Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

IBM Lenovo (2)

IBM- Lenovo näppäimistö

Järjestä:
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Lenovo E51 G50 G50-30 G50-70 G50-45
Green Cell ® Tastatur für Laptop Lenovo IdeaPad G560 G570 G575 G770 QWERTZ DE
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Lenovo -näppäimistö kannettavalle tietokoneelle. Paras laatu edulliseen hintaan. Asiantuntevaa neuvontaa, nopea toimitus ja palautus.

Riippumatta siitä, käytätkö kannettavaa tietokonettasi töihin, opiskeluun tai viihteeseen, haluat laitteen tarjoavan parhaan toiminnallisuuden ja kauneimman suunnittelun. Uusi Lenovo näppäimistö kannettavalle tekee monivuotisesta tietokoneestasi tehokkaamman! Valikoimastamme löydät malleja, jotka ovat yhteensopivia IBM Lenovo Tarkista tuotetiedot.

Lenovo -kannettavan uusi näppäimistö pidentää kannettavan tietokoneen käyttöikää!

Nopeimmin kuluvien kannettavien osien joukossa on korokkeen näppäimistö. Näppäimistön häiriöt matkapuhelimessa johtuvat enimmäkseen liiallisesta käytöstä, vaikka sattuu myös, että se vahingoittuu vahingossa. Joka ei ole koskaan kaatanut vettä tai kahvia lähelle kannettavaa tietokonetta, heittää ensimmäisenä kiven. Tällä tavalla nesteeseen roiskuneet avaimet lakkaavat toimimasta.

Tässä tapauksessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit sanoa hyvästit kannettavalle tietokoneellesi (mikä ei ole oikea päätös sekä ympäristön että talouden näkökulmasta) tai Lenovo -kannettavan näppäimistöön.

Tarjoamamme tuotteet eivät ainoastaan takaa luotettavaa laatua ja mukavaa työtä, vaan myös houkutteleva hinta. Tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto kalliimmille alkuperäisille osille, joilla on samat käyttöparametrit.

Uuden Lenovo Keyboard -kannettavan ostaminen säästää rahaa, suojelee ympäristöä ja saa tietokoneen toimimaan kunnolla uudelleen! Tutustu ehdotuksiimme ja valitse optimaalinen tuote, joka vastaa odotuksiasi.

Lenovo -näppäimistö - miten näppäimistö mukautetaan kannettavan tietokoneen malliin?

Oikein säädetyllä IBM -näppäimistöllä on valtava vaikutus työmukavuuteen. Katso tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista, onko kyseinen tuote täysin yhteensopiva tietokoneesi kanssa. Löydät myös tietyn IBM -näppäimistön intuitiivisen hakukoneemme avulla. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kannettavan tietokoneen malli hakukenttään ja saat täydellisen luettelon ehdotuksista.

Ennen kuin lisäät valitun tuotteen ostoskoriin, varmista, että olet valinnut oikean mallin. Tässä vaiheessa on tarkistettava kolme asiaa:

● Näppäimistön määrittäminen,

● Koukkujen lukumäärä ja järjestely,

● Vyön muoto.

Voit suorittaa tällaisen yksityiskohtaisen tarkistuksen vasta kannettavan tietokoneen edellisen näppäimistön purkamisen jälkeen. Voit vertailla näppäinten määrityksiä purkamatta, mutta tarkista nauhan muoto tai koukkujen järjestys vasta sen jälkeen, kun olet poistanut nykyisen näppäimistön kannettavasta tietokoneesta.

Huomaa myös, että Lenovo -tuotemerkkisi kannettavaan tietokoneeseen saattoi aiemmin olla asennettu vakionäppäimistö tai valaistu näppäimistö. Jos taustavalaistu näppäimistö on sinulle tärkeä, varmista, että tietokoneessa on erillinen portti, johon voit liittää lisänauhaa.

Miksi kannattaa Lenovo -kannettavan näppäimistö?

Hetken kuluttua kannettavan tietokoneen näppäimistön vaurioitumisesta olet vakuuttunut siitä, että ilman täysin toimivia näppäimiä on vaikea pitää työtä korkealla tasolla. Yksinkertaisimmista toiminnoista (kuten yrityssähköpostin lähettämisestä) tulee käsittämättömän vaikeaa. Kuinka lause voidaan kirjoittaa oikein, jos jotkin näppäimet eivät toimi?

Vaurioitunut näppäimistö merkitsee alhaisempaa työntekoa, mukavuutta ja turhautumista. Säästä hermojasi. Sen sijaan, että kamppailet rikkoutuneen laitteen kanssa, investoi uuteen näppäimistöön Lenovo -merkkiselle kannettavalle tietokoneelle.

Kun valitset korkealaatuisen varaosan, saat:

● 100% yhteensopivuus,

● Lisää mukavuutta päivittäisessä työssä,

● käytön turvallisuus,

● Laadukas muotoilu,

● Vankka rakenne, joka heijastuu laitteen parempaan kestävyyteen,

● 2 vuoden takuu.

Mitä sinun pitäisi tietää näppäimistön huollosta?

Näppäimistön vaihtaminen on yksi tapa pidentää kannettavan tietokoneen käyttöikää. Huomaa, että on myös tapoja, joilla voit estää uuden näppäimistön luopumisen yhtä nopeasti kuin edellinen. Laitteen asianmukainen huolto on tässä erittäin tärkeää. Käytä vinkkejämme.

Lenovo -näppäimistösi kestää kauemmin, jos estät murusia pääsemästä näppäinten väliin. Resepti on hyvin yksinkertainen: nouse ylös tietokoneeltasi aina, kun tavoitat suosikki välipalasi!

Jopa hienoin lika voi estää yksittäiset avaimet. Voit puhdistaa kannettavan tietokoneen näppäimistön paineilmalla. Tämä on nopea tapa päästä eroon kaikista näppäinten väliin jääneistä pölyhiukkasista.

Valitse näppäimistö Lenovo -kannettavalle ja nauti poikkeuksellisesta laadusta houkuttelevaan hintaan!

Voit helposti vaihtaa kannettavan tietokoneen näppäimistön itse. Koko prosessi kestää enintään muutaman minuutin. Blogistamme löydät artikkelin, jossa olemme kuvailleet vaihe vaiheelta, kuinka vanha näppäimistö puretaan kannettavasta tietokoneesta ja kootaan uusi.

Kaikki Lenovo näppäimistöt ovat uusia tuotteita, jotka on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

Lue lisää

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK