energiamäärästä. Milliamperitunnit (mAh) ilmaisevat ajan, jolloin Ryobi akku syöttää laitteelle tietyn virran. Suuremmat V- ja mAh-arvot eivät kuitenkaan ole synonyymeja solujen laadulle ja hyödyllisyydelle. Tärkeintä on sopeuttaa akkuteho optimaalisesti laitteen vaatimusten mukaan. Laitteet, kuten langattomat ruuvimeisselit, voidaan varustaa onnistuneesti pienemmällä jännitteellä, koska ne toimivat pienellä energiamäärällä. Iskuporakoneet vaativat enemmän virtaa, minkä vuoksi niitä Ryobi paristoilla.

Suunnittelu määrää myös akun soveltuvuuden. Ryobi 18 V -akkujen innovatiivinen One + -järjestelmä varmistaa, että yksi akku sopii jokaiseen laitteeseen. Tämä on poikkeuksellisen käytännöllinen ja taloudellinen ratkaisu. Toinen etu on se, että et tarvitse useita latureita. Joten jos päätät käyttää tällaista järjestelmää, Ryobi akun ja yhteensopivan laturin. Jotta ladattu energian varastointilaite olisi aina Ryobi akkuihin kuin tarvitset. Tämä takaa sinulle poikkeuksellisen ongelmattoman ja ongelmattoman työn.

Ryobi langattomat työkalut valitsevat usein ammattilaiset. Tämä johtuu sähkötyökalujen korkeasta laadusta ja paristojen käyttöiästä. Parhaimmatkin solut kuluvat kuitenkin ajan myötä. Tällaisessa tilanteessa riittää, että Ryobi lisäakkuun ja nautit mobiilivapaudesta ja kätevästä käytöstä uudelleen. Tutustu verkkokauppamme tarjouksiin ja valitse paras Ryobi

Verkkokaupan tarjouksesta löydät Green Cell Ryobi akut, jotka ovat täysin yhteensopivia kyseisen tuotteen kuvauksessa määriteltyjen sähkötyökalujen kanssa. Valikoimamme on mukautettu asiakkaiden yksilöllisiin odotuksiin, heidän budjettiinsa ja laitteiden vaatimuksiin. Osta tänään korkealaatuisia paristoja Green Cell Ryobi langattomille työkaluille ja palauta ne täydelliseen suorituskykyyn!