Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

R20 akku  (2)

Järjestä:
Batterie Akku 2x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
Batterie Akku 4x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
kapasiteettia: 8000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR15
15,95 €
kapasiteettia: 8000 mAh
Jännitystä: 1.2V
Tuotekoodi: GR16
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

R20 akut

Tutustu Battery Empire ainutlaatuiseen tarjontaan ja osta ladattavia, tehokkaita R20-akkuja.

Uudelleenkäytettävät R20 -paristot ovat ympäristöystävällisiä ja erittäin käytännöllisiä. Ne ovat myös paljon parempia budjetillesi pitkällä aikavälillä kuin perinteiset akut. Yksi R20-akku voi korvata jopa 1000 kertakäyttöistä kennoa.

Paristoja käytetään erittäin usein kaikissa kotitalouksissa ja yrityksissä. Niitä käytetään leluissa, taskulampuissa, palovaroittimissa, kelloissa ja monissa muissa laitteissa. Nykyaikaisin ladattavien akkujen tekniikka takaa vaikuttavan pitkän käyttöajan jopa laitteille, joilla on erittäin suuri energiantarve.

Uudelleenkäytettävien paristojen käytön edut

Perinteisten kertakäyttöparistojen käyttöikä on lyhyt. Ne tyhjenevät nopeasti, minkä vuoksi ne on vaihdettava usein ja säännöllisesti. Vakiokennojen käyttö pakottaa sinut ostamaan uusia paristoja. Paljon taloudellisempi ja kätevämpi ratkaisu on R20 -akut . Akkuille on ominaista korkea todellinen kapasiteetti ja kestävyys. Kun ne ovat purkautuneet, laita ne laturiin ja ne latautuvat täyteen lyhyessä ajassa.

Ladattavien paristojen hinta on tietysti korkeampi kuin perinteisten kennojen , mutta ne maksavat takaisin nopeasti. Kun lähdet matkalle, voit tuoda mukanasi pienen laturin, jotta voit ladata akkuja milloin haluat. Uudelleenkäytettävien paristojen valinta on erinomainen ratkaisu. Säästät tehokkaasti rahaa ja autat suojelemaan luontoa.

Koska akut voidaan ladata useita kertoja, ne eivät edistä planeettamme saastumista. Kertakäyttöisiä paristoja ei suositella, koska ne on heitettävä pois jokaisen purkauksen jälkeen, mikä lisää merkittävästi jätemäärää. Pidä huolta ympäristöstä ja korvaa perinteiset kennot uudelleenkäytettävillä paristoilla!

Green Cell ladattavat akut - innovatiivinen ratkaisu

Verkkokauppa Battery Empire tarjoaa laajan valikoiman uudelleenkäytettäviä akkuja tunnetulta Green Cell -brändiltä. Toimittamamme akut takaavat jopa 3 vuoden intensiivisen toiminnan raskaalla kuormituksella. Kuvittele kuinka monta perinteistä solua käyttäisit tuona aikana.

Green Cell -akkujen itsepurkautumisnopeus on alhainen. Käyttämätön akku säilyttää 85% varastoidusta energiasta jopa 12 kuukauden varastoinnin jälkeen ja häviää vain 30% 10 vuoden kuluessa. Tämä uskomaton saavutus on mahdollista nykyaikaisten materiaalien ja kehittyneen tekniikan ansiosta.

Aitoja nikkelimetallihydridi-GC-akkuja voidaan ladata kaikilla markkinoilla olevilla latureilla, jotka on suunniteltu tämän kennotyypin lataamiseen.